Reklam Alanı
Reklam Alanı

(Geniş haber)  Sedat Peker operasyonunda ele geçirilenler emniyette sergilendi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali Çağlar TINBEK / İSTANBUL (DHA) SEDAT Peker ve adamlarına yönelik düzenlenen operasyonda ele geçirilenler emniyette sergilendi. Gözaltında olan 54 şüphelinin bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Sedat Peker ve adamlarına yönelik İstanbul merkezli 7 ilde operasyon düzenlenmişti. Operasyonda haklarında gözaltı kararı verilen 63 şüpheliden 54’ü yakalanmıştı. Operasyon kapsamında şüphelilerin adresleri ve Sedat Peker’in Beykoz’daki villasında yapılan aramalarda silah, mermi, kesici ve delici aletlerin yanı sıra çek ve senetler ele geçirildi. Ele geçirilen 4’ü kurusıkı 24 tabanca, 9 şarjör, 3 av tüfeği, 5 kılıç, 54 delici ve kesici alet, 2 balistik yelek, çeşitli çapta bin 270 mermi, 332 kartuş, 8 polis telsizi, çok sayıda çek, senet ile uzun namlulu silah dürbünü emniyette sergilendi. Gözaltında olan 54 şüphelinin bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Öte yandan; Sedat Peker suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda Sedat Peker’in iş adamları olduğu belirlenen, 3 şüphelinin, Maltepe Zabıtasında görevli Hamit K.’ya yapı denetim işleri için, rüşvet verdiği belirlendi.  Hamit K. ve bir iş adamının dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!