Reklam Alanı
Reklam Alanı

Evin mutfağında çıkan yangın mahalleliyi korkuttu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da bir apartmanın beşinci katındaki daire, mutfakta çıkan yangın nedeniyle büyük çapta hasar gördü. Evdeki çift ve köpekleri ise itfaiye ekiplerince evden çıkarıldı. 
Yangın, saat 20.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Dutlubahce Mahallesi Fatih Caddesi üzerindeki 5 katlı binanın beşinci katında çıktı. İrfan- Seray Karabulut çiftinin kiracı olarak yaşadığı evin mutfağında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Karabulut çiftinin komşuları balkon kısmından alevlerin yükseldiğini görünce itfaiyeye haber verdi.
Yanan dairenin yaklaşık 100 metre uzağındaki Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye istasyonundan gelen 3 araçla yangına müdahale edildi. Merdiven yardımıyla balkon kısmından alevlere müdahale eden itfaiye erleri yangını kısa sürede söndürdü. Bu arada, Karabulut çifti ile köpekleri itfaiyenin yardımıyla daire kapısından çıkarıldı.
Yangının çıktığı dairede büyük çapta hasar meydana gelirken, mahalleli kısa süreli panik yaşadı. Yangını çevredeki vatandaşlar cep telefonu kamerası ile görüntüledi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!