Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek: Köpek ölümleriyle ilgili suç duyurusunda bulunacağız

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ilçede çöp yığınlarının arasında birisi yanmış, 2 köpek ölüsü bulunmasıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.
Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde Gölbaşı Hayvan Barınağı yakınlarındaki çöplükte önceki gün birisi yanmış, 2 köpek ölüsü bulundu. Olayla ilgili açıklama yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, can dostlara yapılan bu durumun asla kabul edilemeyeceğini belirterek, “Hayvansever vatandaşlarımızın durumu fark etmeleri üzerine dehşet ile karşılaştık. Öldürülen köpeklerimizin küpelerinden de anladığımız üzere bizim ilçemizin köpekleri değiller. Can dostlarımıza yönelik vahşetin sorumlu ya da sorumlularının ortaya çıkarılması için tüm kurumlarla iş birliği içinde olacağımızın ve tüm hayvanseverlerin acısını paylaştığımızın bilinmesini istiyoruz. Cumhuriyet Başsavcılığımıza suç duyurusunda bulunacağız, olayın takipçisi olacağız ve peşini bırakmayacağız” dedi.
FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!