Reklam Alanı
Reklam Alanı

Fenerbahçe – Çaykur Rizespor maçının ardından 

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

Mustafa AKIN/İSTANBUL, (DHA) – Süper Lig’in 22’nci haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor’u 1-0 mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Rizespor’un zor bir rakip olduğunu ifade ederek, “Defans anlamında iyi durmaya çalıştılar, biz onlara karşılık verdik. 90 dakikaya baktığımızda, oynayarak değil savaşarak kazanılması gereken maçtı. Futbolcularımız bunu çok iyi yaptı. Frikikten iyi değerlendirdik. 3 puanı aldık, ondan dolayı mutluyuz. Maç öncesinde flaş’ta konuştuğum cümleler merkez stüdyoda pek olumlu veya farklı yansıtıldı. Bu şekilde olduğu sürece tutumumuz değişemeyecek. Bize olan yaklaşım yanlış bir şekilde devam ediyor. Bu bizleri memnun etmiyor. Bizim tutumumuz bugüne kadar nasıl olduysa aynı şekilde devam edecek” dedi.
“İRFAN CAN İLE İLGİLİ FAZLA BİR ŞEY SÖYLEMEYECEĞİM”
Erol Bulut, transferi için Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile görüşülen İrfan Can Kahveci için “İrfan Can ile ilgili fazla bir şey söylemeyeceğim. Şu an Başakşehir’de oynuyor” diye konuştu.
“SADECE KENDİ EVİMİZDE DEĞİL DEPLASMANDA DA KAZANMAK İSTİYORUZ”
Sadece kendi evlerinde değil deplasmanda da kazanmak istediklerini dile getiren Erol Bulut, “Aslında baktığımızda her maçı kazanmak istiyoruz. Lig, hazırlık, kupa maçı olur; Fenerbahçe sahaya çıktığında her zaman kazanmak için oynuyor. Evde kazandığımız için mutluyuz. İnşallah daha çok galibiyetler yaşarız. Önümüzde uzun bir süreç var, 19 haftalık bir süreç var. Maksimum galibiyeti kazanıp istediğimiz sonuca ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
“PELKAS’TA SORUN GÜZÜKMÜYOR”
Mücadelede sakatlık yaşayan Pelkas’ın durumu hakkında ise Bulut, “Pelkas’ta hafif bir sertlik oldu, erken oyundan aldık, riske atmadık kendisini. Şu an bir sorun gözükmüyor” dedi.
“SZALAİ TAKIMA İYİ UYUM SAĞLADI”
Erol Bulut, yeni stoperleri Attila Szalai’yi iyi analiz ettiklerini anlatırken, “Ben kendisini bir iki maçta izlemiştim. Kalitesini milli maçta belli etti. Takımımıza iyi uyum sağladı. Bunun nedenini sorarsanız; takım arkadaşları onu iyi bir şekilde karşıladı. Osayi olsun, Mesut olsun onlar da en kısa zamanda takımın içerisinde yerlerini bulacaklar. Çünkü takımın karakteri çok düzgün ve gelen futbolcuları en iyi şekilde ağırlayıp yardımcı oluyorlar” değerlendirmesinde bulundu.
GABRİEL MARGARİT: VAR BUGÜN İÇİN FENERBAHÇE’YE ÇALIŞTI
Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit ise “Taktik olarak ilk yarı çok iyiydik. Fakat ilk yarının sonlarında şanssız bir gol yedik. İkinci yarı bir baskı kurduk rakibimize. Benim fikrime göre attığımız gol geçerliydi. VAR bugün için Fenerbahçe’ye çalıştı. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Çünkü son dakikaya kadar mücadele ettiler” dedi.
Marius Sumudica’nın ikinci sarı karttan kırmızı kartla tribüne gönderilmesi için ise Margarit şunları kaydetti:
“Bu kadar ucuz basit bir sarı kart çıkması görülür bir şey değil. Neden gösterildiğini bilmiyorum. Hocalar aynı zamanda hakemlerle diyalog içinde olmalıdır. Otomatik olarak sarı kartla geliyor hakemler. Kötü bir şey söylemedi ne hakeme ne rakip oyunculara. Hepimiz konuşmak durumundayız. Tekrar oyuncularımızı tebrik ediyorum. Umarım Kasımpaşa karşısında evimizde 3 puanı alırız.”

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Erol Bulut’un açıklamaları
– Gabriel Margarit’in açıklamaları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!