Reklam Alanı
Reklam Alanı

Grekoromen Güreş Milli Takımı, Henri Deglane Fransa Grand Prix’de şampiyon 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA) – Fransa’nın Nice kentinde düzenlenen Henri Deglane Fransa Grand Prix’sinde mücadele eden Grekoromen Güreş Milli Takımı 6 altın, 4 gümüş, 4 bronz madalya kazanarak topladığı 305 puanla takım halinde şampiyon oldu. 
Turnuvayı 160 puanla Azerbaycan ikinci, 151 puanla Fransa üçüncü tamamladı. Güreşte güçlü ülkelerin katıldığı turnuvada Türkiye dışında ABD, Azerbaycan, Gürcistan, Almanya, Polonya ev sahibi Fransa tam takımla katılan ülkeler oldu. 
Türkiye’nin katılmadığı serbest stilde ABD ve Gürcistan 4’er altın madalya kazandı. Olimpik sıkletlerde yapılan kadınlar mücadelesinde de ABD, 4 altın madalya ile şampiyon olurken, Almanya ikinci Türkiye ise 3 madalya ile takım 3’üncüsü oldu. Grekoromen milli takımında, 55 kiloda Şerif Kılıç, 60 kiloda Kerem Kamal, 63 kiloda Abdurrahman Altan, 72 kiloda Selçuk Can, 77 kiloda Fatih Cengiz ve 82 kiloda Emrah Kuş altın madalyanın sahibi oldu. 55 kiloda Elçin Ali, 63 kiloda Mehmet Çeker, 77 kiloda Yunus Emre Başar ve 87 kiloda Metehan Başar gümüş madalya alırken, 55 kiloda Ekrem Öztürk, 63 kiloda Fatih Üçüncü, 72 kiloda Cengiz Arslan ve 82 kiloda Salih Aydın bronz madalya ile turnuvayı tamamladı. 

(FOTOĞRAFLI) 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!