Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gölbaşı Belediyesi’nden molozlar arasında bulunan 20 köpek ölüsüyle ilgili suç duyurusu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA)- ANKARA’nın Gölbaşı ilçesinde boş bir araziye atılan moloz ve toprak yığınlarının altında 20 köpek ölüsünün bulunması sonrası alanda incelemede bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, belediye olarak Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacaklarını ve konunun peşini bırakmayacaklarını açıkladı.
Gölbaşı Mezarlığı yakınındaki boş arazide dün öğlen saatlerine sokak hayvanlarını besleyen Sibel Bengüyü, aldığı kötü koku sonrası moloz yığını arasında ölü köpekler olduğunu fark etti. Bengüyü’nün haber vermesi üzerine alana Ankara Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü ile polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelmede, moloz yığını arasında ve toprak altında 20 köpeğin ölüsü bulundu. Bazı köpeklerin ise hala toprak altında olduğu iddia edildi. Belediye ekipleri, yaklaşık 20 köpek ölüsünü, inceleme yapmak üzere toplayarak götürürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
‘SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ’
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 20 köpeğin ölü bulunduğu alana gelerek inceleme yaptı. Başkan Şimşek, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını belirterek, şunları söyledi:
“Dün saat 17.00 sıralarında, cep telefonuma gelen bir telefonla acı haberi duymuş olduk. Gerçekten çok üzüldük, Gölbaşı Belediyesi olarak hem sokakta yaşayan hayvanlarımıza, hem de bu hayvanlarla ilgilenen kurum ve derneklere elimizden gelen bütün yardımları yapıyoruz. Bu üzücü olayla ilgili gerekli kurumlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhuriyet Başsavcılığımıza da suç duyurusunda bulunacağız, takipçisi olacağız, peşini de bırakmayacağız.” 

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!