Reklam Alanı
Reklam Alanı

(Geniş haber) KÜÇÜKÇEKMECE’DE GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİNDE YANGIN

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Serdar ALTINTEPE – Vedat BAYRAKTAR- Cemil ÖZDEMİR / İSTANBUL (DHA)
Küçükçekmece Halkalı’da geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Alevler içinde kalan tesis itfaiye ekiplerinin 1 saat süren çalışmasıyla söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, tesis kullanılamaz hale geldi.
Yangın, 16.30 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Dereboyu Caddesi’nde bulunan bir bölümü kapalı olan tek katlı geri dönüşüm tesisinde çıktı. Edinilen bilgilere göre, tesiste kaynak yapıldığı sırada kıvılcımların saçılması sonucu plastik malzemeler tutuştu. Alevler tesisin önündeki bir kamyonete de sıçradı. Yangını gören çevredekiler itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine İstanbul’un birçok ilçesinden itfaiye ekibi sevk edildi.  İtfaiye ekipleri, 1 saat süren çalışmayla yangını söndürdü. Çevredeki iş yerinde çalışan bir kişi “Ben de yandaki fabrikada çalışıyorum. Dumanları gördüm. Buraya geldim. Baktım yanıyor. İçeride kağıt ve temizlik malzemeleri olduğunu biliyorum. Yaralanan yok” dedi.

PATLAMA SESİ DUYDUM
Başka bir görgü tanığı “Patlama sesini duydum. Çay saatimize denk geldi. Kağıt ve plastikler var burada. Yaralanan yok ama içeridekiler kendilerini zor kurtardılar.” dedi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, tesis kullanılamaz hale geldi

Görüntü Dökümü
——————-
-Yanan tesisten görüntü
-İtfaiye ekiplerinin müdahalesi
-Görgü tanıkları röp
-Genel ve Detaylar

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!