Reklam Alanı
Reklam Alanı

Eren Tozlu: Giresun halkına armağan olsun

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

“Böylesi bir şampiyonluk benim için çok özel”
“44 yıllık bir özlem var”

Mustafa AKIN / İSTANBUL,(DHA) – GZT Giresunspor kaptanı Eren Tozlu, “İnşallah kapanma bittikten sonra kurallara uygun bir şekilde hep birlikte bu duyguyu doyasıya yaşarız” dedi.
TFF 1’inci Lig’in son haftasında GZT Giresunspor, Tuzlaspor ile Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan GZT Giresunspor, 44 yıl sonra Süper Lig’e yükseldi. GZT Giresunspor’da takım kaptanı Eren Tozlu, “Aşırı derecede mutluyuz ama pandemiden dolayı taraftarlar yok. Şu an tam anlamıyla o duyguyu yaşayamadık taraftarlarımız olmadığı için. Ama 1-2 gün sonra inşallah daha güzel bir şekilde yaşarız diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 
“BÖYLESİ BİR ŞAMPİYONLUK BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL”
Eren Tozlu, Giresunspor altyapısında yetiştiğini ve Giresunlu olduğunu belirterek, “İlk profesyonel maçlarıma bu formayla çıktım. Yıllar sonra da buraya kaptan olarak geri döndüm. Böylesi bir şampiyonluk benim için çok özel. Tüm Giresun halkına armağan olsun” diye konuştu.
“44 YILLIK BİR ÖZLEM VAR”
Giresunspor taraftarlarının kutlamalara başlaması ile ilgili yöneltilen bir soruya Eren Tozlu, şu cevabı verdi: “44 yıllık bir özlem var. Taraftarlarımızı anlayabiliyorum. Kısıtlamalar var. Bu konuda hassas davranmalarını rica ediyorum. İnşallah kapanma bittikten sonra kurallara uygun bir şekilde hep birlikte bu duyguyu doyasıya yaşarız.”

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Eren Tozlu’nun açıklamaları
-Tozlu’nun omuzlara alınması
-Genel detaylar
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!