Reklam Alanı
Reklam Alanı

Fenerbahçe – Gaziantep FK maçının ardından 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Emre Belözoğlu: İstek, arzu, inanç, mutluluk vericiydi
“Gustavo’ya çok ihtiyacımız var”
“Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük camiası”
“Fenerbahçe bulunduğu her kulvarda sonuna kadar kupayı zorlar”
“Sarı-lacivertli formayı 1 dakika bile giymek çok önemli”
“Valencia ve Gökhan’ın durumları yarın netleşecek” 
Rui Mota: Hakemin kendisi bile golü neden iptal ettiğini anlamamıştır 

Mustafa AKIN / İSTANBUL,(DHA) –  

Süper Lig’in 34’üncü haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK’yı 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, Ramazan Ayı’nın hem ülkemize, hem de dünyaya sağlık ve barış getirmesini dileyerek konuşmasına başlarken, “Maça iyi başladık. Bir türlü golü atamadık ama başlangıçtan memnunum. 2’nci yarıya da baskıyla başladık ve golü bulduk. Topa sahip olmamız gereken dönemde rakip beraberliği yakaladı. 2-1 ile 3-1 arasındaki süreçte rakip daha fazla topa sahip oldu ve pozisyonlara girdi. Kim topa sahipse o üstündü. Genel anlamda oyundan memnunum ama düzeltmemiz gereken tarafları var” ifadelerini kullandı.
“GUSTAVO’YA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR” 
Emre Belözoğlu, güçlü bir oyun oynamak istediklerini dile getirerek, “Bu oyun kolay değil, pratik lazım. Bu güçlü oyunda Gustavo’ya da çok ihtiyacımız var. Bizim için çok değerli bir oyuncu. Her oyuncumuzun değerini bilip sezon sonuna kadar bunu yayacağız. Ayağı temiz oyuncuları tercih ettik, top bizde kalsın istedim. Rakibin kenar oyuncuları orta sahaya yatkın oyunculardı. Bekleri bulmamız için oyunu doğru yaymamız gerekiyordu. Bunu iyi yaptığımızda ortaya herkesin memnun olduğu oyun çıktı. Her maçın ayrı bir senaryosu var. Önümüzdeki süreçte çalışmaya devam edeceğiz. Ciddi pratik isteyen güçlü bir oyun. Elimizden geldiğince bunu oynatmaya çalışacağım” dedi. 
“FENERBAHÇE, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK CAMİASI” 
Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük camiası olduğunu ifade eden Emre Belözoğlu, “Fenerbahçe’nin kendi dinamikleri var. Eski şampiyonluklarına bakarsak hep topa hakim olan bir oyun vardı. Benim yerimde kim olsa bu oyunu oynatmak ister. Her maçın ayrı senaryosu olduğunu düşünüyorum. Büyük fotoğrafta Fenerbahçe’ye sezon genelinde bu oyunu oynatmaya çalışacağım. Fenerbahçe bulunduğu her kulvarda sonuna kadar kupayı zorlar. 7 maçımızı da kazanmaya oynayacağız. Sonrasını göreceğiz. Fenerbahçe’de ümitler bitmez” şeklinde konuştu. 
Emre Belözoğlu, futbolda önemli bir tecrübeye sahip olduğunu belirterek şunları dile getirdi: “Bulunduğum konum itibarıyla daha deneyimlemem gereken bir konumdan söyleyebileceğim bugün biz 10 kişi kaldığımız pozisyonda ilk önce bizim değişiklik hakkını kullanmamız gerekiyordu. Onun dışında hakemlere çok fazla yüklenmememiz gerektiğini düşünüyorum. İşleri kolay değil. Hakemleri konuşarak oyundan uzaklaşma taraftarı değilim. Fenerbahçe formasını 1 dakika giymek bile çok önemlidir. Bunu oyuncularıma anlatmaya çalışıyorum. Onlara verdiğim sürenin kıymetini hissetmeleri yönünde telkinde bulunuyorum. Futbolu bırakalı 1 sene oldu, onlara bu duyguyu hissettirmek istiyorum. Futbolculuk çok güzel bir meslek. Anın kıymetini bilmeleri gerekiyor.” 
Enner Valencia ve Gökhan Gönül’ün durumları ilgili de bilgi veren Emre Belözoğlu, ağrılarının bulunduğunu ve durumlarının yarın çekilecek MR’dan sonra netlik kazanacağını dile getirdi.  
RUI MOTA: HAKEMİN KENDİSİ BİLE GOLÜ NEDEN İPTAL ETTİĞİNİ ANLAMAMIŞTIR
Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Rui Mota ise “Bugün 2 farklı yarı vardı. İlk yarıda zorluk yaşadık ama pozisyon vermedik. Top bizdeyken sabırlı olmamız gerekiyordu ama bunu yapamadık ilk yarıda. Daha sonra ilk yarının son10-15 dakikasında iyi oynadık. Fenerbahçe kalesinde tehlikeli pozisyonlar oluşturduk. Burada bizim attığımız gol var aleyhimize verilen karar var, gol neden iptal edildi anlamadık. Hatta hakemin kendisi bile anlamadı neden iptal ettiğini. Buna rağmen VAR’a bile gitmedi. Geçen hafta Fenerbahçe’nin itiraz ettiği bir pozisyon vardı buna benzer bir pozisyon vardı. Daha hafif bir pozisyonumuz olmasına rağmen faul çalındı. 1 değil 2 değil neden böyle davranılıyor. 2’nci yarı da maalesef bireysel hatadan gol yedik sonra 1-1’i bulduk 2-1’ide bulabilirdik ama atamadık. Fenerbahçe 2-1’i bulduktan sonra da birçok pozisyona girdik ama değerlendiremedik maalesef. 3’üncü golden fazla bahsetmeye gerek de yok. Beraberliği yakalamak puan almak için oyuncularımız her riski aldılar ama maalesef ol yedik. Oyuncularımız bir kez daha son dakikaya kadar puan almaya gayret ettiklerini gösterdiler” dedi.   

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Emre Belözoğlu’nun açıklamaları
-Rui Mota’nın açıklamaları
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!