Reklam Alanı
Reklam Alanı

Google sürekli olarak duruyor hatası çözüldü!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bugün Android kullanıcıları ilginç bir hata ile karşı karşıya kaldı. Pek çok kullanıcı Google duruyor hatası ile karşılaştı. Bu durum ne yazık ki telefonu da kullanılamaz hale getiriyordu.

Peki Google sürekli duruyor hatası için çözüm yöntemi ne? Aslında bu hatanın çözümünün hayli basit olduğunu söyleyebiliriz. Yapmanız gereken şey Google Play’e gidip mevcut Google uygulamasını kaldırmak.

Dilerseniz buradaki linke tıklayarak direkt kaldıracağınız Google uygulamasına erişebilirsiniz. Uygulamayı kaldırdığınızda telefonunuzdaki hata da ortadan kalkmış olacaktır.

Google sürekli olarak duruyor hatası çözüldü!

Eğer Google sürekli olarak duruyor hatası ile ilgili bildirim almaya devam ediyorsanız deneyeceğiniz bir yöntem daha var. O da uygulama ayarlarından Google’ı devre dışı bırakmak.

Reklam Alanı

Burada karar tamamen sizin. İki yöntem de hatayı giderebiliyor. Yapmanız gereken tek şey uygulamak.

Zaman zaman Android tarafında bu tarz hatalarla karşılaşıyoruz. Neyse ki çözümler basit oluyor. Daha önce de benzer sorunlar görülmüştü. Bu sorunların temel sebebi ise tam olarak bilinmiyor. Yani durup dururken Android telefonların çok büyük bir bölümünün neden böyle bir hata verdiği şimdilik belirsiz.

Öte yandan Google da bu tarz hatalarla ilgili bir açıklama yapmıyor. Yani böyle bir hata ortaya çıktı şunu yapın, bunu deneyin düzelir minvalinde bir açıklama gelmiyor. Belki bu sefer bir açıklama gelir. Bekleyip göreceğiz.

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!