Reklam Alanı
Reklam Alanı

Eyüpsultan Camii, ramazan öncesi gül suyuyla yıkandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Ramazan ayının İstanbul’daki gözbebeği Eyüpsultan’da ramazan hazırlıkları kapsamında Eyüpsultan Camii Meydanı ve cam içerisi gül suyu ile yıkandı. Caminin içerisi, avlusu, abdest alma yerleri Eyüpsultan Belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA EŞLİK ETTİ

Cami avlusunda yapılan çalışmalara refakat eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de süpürgeyi eline alarak Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine eşlik etti. Eyüpsultan Camii ve Eyüpsultan’da bulunan bütün camilerin temizliğini bugünden itibaren başlattıklarını ifade eden Başkan Köken, “Eyüpsultan Camii biliyorsunuz bu bölgenin, ülkemizin ve İslam aleminin en önemli merkezlerinden bir tanesi, onun için buranın hem içini hem de dışını gül sularıyla temizliyoruz; ramazana hazırlıyoruz. Biraz sonra bizde arkadaşlarımızla beraber süpürgeyi tutacağız. İnşallah tedbirlere uyarak şu ramazanda ibrelerin aşağıya döndüğü bir ay olmasını temenni ediyoruz.  Dualarımızın hepsi bunun üzerine olacak bu dönemde. Herkesin sağlıklı güzel bir ramazan ayı geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

“RAMAZAN COŞKUSUNU SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN EVLERE TAŞIYACAĞIZ”

Bu yıl pandemiden dolayı Eyüpsultan’daki ramazan coşkusunu belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden evlere taşıyacaklarını dile getiren Başkan Deniz Köken, şu açıklamalarda bulundu: “Sabah 10’da mukabele ile başlayan ramazan etkinliklerimiz gün içinde farklı içerikteki programlarla gece 22.00’ye kadar sürpriz konuklarla devam edecek. Mahallelerde evlere sıcak yemek dağıtımı hizmetimiz var. Ramazan öncesi 10 bin adet ramazan gıda paketlerinin dağıtımını yaptık. Bu esnada yine gelirse talepler onlara da cevap verecek ekiplerimiz hazır. Aynı zamanda iftara 10 dakika kala trafik sıkışıklığı olan kavşaklarda da yine küçük iftariyeliklerle araçlarının içinde kalan, evlerine gitmekte geciken vatandaşlarımıza da hizmet vereceğiz.”

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!