Reklam Alanı
Reklam Alanı

Eve sipariş sorma bahanesiyle telefonu alarak kaçtı.. O anlar kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR’daki bir çiğköfteciye müşteri gibi gelen yabancı uyruklu bir kişi,  iş yeri sahibinden sipariş miktarını sorma bahanesi ile aldığı cep telefonunu alarak kaçtı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Gümüşpala Mahallesi’ndeki bir çiğköfte bayiinde meydana geldi. Dışarıda bekleyerek müşterinin gitmesini bekleyen kimliği henüz tespit edilemeyen Suriye uyruklu olduğu öne sürülen bir kişi,  çiğ köfte dükkanını işleten Kübra Ör’ün yanına gelerek, 4 kişilik bir porsiyon istedi. Daha sonra hemen yakında oturduğunu evde daha fazla kişi bulunduğunu,  bu miktarın yetmeyebileceğini belirten  kişi,  yanında telefon olmadığı için soramadığını söyledi. Kübra Ör , bunun üzerine telefonunu kullanabileceğini söyledi.  Telefonu alan ve bir süre Arapça konuşan kişi daha sonra kapıya yöneldi ve koşarak kaçtı. 

Kübra Ör,   telefonunun çalınması ile adeta şok geçirdiğini söyledi. Kaçan şüphelinin peşinden koşmalarına rağmen onu yakalamadıklarını söyleyen  Ör, “Telefonu aldığımda 3 bin 500 TL civarındaydı. Bana 4 bin TL’ye yakın maliyeti oldu. Şikayetçi oldum, polisler gelip çalışma yaptı. Umarım başkalarının da canı yanmaz” dedi.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi yakalamak için  çalışma başlattı.

(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!