Reklam Alanı
Reklam Alanı

Fatih’te kış çalışmaları aralıksız sürüyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Fatih Belediyesi’ne bağlı ekipler cadde ve sokaklarda tuzlama ve süpürme çalışmalarıyla yolları açıyor. Meteorolojiden gelen yoğun kar yağışı uyarısının ardından çalışmalara başlayan Fatih Belediyesi ekipleri, kış şartlarıyla mücadelesini aralıksız sürdürüyor.

Fatih Belediyesi ekipleri, yoğun kar yağışı uyarısının ardından başlattığı kış şartlarıyla mücadelesine tüm birimlerin koordineli yürüttüğü çalışmalarla aralıksız olarak devam ediyor. Vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdüren Fatih Belediyesi ekipleri, araç trafiğinin yoğun olduğu caddeler, hastanelerin girişleri ve içleri başta olmak üzere ilçe genelinde mahalle bazlı tuzlama ve süpürme çalışması yapıyor.

Yoğun kar yağışına rağmen 24 saat çalışan ekipler, trafik ve insan sirkülâsyonunun yoğun olduğu ana arterlerde, tüm cadde ve sokaklarda, kamu binaları ve hastane çevrelerinde, halka açık pazar yerlerinde, cami girişleri ve vatandaşların yaya olarak kullandığı avlularında çalışmalarına devam ediyor.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!