Reklam Alanı
Reklam Alanı

Erzincanlı offroadcılar, yaban hayatına ulaşmak için dağları aştı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ERZİNCAN’da, kar yağışının ardından offroad kulübü üyeleri, yaban hayvanların aç kalmaması için kolları sıvadı. Çalı ve ağaç diplerine, yemleme yapan kulüp üyeleri, zaman zaman kara saplandı.

Erzincan Offroad Kulübü üyeleri, kar yağışı sonrası yaban hayatının tehlikeye girmesi nedeniyle harekete geçti. Önce sokak hayvanlarını besleyen kulüp üyeleri, daha sonra araçlarıyla 2 bin 700 metre rakıma çıkarak, yapan hayvanları için yiyecek bıraktı. Yaklaşık 15 araçla gelen grup üyeleri, yüksek kesimlere buğday, ekmek ve kuru mama ile çıktı. Zorlu yolları aşan ekipler, zaman zaman kara da saplandı. Uzun uğraşlar sonucu yemleme çalışmasını tamamlayan offroadcılar, akşam saatlerinde şehre döndü.

Erzincan Offroad Kulübü Başkan Sinan Deniz, Erzincan Valiliği’nin desteği ile ilk olarak sokak hayvanları için yem bıraktıklarını ardından, yaban hayvanları için de kolları sıvadıklarını söyledi. Araçlarına yükledikleri buğday, ekmek ve samanı dağlık arazilere taşıdıklarını ifade eden Deniz, “Bizler bu gibi yemleme çalışmalarını sürekli yapıyoruz. Kulüp olarak yaban hayatına elimizden gelen desteği veriyoruz” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Offroad araçlarından görüntü

-Araçların dağlara tırmanması

Reklam Alanı

-Araçların karlara saplanması

-Yemleme çalışmalarından görüntü

-Kulüp başkanın açıklaması

Haber-Kamera: Coşkun MENEK / ERZİNCAN, (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!