Reklam Alanı
Reklam Alanı

Esnafı denetleyen Vali Ayhan: Sivas, maviye en yakın il

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

SİVAS’ta, kontrollü normalleşme sürecinin başlamasının ardından esnafa yönelik denetimlere katılan Vali Salih Ayhan, “Sivas halkının bu işi benimsemesi bizi çok rahatlatıyor. Bunu devam ettirdiğimiz zaman Sivas, maviye en yakın olarak rengini haritada gösterecek” dedi. 

Koronavirüs risk haritasına göre, orta riskli olarak sarı kategoride bulunan Sivas’ta da kontrollü normalleşme süreci başladı. Kentte Kardeşler Mahallesi Bağdat Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek, denetim yapan Vali Ayhan, uyarılarda bulundu. Ayhan ayrıca vatandaşa maske dağıttı.

Kontrollü normalleşme süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Vali Ayhan, “1 Mart itibarıyla kontrollü normalleşme süreci başladı. Biz de buna göre tedbirlerimizi aldık. Bundan sonraki sürecin daha hassasiyetli bir şekilde takip edilmesi, denetlenmesi ve içselleşmesi içinde denetim faaliyetleri yapmaktayız. Şu an tüm Türkiye’de olduğu gibi 324 ekibimiz ve 3 binin üzerinde personelimizle tüm Sivas’ta denetim yapılmaktadır. Denetimin temel mantığı rehberlik etmek ve bilinçlendirmektir. Hepimizin birbirimize karşı sorumluluğu var. Hakikaten esnafımız içselleştirmiş ve olayı özümsemişler. Kurallara esnafımız uyuyor. Renk skalasında sarıyız, maviyi yakalamak için de herkesin sorumluluğu var. Kurallara uyarak inşallah başarılı olacağız. Bu hassasiyetimizle tam manasıyla normalleşeceğimize inanıyoruz. İş yerlerimizi ziyaret edip bilgilendiriyoruz. Sivas halkının bu işi benimsemesi bizi çok rahatlatıyor. Bunu devam ettirdiğimiz zaman Sivas, maviye en yakın olarak, rengini haritada maviyle gösterecek” diye konuştu. 

Görüntü Dökümü:
-Valinin esnaf denetimlerinden görüntüler
-Maske dağıtması
-Yaptığı açıklamalar

Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI-Alperen YILDIZ/SİVAS, (DHA)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!