Reklam Alanı
Reklam Alanı

Erciş’te down sendromlu çocuklara özel etkinlik

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

VAN’ın Erciş Belediyesi, ’21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ kapsamında bir grup down sendromlu çocuk için halı saha maçı etkinliği düzenledi.

Erciş Belediyesi’nce “+1 Farkla Maçı Kazandık” sloganıyla organize edilen etkinlik, Adnan Menderes Mahallesi’ndeki halı sahada düzenlendi. Oynanan karşılaşma, oldukça çekişmeli geçti. Down sendromlu çocukların penaltı atışları sırasında yaşadıkları gol sevinci ise büyük mutluluk yaşattı. Etkinlik sonunda tüm down sendromlu çocuklar, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu tarafından madalya ile ödüllendirildi.

Etkinliğe katılarak özel çocuklarla bir araya gelen  Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, “Bugün 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü. Bu özel günde çocuklarımız ile bir araya geldik. Onlarla halı sahada buluşarak bir futbol maçı yaptık. Bundan sonraki süreçte de özel gereksinimli çocuklarımızla daha fazla organizasyonda bir araya gelmek istiyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de gerek down sendromlu evlatlarımız olmak üzere bütün özel gereksinimli insanlarla bir araya gelip farkındalık etkinliklerini artırmak istiyoruz.  Emeği geçen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Erciş Belediyesi çalışanlarını kutluyorum” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Dwon sendromlu çocukların görüntüsü
-Halı sahada çocukların penaltıı atışı
-Nuri Mehmetbeyoğlu’nun konuşması
-Detaylar

Haber: Barış KUL/ERCİŞ (Van), (DHA)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!