Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gümüşhanespor’da teknik direktör Kerimoğlu imza attı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Sinan UÇAR/GÜMÜŞHANE,(DHA)- MİSLİ.com 2’nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor, teknik direktör Tolgay Kerimoğlu ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, prensip anlaşmasına varılan teknik direktör Tolgay Kerimoğlu ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalandığı duyuruldu.

İmza töreninde konuşan teknik direktör Kerimoğlu, Gümüşhanespor’un eski günlerine döneceğine inancının tam olduğunu belirterek, “İyi bir ekip var, buraya inanarak geldik. İnşallah güzel günler bizi bekliyor. Gümüşhane Belediye başkanı Ercan Çimen takıma sahip çıkarak büyük bir adım attı. Belki de dağılacak takımın yeniden kurulmasını sağladı. Birçok futbolcu bu yapılanmaya güvenerek tekrar geri döndü. İnşallah bu çalışma gayretinin karşılığını sahada alacağız. Bize olan inancını boşa çıkarmayacağız. Tüm şehrimizin, taraftarlarımızın takıma destek olacağından şüphem yok. Gümüşhane spor ile anlaşmamız her ikimize de hayırlı olsun” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!