Reklam Alanı
Reklam Alanı

Galatasaray, Falcao için teklif bekliyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, sakatlığı devam eden Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao için teklif bekliyor…

Skorer’de yer alan habere göre; Galatasaray’da hem TFF hem UEFA FFP limitinin önündeki en büyük engellerden biri olarak Kolombiyalı golcü Radamel Falcao bulunuyor.

Falcao için Galatasaray teklif bekliyor

Oynamadığı resmi maç sayısı, oynadığı resmi maç sayısını geçen Radamel Falcao için Galatasaray teklif bekliyor. Menajeri Jorge Mendes ile görüşen ve kulüp bulması istenen Radamel Falcao için Galatasaray’ın önünde farklı bir plan da bulunuyor.

Diagne ve Babel formülü

Reklam Alanı

Galatasaray, Falcao için herhangi bir bonservis talep etmezken kulüp başkanı Mustafa Cengiz ve Fatih Terim de, bunu doğrulamıştı. İspanya’da tedavi olan Falcao için Mbaye Diagne ve Ryan Babel formülü de önemli bir seçenek…

Geçen sezon kullanıldı

Galatasaray, Mbaye Diagne’yi Club Brugge’e kiralarken maaşını ödemeye devam etmiş ancak maaş bedeli tutarınca kiralama bedeli almıştı. Böylece FFP de eli rahatlayan Galatasaray, Diagne’nin maaşını da bilançosundan düşürmüştü. Benzer bir formül Ryan Babel için de kullanılmıştı. Sezonun kalanında Ryan Babel 1.550 milyon Euro maaş ödeme yapması gereken Galatasaray, bu maaşı kendisi vermeyi sürdürmüş ancak Ajax’tan bu ücreti kiralama bedeli olarak tahsil etmişti.

Böyle bir formül el güçlendirir

Bu iki formül sayesinde Galatasaray, UEFA ile yaptığı FFP anlaşmasının sattığın kadar alabilirsin maddesine uymayı başarmıştı. İrfan Can Kahveci, Mostafa Mohammed başta olmak üzere birçok oyuncuyla transfer görüşmelerini sürdüren Galatasaray için Falcao da böyle bir formülle el güçlendirebilir.

Real Madrid, Bale için yaptı

Galatasaray, Radamel Falcao’yu maaşının tamamını veya bir kısmı kadar olan bedeli kiralama ücreti alarak verebilir. Real Madrid, Gareth Bale’i Tottenham’a 1+1 sezonluk kiralık verirken maaşının yarısını ödemeyi de kabul etmişti. Ancak, Bale’in maaşının yüzde 50’sini de bilançosundan düşürmüştü.

KAP açıklamasına göre yıllık maaşı net 5 milyon Euro olan Falcao için Galatasaray, River Plate başta olmak üzere kulüplerden teklif beklemeyi sürdürüyor.

Kaynak: Ajansspor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!