Reklam Alanı
Reklam Alanı

Eski Karşıyakalı Toros şampiyonluk yolunda

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) – MİSLİ.com 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta şampiyonluk hedefine havlu attıktan sonra Play-Off yarışında da umutları bitme noktasına gelen Karşıyaka’nın eski teknik direktörü Mesut Toros, aynı ligde 2’nci Grup’ta şampiyonluk yarışı veriyor.
Karşıyaka’yı 2018-19 sezonunda düşme hattında devralan Toros, yeşil-kırmızılı takımı o sezon Play-Off yarı finaline taşıdı. Geçen sezon başında bir grup taraftarın Battal ve Onur’u takımdan gönderdiği gerekçesiyle cephe aldığı tecrübeli teknik adam, henüz yeni sezonun ilk 3 maçına çıktıktan sonra kulüple ilişiği kesildi. Karşıyaka’dan sonra 3’üncü Lig 2’nci Grup’taki Fethiyespor’un başına geçen Mesut Toros, Muğla temsilcisinden bu sezonun 2’nci yarısında şampiyonluk yarışında liderken ilk iç saha beraberliği sonrası ayrıldı. Fethiye, Toros yönetiminde özellikle iç sahada 10 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Fethiyespor’un ardından aynı gruptaki Nazilli Belediyespor’la anlaşan Mesut Toros, yeni takımıyla son 4 maçını kazanıp Play-Off’u garantilerken bitime 2 hafta kala lider Belediye Kütahyaspor’u şampiyonluk yarışında yakalama hesapları yapıyor. Toros, grupta yeni takımıyla eski kulübü Fethiyespor’u puan tablosunda geçip Nazilli’yi 2’nci sıraya tırmandırdı. Mesut Toros sonrası Soner Tolungüç’ü yuvaya döndüren Karşıyaka, geçen sezon Tolungüç’le de Play-Off finaline kalmış ancak tecrübeli teknik adamla yolları bu sezon ortasında ayırdıktan sonra yaşadığı büyük düşüşe engel olamamıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!