Reklam Alanı
Reklam Alanı

Fatih Erbakan, İl Başkanları toplantısını Malatya’da yaptı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

MALATYA, (DHA)- YENİDEN Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, genel başkan yardımcılarının da bulunduğu Mart Ayı İl Başkanları Toplantısı’nı Malatya’da gerçekleştirdi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Malatya’da bir otelde gerçekleştirilen ve genel başkan yardımcılarının ve il başkanlarının hazır bulunduğu Mart Ayı İl Başkanları Toplantısı’nda, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda konuşan Erbakan, bugün itibari ile erken seçim startını verdiklerini belirterek, “Mardin’de, Elazığ’da ve geldiğimiz Malatya’da gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizde gördüğümüz ilgi ve coşku, halkımızın Milli Görüş’e olan özlemine ve güvenine en büyük işarettir. Halkımızın tıpkı Milli Görüş’ün ilk 40 yılında olduğu gibi sorunlarının çözümünü yine Milli Görüş’ten bekliyor. Milli Görüş’ün 2’nci 40 yılında yaşanabilir Türkiye için yeniden adil bir Türkiye için yola çıktık” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!