Reklam Alanı
Reklam Alanı

FETÖ tehdidiyle 40 bin lira dolandıran 3 şüpheli tutuklandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Anıl ATAR/ADANA, (DHA)- ADANA’da kendilerini savcı olarak tanıtıp İlyas Ç.’nin 40 bin TL’sini dolandırdığı iddiasıyla aranan 3 kişi yakalandı.
Merkez Seyhan ilçesinde yaşayan İlyas Ç.’yi 3 Haziran’da telefonla arayıp, kendisini savcı gibi tanıtan kişi “FETÖ’ye yapılan operasyonda bir evden kimlik fotokopiniz çıktı. Bu nedenle inceleme yapacağız. Evinizde altın ya da paranız varsa size göndereceğimiz hesaba yatırın. Operasyondan sonra geri vereceğiz” dedi. Korkup paniğe kapılan İlyas Ç., bankadaki 40 bin TL’sini Harun İ.’ye ait hesaba havale etti. Bir süre sonra aynı numarayı tekrar arayan İlyas Ç., karşısındaki kişiye ulaşamayınca dolandırıldığını anladı.
Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili paranın gönderildiği hesabın sahibi Harun İ.’yi Şanlıurfa’da yakaladı. Harun İ., emniyetteki ifadesinde, “Ahmet I., beni yönlendirip paranın yattığını söyledi. Ben de parayı çekip Osman K.’ye verdim. Bana da 780 lira verdiler ancak ben bu parayı onlara geri verdim” dedi.
Polis, Ahmet I. ile Osman K.’yi de adreslerine yapılan baskınla gözaltına aldı.
Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Harun İ., Ahmet I. ile Osman K., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!