Reklam Alanı
Reklam Alanı

Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının hakemleri belli oldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL,(DHA) – Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Avrupa Ligi’nde oynayacağı maçların hakemleri belli oldu. Fenerbahçe-Royal Antwerp maçını Rus hakem Sergei Ivanov,  Lokomotiv Moskova-Galatasaray maçını ise Avusturyalı hakem Harald Lechner yönetecek.
UEFA Avrupa Ligi D Grubu üçüncü hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Belçika temsilcisi Royal Antwerp ile mücadele edecek. Yarın saat 19.45’te Ülker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada Rus hakem Sergei Ivanov düdük çalacak.   Sergei Ivanov’un yardımcılıklarını ise Roman Usachev ile Valeri Danchenko üstlenecek. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Kirill Levnikov görev alacak.
UEFA Avrupa Ligi E Grubu üçüncü haftasında Galatasaray, Rusya ekibi Lokomotiv Moskova ile mücadele edecek. Yarın saat 22.00’de başlayacak maçta Avusturyalı hakem Harald Lechner görev yapacak. Lechner’in yardımcılıklarını Andreas Heidenreich ile Maximilian Kolbitsch üstlenecek. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Markus Hameter görev alacak.
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!