Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gasp ettikleri motosikletle mağazadan hırsızlık anları güvenlik kamerasında

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde kuryenin motosikletini gasp ederek, elektronik eşya mağazasından 70 bin lira değerinde elektronik eşya çalan 2 şüpheli, polisin yaklaşık 300 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini incelemesi sonucu yakalandı. Cezaevinden yeni çıkan şüphelilerin gasp ve hırsızlık anları, güvenlik kameralarına yansıdı. 

Çorlu’daki bir dönercide motosikletli kurye olarak çalışan V.Ç.’nin önü, geçen salı günü Muhittin Mahallesi’nde bir eve siparişi teslim ettikten sonra binanın çıkışında 2 kişi tarafından kesildi.

Bıçakla tehdit ettikleri kuryenin cüzdanını, kimliğini, ehliyetini ve motosikletin anahtarını alan 2 kişi motosikletle beraber kaçtı. Gasp edilen V.Ç.’nin hemen emniyete gidip durumu anlatması üzerine polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Aynı gece, Reşadiye Mahallesi’nde de elektronik eşya satışı yapılan bir mağazadan 70 bin lira değerinde bilgisayar, telefon ve çeşitli malzemeler çalındı. Polis yaptığı incelemede, hırsızlığın 2 motosikletle gelen 2 kişi tarafından yapıldığını belirledi.

300 SAATLİK GÖRÜNTÜ İNCELENDİ

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada, hırsızlığın 2 motosikletle gelen 2 kişi tarafından yapıldığını ve kullanılan motosikletlerden birinin kuryeden gasp edildiğini belirledi. Bölgede bulunan 50 güvenlik kamerasındaki yaklaşık 300 saatlik görüntünün incelenmesinin ardından hırsızlık şüphelilerinin cezaevinden yeni çıkan O.Ş. ile E.E. olduğu belirlendi. Şüpheliler evlerine yapılan baskınla gözaltına alınırken, adreslerinde çalınan elektronik cihazların bir kısmı, gasp edilen motosiklete ait ruhsat, kuryenin cüzdanı ve ehliyeti ele geçirildi.

Reklam Alanı

Emniyete götürülen şüphelilerden Onur Sarıl’ın 29, Erdal Emiş’in ise 26 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkardıkları mahkemede tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!