Reklam Alanı
Reklam Alanı

Eskişehirspor, Antalya kampını tamamladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mithat ABAKAN / MANAVGAT-ANTALYA,(DHA)- TFF 1’inci Lig ekiplerinden Eskişehirspor ikinci devre hazırlıkları için Antalya’nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirdiği kampı tamamladı.

TFF 1’inci Lig’in ilk yarısını 3 puanla son sırada tamamlayan Eskişehirspor, ikinci yarı için Manavgat ilçesi Side turizm merkezinde bulunan bir otelde 11 Ocak’ta başladığı kampı tamamladı. Eskişehirspor sezona teknik direktör olarak Mustafa Özer’le başlarken, alınan kötü sonuçlardan sonra takımın başına İlhan Var getirildi. Ligin ilk yarısında son sıradan kurtulamayan ekipte İlhan Var’ın da sözleşmesi feshedildi.

Bir yandan teknik direktör arayışlarını sürdüren Eskişehirspor, bir yandan da 23 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı öncesi takımı altyapı antrenörleri nezaretinde bir haftalık kampı gerçekleştirdi. Kampta futbolcular teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Eskişehirspor, ligde 23 Ocak’ta kendi sahasında Ankaraspor’la karşılaşacak.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!