Reklam Alanı
Reklam Alanı

Eskişehirspor – Ankaraspor maçının ardından

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Engin ÖZMEN-Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR,(DHA) – ESKİŞEHİRSPOR, TFF 1’inci Lig’in 18’nci haftasında evinde konuk ettiği Ankaraspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından her iki takımında teknik sorumluları açıklamalarda bulundu.
Eskişehirspor’da teknik sorumlu Yasin Söğüt, uzun süredir kazanamadıklarını hatırlatarak bunun üstesinden gelmek için çalıştıklarını söyledi. Söğüt, “Maça önde basma planı ile çıktık. Pozisyon üretmek için çalıştık. Rakibimize pozisyon vermedik, ikinci yarı da yok. Bize maçı getirecek pozisyonlar vardı, kazanmak için çıktık ama olmadı. Mücadeleden memnunuz, uzun zamandır kazanamıyoruz ama bunun da üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.
Ankaraspor’un teknik sorumlusu Mehmet Ak ise ligin ikinci devresinin ilk maçında 3 puan kazanmak istediklerini ifade ederek, “Lige 3 puanla başlamak istiyorduk. Erken gol bulup oyunu farklı bir noktaya getirmek istedik. Gol pozisyonları da bulduk ama atamadık. Takımdaki 6 transferimizi oynattık, sonradan da bir oyuncumuzu oyuna aldık. Bahane değil ama uyum sürecindeyiz, üzerine koyan bir oyun anlayışımızın olmasını istiyoruz. Bugün 3 puanla başlamak istiyorduk. Bir puan aldık önümüzdeki süreci daha iyi değerlendirerek evimizde oynayacağımız Keçiören maçında 3 puan kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!