Giyim markasından kız çocuklarına özel koleksiyon

giyim-markasindan-kiz-cocuklarina-ozel-koleksiyon-8iVqkceW.jpg

İSTANBUL, (DHA) – Hazır giyim markası DeFacto, kış için özel kız çocuklarına özel yeni koleksiyonu satışa sunduğunu açıkladı. Koleksiyonda çocukların enerjisini yanıstan Smiley ve Kamuflaj konseptli tasarımların yer aldığı belirtildi. 

Hazır giyim markası DeFacto, renkli ve kullanışlı ‘Kış Kız Çocuk Koleksiyonu’nu satışa çıkardı. Markdan yapılan yazılı açıklamada, Smiley konseptli ürünlerin dikkat çektiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, “Siyah, pembe, mor, fuşya ve beyaz tonlarının hakim olduğu tasarımlarda Smiley ve slogan baskıları ile neşeli bir stil öne çıkıyor. Her daim rahat olmayı seven kız çocukları için hazırlanan kamuflaj desenli parçalar ise, koleksiyonun iddialı seçeneklerinden oluyor. Sezon trendleri oversize ve kamuflaj birlikte kullanılarak, göz alıcı tasarımlar yaratılıyor. DeFacto’nun her tarza uygun aktif spor ve ev giyim ürünlerinden oluşan markası DeFactoFiT tasarımları da kız çocuklarının beğenisiyle buluşuyor. Koleksiyonda yer alan sweatshirt ve eşofman takımları; konfor ve şıklığı rengarenk modellerle bir araya getiriyor” denildi. 

Marka, yeni koleksiyonu mağazaların yanı sıra, internet sitesinden ve mobil uygulamadan satışa sundu. 

 

Exit mobile version