Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gebze’de öldürülen avukat için Ardahan Barosu’ndan açıklama

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde icra için gittiği evde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden avukat Ersin Arslan (27) için Ardahan’da destek açıklaması yapıldı. Baro Başkanı Osman Nuri Yıldız, “Bugün de hasım bellendik, yaşam hakkımız elimizden alındı. Biz Gebze’de öldürüldük” dedi.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, icra için gittiği evde silahlı saldırıya uğrayarak, yaşamını yitiren avukat Ersin Arslan davasına destek olmak için Ardahan Barosu avukatları, bir araya geldi. Adliye binası önünde toplanan avukatlar, olayı kınadı. Baro Başkanı Osman Nuri Yıldız, “Bugün de hasım bellendik, bugün de yaşam hakkımız elimizden alındı. Biz Gebze’de öldürüldük. İcra memurlarıyla birlikte Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir eve hacze giden İstanbul Barosu üyesi meslektaşımız avukat Ersin Arslan, ev sahibinin silahlı saldırısına maruz kaldı. Borçlu Y.Y. kendisini öldürmek kastıyla doğrudan göğsüne ateş etti, meslektaşımız kaldırıldığı hastanede maalesef hayatını kaybetti. Gebze’de hayatını kaybeden genç meslektaşımız avukat Ersin Arslan’a, Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve dayanma gücü, üyesi olduğu İstanbul Barosu Başkanlığı nezdinde tüm meslektaşlarımıza başsağlığı diliyor; gözaltına alınan saldırganın en ağır cezaya çarptırılması için yargılama aşamasında davaya müdahale talebinde bulunacağımızı bu vesileyle kamuoyuna duyuruyoruz” diye konuştu. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Basın açıklamasından görüntü
-Avukatlardan genel görüntü

Haber-Kamera -Deniz BAŞLI – / ARDAHAN (DHA)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!