Reklam Alanı
Reklam Alanı

FETÖ şüphelisi FİADER ve İŞGED Başkanı Ekincioğlu, sahte kimlikle yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ünsal YÜCEL/ KEŞAN (Edirne),(DHA)- EDİRNE’nin Keşan ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmeye çalışırken polis ekiplerince sahte kimliklerle yakalanan 3 FETÖ/PDY şüphelisinden 2’si tutuklandı. FETÖ’nün iş adamları yapılanmasına yönelik faaliyet gösteren Florya İş Adamları Derneği (FİADER) ve İş Dünyası Gelişim Merkezi (İŞGED) Başkanı Çetin Ekincioğlu (51) da, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerine teslim edildi.
Edirne ve Keşan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, düzenledikleri operasyonda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a çıkış hazırlığında olan FETÖ/PDY şüphelileri FİADER ve İŞGED Başkanı Çetin Ekincioğlu, M.Ş. (45) ve K.H.’yi (32) üzerlerinde sahte kimlikle yakalayarak, gözaltına aldı. Çetin Ekincioğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerine teslim edildi. M.Ş. ve K.H. ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!