Reklam Alanı
Reklam Alanı

Giyim markasından tekstilde sıfır temasla dijital çözüm

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – Tekstik sektöründe kumaş seçiminden fuarlara, tasarımdan koleksiyon hazırlamaya kadar uzanan tüm geleneksel tekstil alışkanlıkları pandemi döneminde dijitalleşiyor. ‘Endüstri 4.0’ yaklaşımıyla hazırlanan Altınyıldız ve Color Digital’in ortak çalışması “Altınyıldız-DMIX Cloud” platformu ile müşteriler online olarak kumaş içeriklerine ulaşabiliyor, kumaş ve modellerini online olarak seçip koleksiyonlarını oluşturabiliyor.

Dünyayı etkisi altına alan Kovid – 19 salgını, tüm sektörleri ve firmaları farklı çözümler üretmeye yöneltti. Pandemi sebebiyle sınırların kapanması, ürün sevkiyatlarının durması ve fuar organizasyonlarının iptaliyle dünya dijital kanallara yöneldi. Boyner Grup şirketlerinden Altınyıldız, dijital altyapısına yaptığı yatırımlar ile bu süreçte birçok çözümle müşterilerinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen uygulamalar ile kumaş numunelerini geleneksel kalıptan dijital platformlara taşıyan Altınyıldız, fuarların gerçekleşmediği, sınırların kapatıldığı günlerde dünyanın her yerindeki müşterilerine dijital platform üzerinden hizmet veriyor.

PLATFORM 6 HAFTADA HAZIRLANDI

Müşterileri ile dinamik bir iletişim ağını kurmak, geleneksel yöntemler ile uzayan üretim süreçlerini kısaltmak, çevre dostu çözümler üretmek ve daha iyi hizmet verebilmek için Düsseldorf’ta araştırmalara başlayan marka tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Almanya Moda Enstitüsü ile ortak projelere imza atan Color Digital Firması ile “DMIX Cloud” platformu üzerinden müşterileri ile buluşuyoruz. Pandemi döneminin zorlu koşullarında Color Digital ile çalışmaya başlayan ekipler, sınırlarını zorlayarak altı haftalık bir süreçte ‘DMIX Cloud’ platformunu hizmet verir hale getirdik. Temmuz 2020’den itibaren Sonbahar-Kış ‘21’22 koleksiyonunu dijital platformda sunan Altınyıldız, İlkbahar-Yaz ‘22 koleksiyonunu ile birlikte ikinci koleksiyon çalışmasını buluta taşımış olmanın heyacanını yaşıyoruz.

“Dijital platforma taşıdığımuz yünlü kumaş koleksiyonları, Avrupa’da önde gelen küresel markaların dijital ürün koleksiyonlarında kullanılmaya başlandı. ‘DMIX Cloud’ platformu ile müşteriler, 3D boyutlandırma yaparak kumaşları seçebiliyor. Seçilen kumaşların farklı desen ve varyantlarını görebiliyor, teknik detaylarına ulaşabiliyor ve programda önerilen modeller veya kendi modelleri üzerinden nihai ürün tasarımları yapılabiliyor. Yenilikçi uygulamayı kendi sistemleri içinde kullanan markalar bütün bir koleksiyonu dijital ve temassız tasarlayabiliyor. Bu platform ile müşteriler ürün gruplarına, kalite içeriklerine ve desenlere eş zamanlı erişebiliyor hatta kendi başlarına koleksiyonu inceleyip seçimlerini yapma fırsatı bulabiliyor.

Reklam Alanı

“Yenilikçi çizgimizle 1952’den bu yana sektöründe öncü olarak, dünyanın kısıtlı kaynaklarının en verimli şekilde kullanıldığı sürdürülebilirlik temelli projelere imza atıyoruz. Sınırları ortadan kaldırıp geleneksel tekstil tasarım ve numune üretim sürecini tekrar belirleyen bu uygulama ile koleksiyon üretim süreci ve maliyetini yarı yarıya azaltarak, dijital alt yapısına yatırım yapmaya, çevreye duyarlı çözümler geliştirmeye devam ediyoruz” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!