Reklam Alanı
Reklam Alanı

Evin bahçesine uçan otomobilin sürücü yaşama tutunamadı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hasan YİĞEN / KULA, (Manisa), (DHA)- MANİSA’nın Kula ilçesinde, bir evin bahçesine uçan otomobilin ağır yaralanan sürücüsü Nevzat Kacar (66), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Kaza, dün saat 21.45 sıralarında İzmir-Ankara kara yolu Yurtbaşı Mahalle kavşağında meydana geldi. İzmir’den Uşak yönüne giden 44 NP 476 plakalı otomobil, sürücüsü Nevzat Kacar’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savruldu ve yolun sol tarafındaki bir evin bahçesine uçtu. Bahçedeki bir ağaca çarparak duran otomobildeki sürücü Kacar, sıkışarak ağır yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı aracın içinden kurtarılan Kacar’a ilk müdahale olay yerinde yapılıp, Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Kacar, daha sonra Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kacar, burada, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!