Reklam Alanı
Reklam Alanı

(Geniş haber) SULTANBEYLİ’DE AMCALARINDAN AĞABEY KARDEŞE SİLAHLI SALDIRI 

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

*Amcaları tarafından kurşun yağmuruna tutulan 27 yaşındaki Seher Elitaş olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 30 yaşındaki ağabeyi Emrah Elitaş tedavi altına alındı.

*Saldırgan amcanın olay yerinden kaçtığı anlar kameraya yansıdı.

Haber – Kamera: Ramazan EĞRİ-Gamze ŞİMŞEK/ İSTANBUL (DHA) SULTANBEYLİ’de Seher Elitaş ve ağabeyi Emrah Elitaş, otomobillerine binmek üzereyken, amcaları Nusret Elitaş tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefinde olan kardeşlerden Seher olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan ağabeyi Emrah hastanede tedavi altına alındı. Tarafların arasında alacak verecek meselesi olduğu, amca Nusret Elitaş’ın bu sebeple silahlı saldırı düzenlediği öğrenildi. Polis Nusret Elitaş’ı yakalamak için çalışma başlattı.
Olay saat 15.30 sıralarında Sultanbeyli Fatih Mahallesi Üstün Sokakta meydana geldi. İddiaya göre Nusret Elitaş ile yeğenleri Emrah ve Seher’in arası alacak verecek meselesi yüzünden bozuktu. Nusret Elitaş, sokakta otomobillerine binmek üzere olan yeğenleri Emrah Elitaş (30) ve Seher Elitaş (27) kardeşlere silahla ateş açtı. Saldırgan amca olay yerinden kaçarken ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Seher Elitaş, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağabeyi Emrah Elitaş ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. 

SALDIRGAN AMCANIN KAÇTIĞI ANLAR KAMERADA
Saldırgan amcanın kaçış anı ve olay sonrası yaşananlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Saldırganın çay içtiği kahvehanenin sahibi, “İki sefer geldi çay içti içeride. Ondan sonra bir arkadaşım var dışarıda çay alacağım dedi. Kamyonette arkadaşımız çalışıyor dedi. 4 el silah sesi duydum. 3’ü peş peşe geldi. Biri sonra geldi. Vurdu gitti adam.ö dedi.
Bir mahalle sakini ise, “Evde oturuyordum. 3 el silah sesi geldi. Maytap atıyorlar sandım. Camdan kafamı uzattım. Bir baktım kalabalık oldu. Oraya gittim. Gittiğimde vuran gitmişti. Kız duvar dibindeydi. Oğlan arabanın içindeydi. Yaşıyordu. Çok iyi insanlardı. Bunun böyle olacağını tahmin etmiyordum. 30 yıldır komşum onlar benim. Söylenene göre amcaları yaptı. Aralarında ne var ne yok bilmiyorum.” diye konuştu.

Görüntü Dökümü
—————–
-Olayın yaşandığı sokak
-Olay yerindeki polis ekipleri
-Kahvehane sahibi ile röp
-Muhabir anons (Gamze Şimşek)
-Mahalle sakini ile röp
-Olayın ardında yaşananlar (cep telefonu)
-Zanlının kaçış anı (cep telefonu)
-Genel ve detay

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!