Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gaziosmanpaşa’da servis minibüsüyle çarpışan panelvan minibüsün sürücüsü yaralandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat SOLAK – Ömer ÇETİNASLAN / İSTANBUL, (DHA) – GAZİOSMANPAŞA TEM Otoyolu’nda panelvan minibüs ile servis minibüsünü çarpıştı. Kazada panelvan minibüs yan yatarken, sürücüsü yaralandı. TEM Otoyolu’nun Edirne istikametinde ise uzun araç kuyrukları oluştu.
Kaza, saat 08.00 sıralarında TEM Otoyolu Edirne istikametinde meydana geldi. Sercan Yurt’un kullandığı34 LIB 002 plakalı servis minibüsü ile Cüneyt Çalışkan yönetimindeki 34 TC 7466 plakalı panelvan minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle panelvan minibüs yan yattı, sürücüsü Cüneyt Çalışkan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı Çalışkan’ı ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralı sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı, durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, sabah saatleri olması nedeniyle TEM Otoyolu Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

“DİĞER ARAÇ ÖNÜNE KIRMIŞ, O DA VURMUŞ”
Kazanın ardından olay yerine gelen Sercan Yurt’un babası Nusret Yurt, “Diğer araç önüne kırmış, o da vurmuş. Kendisinin söylediği bu kadar. Yaralıda hafif sıyrıklar varmış. Oğlumda bir şey yok” dedi.

(Fotoğraf)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!