Reklam Alanı
Reklam Alanı

Güzel havayı fırsat bilip, tatilini uzatan turistler, plajda temizlik yaptı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali Rıza EREN/ERDEMLİ (Mersin), (DHA)- UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi’nde yer alan tatil beldesi Kızkalesi’nde konaklayan yabancı turistler, havalar güneşli gidince tatillerini uzattı. Plajda denize giren turistler, çevredeki sigara izmaritlerini topladı.
Erdemli ilçesindeki Kızkalesi’nde konaklayan yabancı turistler, kış ortasında güneşli ve sıcak havanın keyfini çıkarıyor. Ülkelerinde artan koronavirüs vakaları nedeniyle Mersin’de kalmayı tercih eden turistler, Kızkalesi’nin sakinliğinden ve havanın güzelliğinden faydalanıyor.
Turistlerin plajda etraflarındaki çöpleri temizlemeleri ve oyuncak tırmıkla sigara izmaritlerini toplamaları dikkat çekti. Kızkalesi’nde tatilini sürdüren Olga Klyukvina, “Uzaktan çalışma imkanım olduğu için 2 aylığına buraya geldim. Hem çalışıyorum hem de tatilimi yapıyorum. Burası çok güzel. Hava sıcak ve güzel. Burada çok keyif alıyorum. Kalabalık yok. Antalya’da bulundum ama burayı daha çok seviyorum” dedi.
Kızkalesi’nde tatilini sürdüren Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Onur Şen de, “Globalleşen dünyada şehirlerimizin tanıtımı ülke tanıtımı kadar çok önemli olmaya başladı. Mersin’in tanıtımı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kış ayı olmasına rağmen burada çok güzel bir hava var. Deniz suyu sıcak, turistler burayı çok seviyor” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!