Reklam Alanı
Reklam Alanı

Fenerbahçe – Olympiakos maçından notlar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mesut Özil kadroda yok
Zajc 4 maç sonra kadroda 
Fenerbahçe’de 9 eksik
Tribünler doldu
Valbuena tribünlere çağırıldı 

MUSTAFA AKIN / İSTANBUL,(DHA)- UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, Yunanistan ekibi  Olympiakos’u konuk ediyor. Ülker Stadı’nda saat 19.45’te başlayacak mücadelede İspanya Futbol Federasyonu’ndan Alejandro Hernandez düdük çaldı. Hernandez’in yardımcılıklarını ise Jose Naranjo ve Teodoro Sobrino üstlendi Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ligde son oynanan Atakaş Hatayspor maçının ilk 11’ine göre 2 değişiklik yaptı. Pereira; Berisha’nın yerine Dimitris Pelkas’a, Muhammed’in yerine ise Osayi-Samuel’e görev verdi. Kalede Altay’a görev veren Pereira, savunmada Filip Novak, Kim Min-Jae ve Attila Szalai’ye, orta ikilide Luiz Gustavo-Mert Hakan Yandaş’a kanatlarda Bright Osayi-Samuel ve Ferdi Kadıoğlu’na hücum hattında ise Diego Rossi, Dimitris Pelkas ve Enner Valenci’ya forma verdi.
MESUT ÖZİL KADRODA YOK
Fenerbahçe’de Mesut Özil, Olympiakos maçının kadrosunda yer almadı. Karşılaşma öncesinde yaşadığı gribal enfeksiyon sebebiyle dünkü idmanda yer almayan Mesut’un durumuna maç saatinde karar verilecekti. Teknik direktör Pereira’nın kararı ile Mesut Özil kadroya dahil edilmedi.
ZAJC 4 MAÇ SONRA KADRODA 
Sarı-lacivertlilerde Miha Zacj, 4 maç sonra kadroda yer aldı. Sakatlığı sebebiyle ligde 3 ve UEFA Avrupa Ligi’nde 1 maç olmak üzere toplam 4 maçı kaçıran Zajc, Olympiakos maçı ile kadroda yer aldı. 27 yaşındaki oyuncu mücadeleye yedekler arasında başladı.
FENERBAHÇE’DE 9 EKSİK
Fenerbahçe, Olympiakos karşısına 9 futbolcusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte, sakatlıklarını atlatan ancak henüz takımla çalışmalarda yer almayan İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare ve Jose Sosa’nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Marcel Tisserand forma giyemedi. Bu oyunculara ek olarak gribal enfeksiyon yaşayan Mesut Özil de Olympiakos karşısında takımını yalnız bıraktı. Öte yandan UEFA listesinde yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun’dan da görev alamadı. 
TRİBÜNLER DOLDU
Sarı-lacivertli taraftarlar, Olympiakos maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Ülker Stadyumu’nda tribünlerin büyük kısmı dolarken taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek oldular.
VALBUENA TRİBÜNLERE ÇAĞIRILDI
Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Mathieu Valbuena’ya sarı-lacivertli taraftarlar mücadele öncesinde sevgi gösterilerinde bulundu. Isınma sırasında tribünlere çağrılan Valbuena, taraftarların desteğini karşılıksız bırakmadı. Öte yandan Fransız futbolcu mücadelede yedek soyundu.

(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!