Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gaziantep’te, koronavirüsten ölen kişi için taziye düzenlenen mahalle karantinaya alındı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kadir ÇELİK/NURDAĞI (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP’in Nurdağı ilçesinde, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Arif Polat’ın taziyesine katılan bir kişinin testi pozitif çıkınca, 180 nüfuslu mahalle karantinaya alındı.
Nurdağı ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki 60 haneli 180 nüfuslu İncegedik Mahallesi’nde oturan Arif Özpolat, 4 Nisan pazar günü koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Özpolat’ın toprağa verilmesinin ardından çok sayıda yakını taziyeye geldi. Taziyeye katılan bir kişi salı günü rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Covid-19 testi pozitif çıkan F.Ö. tedaviye alındı. Filyasyon çalışması sonucu mahalledeki bulaşma riskini göz önünde bulunduran Nurdağı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, salgının önlenmesi ve halk sağlığının korunması amacıyla İncegedik Mahallesi’nin 10 gün süreyle karantinaya alınmasını kararlaştırdı.
Kararın ardından jandarma, giriş ve çıkışlara kapatılan mahallede vatandaşları karantinaya uymaları ve evlerinden çıkmamaları konusunda uyardı.
​FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!