Reklam Alanı
Reklam Alanı

Fatih’te taksiciler hem denetlendi hem bilgilendirildi 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ömer ÇETİNASLAN/İSTANBUL,(DHA)  FATİH Eminönü’nde, taksicilere yönelik denetim gerçekleştiren trafik polisleri, İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan 12 kuralın yer aldığı broşür dağıttı. Denetimde ayrıca yolcu seçtiği tespit edilen 3 taksiciye ceza kesildi, araçları ise geçici olarak bağlanarak otoparka götürüldü.  
Fatih Eminönü İskelesi önünde, Sivil Trafik polis ekiplerinin taksilere yönelik denetimleri sürüyor. Taksilere yönelik denetim gerçekleştiren ekipler, sürücüleri tek tek durdurarak, İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan 12 kuralın yer aldığı broşürleri dağıttı. Taksilerdeki maske, mesafe ve hijyen kontrolünün yapıldığı denetimlerde, sürücülerin evrakları da incelendi. Denetimlerde sürücülere, İçişleri Bakanlığınca hazırlanan ve içerisinde sürücülerin uyması gereken 12 kuralın yazılı olduğu broşür dağıtılarak bilgilendirme yapıldı. 

YOLCU SEÇEN 3 SÜRÜCÜNÜN ARACI BAĞLANDI 
Öte yandan polis ekipleri tarafından yolcu seçtiği tespit edilen 3 taksi sürücüsüne bin 339 lira para cezası kesildi. Sürücülerin taksileri ise geçici süre ile bağlanarak otoparka götürüldü. 
Taksi şoförü Halil Gümüş, “Polis ekipleri bilgilendirerek çok iyi yapıyorlar. Arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Taksici arkadaşların bunlara biraz daha riayet etmesi lazım. Kurallara uyulması gerekiyor. Çoğu arkadaşımız kısa mesafe olduğu için müşteri almıyorlar ama almaları gerekiyor” dedi.  

FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!