Reklam Alanı
Reklam Alanı

Evlerinin bahçesinde tüfekle vurulmuş yavru kartal buldular

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Evlerinin bahçesinde tüfekle vurulmuş yavru kartal buldular

HATAY’ın Arsuz ilçesinde evlerinin bahçesine çıkan Burak Bodur ve Volkan Albayrak bahçelerinde yavru bir kartal görünce şaşkınlığa uğradı. Nesli tükenmekte olan yavru kartalın yaralı olduğunu fark eden ikili, kuşu bir süre muhafaza ettikten sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü yetkililerine teslim etti.

İlçe merkezinde yaşadıkları evlerin bahçeleri ortak olan Burak Bodur ve Volkan Albayrak, sohbet etmek için bahçeye çıktıkları sırada yere konmuş, hareketsiz kalan bir kuş gördüler. Kuşu ilk önce güvercin sanan ikili, hayvanın yanına yaklaştıklarında ise şaşkınlığa uğradı. Bahçede yaralı bekleyen kuşun bir kartal yavrusu olduğunu gören iki arkadaş, kuşu hemen evlerine alarak durumu Milli Parklar Genel Müdürlüğü yetkililerine bildirdi. Kısa sürede eve gelen yetkililer, kartal yavrusunun nesli tükenmekte olan bir türden olduğunu ve tüfekle vurularak yaralandığını tespit etti. Yaralı hayvanı yetkililere teslim eden ikili kartalı8n kurtulmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Yetkililer tarafından teslim alındıktan sonra tedavi altına alınan yaralı yavru kartalın sağlığına kavuşmasının ardından doğaya salınacağı öğrenildi.

Görüntü Dökümü

————————

Reklam Alanı

– Yaralı kartal yavrusundan detaylar 

– Yavru kartalın yetkililere teslim edilmesi 

Haber-Kamera: Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!