Reklam Alanı
Reklam Alanı

Erdoğan: Tüm dünyayı İsrail’in saldırılarına karşı harekete geçmeye davet ediyorum

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA,(DHA) – CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, “İslam ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyayı İsrail’in Mescid-i Aksa’ya, Kudüs’e ve Filistinlilerin evlerine yönelik saldırılarına karşı etkili şekilde harekete geçmeye davet ediyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Mescid-i Aksa, namaz kılanlara müdahalesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Erdoğan, açıklamasını Twitter hesabından paylaştı. Kudüs’ün onurunu, izzetini, şerefini, haysiyetini korumanın her bir Müslüman’ın boynunun borcu olduğunu belirten Erdoğan, “Mescid-i Aksa başta olmak üzere Kudüs’te ibadethanelere ve Müslümanlara yönelik her saldırı aynı zamanda bizlere yönelik yapılmış demektir. Üç dinin kutsallarını barındıran Kudüs’ü vicdansız, ahlaksız, hukuksuz, saygısız saldırılarıyla kirleten zalimlere karşı çıkmak insanım diyen her bireyin vazifesidir” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in saldırılarına sessiz kalan veya tavır koymayanların da zulme ortak olduğunu belirtti. İslam ülkelerini harekete geçmeye davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İslam ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyayı İsrail’in Mescid-i Aksa’ya, Kudüs’e ve Filistinlilerin evlerine yönelik saldırılarına karşı etkili şekilde harekete geçmeye davet ediyorum” dedi.
(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!