Reklam Alanı
Reklam Alanı

Erdoğan: Ülkemizi aydınlık bir geleceğe hazırlıyoruz

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA (DHA)- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’da bugün açılışı gerçekleştirilen tesislerle ilgili, “Türkiye’nin tökezlemesini, krize ve kaosa sürüklenmesini umanlara inat, ülkemizi aydınlık bir geleceğe hazırlıyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün canlı bağlantı ile açılışını gerçekleştirdiği Manisa’daki 4 enerji santrali ile Soma ve Kırkağaç ilçelerine doğal gaz arzına ilişkin, Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan, paylaşımında şu mesajı verdi:
“Ülkemizi hedefleri ve hayalleri ile kucaklaştırmak için gece gündüz demeden koşuyor, ter döküyoruz. Manisa’da resmi açılışını gerçekleştirdiğimiz 4 enerji santrali ve Soma ile Kırkağaç’a sağlanacak doğal gaz arzının ülkemize, Manisalı kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizi hedefleri ve hayalleri ile kucaklaştırmak için gece gündüz demeden koşuyor, koşturuyor, ter döküyoruz. Türkiye’nin tökezlemesini, krize ve kaosa sürüklenmesini umanlara inat ülkemizi aydınlık bir geleceğe hazırlıyoruz.”

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!