Reklam Alanı
Reklam Alanı

Evi yanan hurdacı, 5 çocuğu ve eşiyle ortada kaldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da hurda toplayarak geçimini sağlayan Mahsun Gezer’in (35) ailesiyle oturduğu ev, yangında kül oldu. 5 çocuğu ve eşiyle ortada kalan Gezer, “Tüm eşyalar yandı. Bayram öncesi ne yapacağımı bilmiyorum” dedi.
Yangın bu sabah Kepez ilçesi Altınova Düden Mahallesi Petunya Sokak üzerindeki iki katlı apartmanın giriş katında meydana geldi. Geçimini hurda toplayarak sağlayan Mahsun Gezer’in evinden duman çıktığını görenler önce itfaiyeye, ardından polise haber verdi. Bu sırada evde olan Nejla Gezer, yangını fark eder etmez 5 çocuğunu da yanına alarak dışarı çıktı. Kısa sürede verilen adrese gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri, 15 dakikalık çalışmanın ardından yangını söndürdü.
Yangını eşi ve 5 çocuğu ile birlikte gözyaşları içinde izleyen Mahsun Gezer, 10 yıl önce Diyarbakır’dan Antalya’ya geldiğini söyleyerek, “Ben hurda toplayarak geçimimi sağlıyorum. Günlük 80-100 TL kazanıyorum. Evin ihtiyaçlarını ve kirayı çıkardıktan sonra kalan parayla zor bela televizyon, buzdolabı ve kanepe gibi ihtiyaçlarımı almıştım. Onlar da şimdi yandı. Bayram öncesi ne yapacağımı bilmiyorum” dedi.
Bu eve 4-5 ay önce taşındığını sözlerine ekleyen Mahsun Gezer, “Yangının nasıl çıktığını bilmiyorum. Çocuklar da çıkarmış olabilir. Günlük 80-100 TL kazanıyordum ama pandemiden dolayı da işler kötü. Ne yapacağımı bilmiyorum. Allah’a sığınıyorum. 500 TL kira ödüyorum ve 5 çocuğumdan biri zihinsel engelli” diye konuştu.
5 çocuğu ile odada yatarken evde yangın çıktığını söyleyen Nejla Gezer ise kendilerini sokağa zor attıklarını belirttikten sonra küçük çocuğuna sarılarak gözyaşı döktü.
Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!