Reklam Alanı
Reklam Alanı

Göztepe’de Jahovic eski günleri aratıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) – SPOR Toto Süper Lig’de Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa galibiyetleriyle şaha kalkan Göztepe’de devre arasında büyük umutlarla Fraport TAV Antalyaspor’dan transfer edilen Adis Jahovic, şu ana kadar beklenen patlamayı yapamadı. Göztepe’ye 2 yıl sonra geri dönen Makedon futbolcu, 5 maçta görev yapıp gol ya da asist üretemedi. Yeni Malatyaspor ve Gaziantep FK maçlarında oyuna sonradan dahil olan, Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa müsabakalarında ise 11’de sahaya çıkan 33 yaşındaki futbolcu toplam 288 dakika sahada kaldı. Göztepe’ye ilk olarak 2016-2017 sezonunda 1’inci Lig’deyken gelen Jahovic, ilk senesinde 33 maça çıkıp 21 gol attı.
Göztepe ile Play-Off şampiyonluğu yaşayıp Süper Lig’e yükselen Jahovic, ertesi sezon da formundan bir şey kaybetmedi. Sarı-kırmızılı formayla Süper Lig’de 18 karşılaşmada 14 gol atan Jahovic, ara transfer döneminde sürpriz bir şekilde İttifak Holding Konyaspor’a satıldı. Göztepe’den ayrı kaldığı dönemlerde Konyaspor’un yanı sıra Yeni Malatyaspor ve Antalyaspor formalarını terleten tecrübeli futbolcu bu sezonun devre arasında yuvasına döndü. Ancak şu ana kadar gol atamayan ve fiziksel olarak da hazır bir görüntü ortaya koyamayan Jahovic’in bir an önce toparlanmasını bekleyen teknik ekibin, oyuncuyla yakından ilgilendiği bildirildi.

(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!