Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK İSTANBUL BÜLTENİ-2 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1- (ÖZEL) AVCILAR VE BAŞAKŞEHİR KAÇAK HAFRİYAT DÖKÜM ALANINA DÖNÜŞTÜ

Erol DEĞİRMENCİ – Adem VAROL – Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL , (DHA)  – AVCILAR ve Başakşehir’deki iki mahalle inşaatçıların kaçak hafriyat döküm alanı haline geldi. İnşaatlardan çıkan kamyon ve kamyonetler, boş buldukları alana atıklarını bırakırken, mahalle sakinleri tepki gösterdi. Tahtakale Mahallesi Muhtarı Serkan Vatansever, “Gerçekten mahallemiz kaçak döküm alanına döndü. Paralı tesislerde bile bu kadar döküm yoktur” dedi.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Bahçeşehir Mahalleleri, kaçak hafriyat döküm alanı haline geldi. Mahallelerde yapılan inşaatlardaki atıklar, kimliği belirsiz kişilerce boş alanlara dökülüyor. İki mahalledeki tüm boş alanlar, yapılan hafriyat dökümü nedeniyle inşaat atıkları ile doldu. Atıkların içinde cam, kum, taş ve farklı türdeki atıklar yer alırken, vatandaşlar mahallelerinin kaçak döküm sahası olarak kullanılmasından rahatsız. Günde 15-20 kamyon ve kamyonetin kaçak olarak döküm yaptığı iddia edilirken, bırakılan bazı atıkların da kimyasal olduğu öne sürüldü. Bırakılan atıklar ise drone ile havadan görüntülendi. 3 kişinin kaçak döküm yaptığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

“BURADA HER GÜN KAÇAK DÖKÜMLE KARŞI KARŞIYAYIZ”
Avcılar Tahtakale Mahallesi Muhtarı Serkan Vatansever, her gün döküm yapıldığını belirterek, “Şu an Tahtakale Mahallesindeyiz. Mahallemizden en büyük sorunlarından biri kaçak dökümler. Büyük kamyonların ve kamyonetlerin, kaçak dökümler yapılıyor. Bu kamyonlar, fabrikalardan inşaatlardan aldıkları atıkları aslında dökmeleri gereken yerler var. Buraya dökmek çok maliyetli olduğu için burada buldukları boş olan yerleri tercih ediyorlar. Bunlardan bir tanesi bizim mahallemiz. Burada her gün kaçak dökümle karşı karşıyayız. Zabıta, ekip arkadaşlarımız, emniyetteki arkadaşlarımız hepsi bu işle çok mücadele ediyorlar ama bir türlü bu işi çözemedik. Birkaç gün önce artık neredeyse caddenin ortasına kamyonlar kaçak döküm yapmaya başladı. Buna bir türlü çözüm bulamıyoruz. Büyük bir mahalleyiz. Yaklaşık 80 bin nüfuslu bir mahalleyiz. MOBESE kameramız olmadığı için bir türlü buna çözüm bulamıyoruz” dedi.

“KİMYASAL VE ZEHİRLİ ATIKLAR VAR”
Bırakılan atıkların içinde kimyasal ve zehirli olanların da bulunduğunu belirten Vatansever, “Çok büyük tepkiler var. Bir defa bu atıklar zararlı. Bunların içlerinde kimyasal ve zehirli atıklar var. Aynı zamanda bu kamyonlar yasal bir işlem yapmadığı için devamlı korku içinde, çok hızlı hareket etmek zorundalar. Sokak arasında bir kamyon 120 kilometre hızla, polisten kaçarken hareket ediyor. Cezası bildiğim kadarıyla damper havadayken yakalanırsa 90 bin lira cezası var. Bu da imkansız. Damper tam kaçak döküm yaparken yakalama ihtimali hiç yok diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

“MAHALLEMİZ KAÇAK DÖKÜM ALANINA DÖNDÜ”
Mahallelerinin kaçak döküm alanına döndüğünü belirten muhtar “Ortalama günde 15 – 20 kamyon döküm yapıyor. Bizim bildiğimiz bu, belki daha fazla olabilir. Daha az olamaz. Bir mahalleye döküm yapıyor. Gerçekten mahallemiz kaçak döküm alanına döndü. Paralı tesislerde bile bu kadar döküm yoktur. Parası ile döküm yapılan tesisler de bu kadar döküm yapıldığını düşünmüyorum. Bizim mahallemizde maalesef böyle ciddi bir döküm var” şeklinde konuştu.

Reklam Alanı

Görüntü dökümü:
————–
Cep telefonu görüntüsü
-3 kişinin atıkları bırakması
Aktüel
-Bırakılan atıkların havadan görüntüsü
-Boş alana bırakılan inşaat atıkları
-Okulun yanına bırakılan atıklar
-Bırakılan inşaat kumları
-Atıklardan oluşan tepecikler
-Bırakılan taş ve fayans parçaları
-Kümelenmiş halde bırakılan atıklar
-Muhabir Anonsu (Adem VAROL)
-Genel ve detay görüntü

===============================

2- KORONAVİRÜS KARANTİNASINDAKİ ÇOCUKLAR, LGS’YE HER İLÇEDE BELİRLENEN TEK OKULDA GİRDİ

Gülseli KENARLI – Osman BAKIR -Yılmaz OKUR/ İstanbul, (DHA)İSTANBUL’da koronavirüs hastası ya da temaslısı öğrenciler, LGS’ye her ilçede belirlenen bir okulda girdi. 
İlk oturumu saat 09.30’da başlayan LGS’ye koronavirüs hastası ya da temaslısı olduğu için karantinada olan çocuklar, ilçelerde belirlenen tek okulda alındı. Erken saatlerde velileriyle okul önlerine gelen öğrencilere, bina girişindeki görevli, sınava girecekleri sınıfları söyledi. Tek tek içeri alınan öğrencilere, maskeli ve koruyucu kıyafet giyen personel eşlik etti. Her çocuk sınava, tek başına alındığı sınıfta katıldı.

KAĞITHANE’DE 10 ÇOCUK SINAVA GİRDİ
Kağıthane Ziyapaşa İlkokulu’nda da 10 öğrenci sınava alındı.Okul önünde çocuklarını bekleyen velilerden Arzu Ekici, “Oğlu sınava girdi. Heyecan çok var, biz anneler olarak daha çok heyecanlıyız. İnşallah dört yılın emeğini verirler” dedi.Karantinada son günleri olduğunu söyleyen Fatma Adlım da “Öğretmen tuttuk, elimizden geleni yaptık, şimdide dua ediyorum.Oğlum çok heyecanlıydı, çok korktum, çok üzülüyorum. Melek gibi bir çocuk, beş tane çocuğum var ama o başka, büyük olanı. Çok heyecanlı korkuyorum orada bir şey olacak diye. Hayalim, planım yok, sınav geçsin, şu anda başka hiçbir şey düşünemiyorum” şeklinde konuştu.   

BAHÇEDE HAVA ALMALARINA İZİN VERİLDİ
Sarıyer’de ise, 5 çocuk, Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi’nde sınava girdi. Ayrı dersliklerde sınava giren öğrencilerin, bahçeye çıkarak temiz hava almalarına izin verildi. Çocuğunu sınava getiren Ümit Bulut, “Çocuğumun testi pozitif çıktı. Bugün onuncu gününde, karantina süresi 14 gün.  Rotary 100.Yıl Anadolu Lisesi’ni ayarlamışlar. Her bir öğrencimiz ayrı ayrı sınıflarda sınav olmakta,teş ekkür ediyorum kendilerine. En azından sınavdan mahrum kalmadılar, psikolojik olarak da sıkıntı yaşayacaklardı. Zaten zor bir süreç malum. Ama şu an itibariyle güzel bir şey oldu. Çocuğum da çok mutlu oldu bu noktada” şeklinde konuştu.

‘DOĞUM GÜNÜNDE İYİ BİR SINAV GEÇİRİR İNŞALLAH’
Bülent Erdal ise;  “Çocuğum temaslı, annesi pozitif çıktı. Sağ olsunlar ayırdılar diğer öğrencilerden. Güzel bir şey oldu bizim için. İnşallah başarılı bir şekilde atlatır. Hatta bugün de kendisinin doğum günü. İnşallah güzel bir sınav geçirir” dedi.

Görüntü Dökümü:
———————
-Kağıthane
– Velilerden öğrencilerden detaylar 
– Sınava giren öğrenciler 
– Öğrencilerin okula girmesi 
– Velilerle röportaj 
-Sarıyer
-Okuldan görüntü
-Veliler röp
-Genel ve detaylar

=============================

3- LGS’DE İLK OTURUM BAŞLADI, ÖĞRENCİLER İÇERİDE VELİLER DIŞARIDA TER DÖKÜYOR

Gamze ŞİMŞEK- Ramazan EĞRİ/ İstanbul, (DHA) YAKLAŞIK 1 milyon öğrencinin katılacağı Liselere Geçiş Sınavı’nın (LGS) ilk oturumu, saat 09.30’da başladı. İstanbul genelinde 1552 okulda, 194 bin 629 öğrencinin katıldığı LGS’nin ilk oturumu, 12.50’de sona erecek.
Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan öğrenci ve veliler, saatler öncesinden sınav salonlarının bulunduğu okullara gelerek, beklemeye başladı. Ataşehir Küçükbakkalköy’deki Kemal Berktan Ortaokulu’nun bahçesi de erken saatlerden itibaren adaylar ve veliler ile doldu. Adaylar kimlik kontrolü yapılarak, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde içeri alındı. Öğrencilere okul girişinde maske dağıtıldı. İsteyenler maskelerini okula girmeden önce değiştirdi. Aileler ise okul bahçesinin dışında heyecanla çocuklarını bekledi. Okula çantasıyla alınmayan bir öğrenci, çantasını velisine teslim ettikten sonra içeri girebildi. Ayağında kırık olduğu için sınava tekerlekli sandalyede giren Emre Aksu, “LGS için geldim. Heyecanlıyım sınav için, stres var. İnşallah başarılı geçer. Evde bolca test çözdük, derslerimize çalıştık. Sınav günü herkes çok stresli. İki oturum olacakmış sayısal ve sözel olarak. Onları yapıp sınavı geçeceğiz” dedi. Çocuğunu bekleyen bir veli ise, ” Çok heyecanlıyız. İyi hazırlandı. İnşallah başaracak diye umuyoruz. Hazırlayabildiğimiz kadar hazırladık. Kursa gitti. Yapabildiğimizi yaptık, inşallah iyi bir şeyler alır” diye konuştu. 

Görüntü dökümü 
——————–
-Sınavın yapıldığı okul
-Sınava girecek öğrenciler ile röp
-Ayağı kırık bir şekilde okula giren öğrenci
-Ayağı kırık öğrenci ile röp
-Öğrenci velileri ile röp
-Öğrencilerin okula girmek için sıra beklemesi
-Sınıflarda bulunan öğrenciler
-Okul girişinde maske dağıtılması
-Çantasını geri vermek için dönen öğrenci
-Genel ve detay

========================================

4- ŞİŞLİ’DE LGS HEYECANI

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM – Özgür EREN / İSTANBUL, (DHA)
ŞİŞLİ Atatürk Ortaokulu’nda Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) giren öğrenciler, çok çalıştıklarını ve  heyecanlı olduklarını söyledi.  
8. sınıf öğrencilerinin katıldığı Liselere Giriş Sınavı’nın (LGS) ilk oturumu 973 yurt içi ve 4 yurt dışı sınav merkezinde düzenleniyor. Sabahın erken saatlerinde aileleri ile sınav merkezlerine gelen adaylar, sosyal mesafe ve koronavirüs önlemleri ile salonlara alındı. Şişli Atatürk Ortaokulu’nda sınava girecek adaylar da erken saatlerden itibaren okula geldi. Adaylar, ailelerinden aldıkları moralle sınava girdi. LGS Adayı Kürşat Turan “Heyecan var tabi ki. Sonuçta liseye geçeceğiz. Bizim için önemli bir sınav. Çalıştık. İnşallah yüksek puan alırız” dedi. Gözde Çelik ise “Çok çalıştım. Sabahları erkenden kalkarak çalıştım. Pandemi de bizi etkiledi. Online eğitime geçtik. Bu benim için avantaj oldu. Arkadaşlarımla dışarı çıkacağıma ders çalıştım. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————
Şişli Atatürk Ortaokulu’ndan görüntü
Aile üyeleri ve adayların okul önünde beklemesi
Adayların içeri girişi
Adaylarla röp.
Öğrencilerin ailelerine sarılması
Kapıların kapatılması
Genel ve detaylar

==================================

5- İSTANBUL’DA 14 MAHALLEDE SEÇİM HEYECANI BAŞLADI; 11’İ KADIN 62 MUHTAR ADAYI YARIŞIYOR

Burçak BOZKUŞ-Mertcan ÖZTÜRK-İbrahim MAŞE / İSTANBUL,(DHA) -Türkiye genelinde bugün 753 yerde yapılan muhtar seçiminde, İstanbul’da da 14 mahalle, yeni muhtarlarını belirleyecek. 71 bin seçmenin oy kullanacağı İstanbul’da 11’i kadın 62 muhtar adayı yarışıyor.

Ölüm ya da farklı nedenlerle muhtarlıkları düşen mahalle ve köylerde Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından bugün ara seçimler yapılıyor. Türkiye genelinde 753 yerde sandığa gidilecek seçimde, İstanbul’da da 14 mahalle yeni muhtarlarını belirleyecek.

11’İ KADIN 62 ADAY YARIŞIYOR
71 bin seçmen sandık başına gideceği İstanbul’da muhtarlık için toplam 62 aday yarışırken, adayların 11’ini kadınlar oluşturuyor. Bayrampaşa Vatan Mahallesi’nde 6, Kağıthane Telsizler Mahallesi’nde 4, Eyüpsultan Silahtarağa Mahallesi’nde 3, Beşiktaş Cihannüma Mahallesi’nde 2, Maltepe Büyükbakkalköy Mahallesi’nde 3, Güngören Sanayi Mahallesi’nde 7, Şişli Mecidiyeköy Mahallesi’nde 10, Şişli Feriköy Mahallesi’nde 3, Çatalca’da Ormanlı Mahallesi’nde 7, Kaleiçi Mahallesi’nde 5, Beyoğlu’nda Asmalı Mescit Mahallesi’nde 2, Kalyoncu Kulluğu Mahallesi’nde 5, Katipmustafa Çelebi Mahallesi’nde 3 ve Beykoz Anadolu Kavağı Mahallesi’nde 2 aday bulunuyor. Mecidiyeköy 3, Ormanlı, Anadolu Kavağı, Feriköy, Katipmustafa Çelebi, Asmalı Mescit, Cihannüma, Vatan ve Sanayi mahallelerinde birer kadın, muhtarlık için mücadele edecek.

HES KODU OLMAYANLAR ALINMADI
Seçim heyecanı yaşanan mahallelerden biri olan Güngören Sanayi Mahallesi’nde de hazırlıklar sabah 07.00’da başladı. Oylama öncesi Gündoğdu İlkokulu’na gelen görevliler, 30 sandıkta yapılacak seçimler için sınıfları hazırladı. Zarflar ve sandıklar mühürlendi, sınıflar numaralandırıldı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı okulda polis ekipleri, HES kodu sorgulaması yaptı, HES kodu olmayan görevliler ve seçmenler okula alınmadı. 9001 seçmenin oy kullanacağı seçimde, 08.00’da başlayan oylama işlemi saat 17.00’da sona erecek.

“ZOR BİR SEÇİM OLACAK”
Muhtar adaylarından Ünal Yılmaz, “Seçimlerin mahallemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Diğer aday arkadaşlara da başarılar diliyorum. Zor bir seçim olacak. Biliyorsunuz ara bir seçim. Ara seçimlerde adaylar biraz daha fazla oluyor. Biraz daha sıkışık oluyor. Pandemi sürecinde, sokağa çıkma yasağında olsun, öğrenciler de sınavda zaten bugün. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinö diye konuştu.

“MAHALLEMİZE DAHA İYİ HİZMET EDECEK OLAN KAZANSIN”
Oyunu kullanan adaylardan Abdülkadir Sofuoğulları ise, “Bu yarışta biz de varız. Oyumuzu kullanmaya geldik. İnşallah iyi olan değil de mahallemize daha iyi hizmet edecek olan kazanır. İnşallah bu süreçte de iyi olan biz olacağız” dedi.

Görüntü Dökümü:
——————
-Okul bahçesi ve sınıflarda hazırlıklar
-Okula girişler
-Adaylar ve seçmenlerden detaylar
-Adaylarla röp
-Oy kullanma işlemi
-Genel ve detay

================================

6- MALTEPE’DE MUHTARLIK SEÇİMİ HEYECANI

Haber-Kamera:Mustafa Esen İSTANBUL DHA
Maltepe Başıbüyük Mahallesi’nde bugün muhtarlık seçimi heyecanı yaşandı. Seçmenler yeni muhtarlarını seçmek için sabah saat 08.00 itibari ile oy vermek için sandık başına gelmeye başladı.
İstanbul’da muhtarlık seçimi için 14 mahallede toplan 62 adayla bugün seçim heyecanı yaşanıyor. Seçimlerden biri de Maltepe Başıbüyük Mahallesi’nde yaşandı. Seçime 3 aday katılırken, seçmenler oy vermek için seçimin yapıldığı Tepe İnşaat İlkokulu’na gelmeye başladı. Seçmenler okulda kurulan 5 sandıkta muhtarlarını seçmek için oy kullandı. 
Muhtar adayı Erhan Tan, “Heyecanlıyız, bir yarışa girdik. Mahallemiz adına hayırlı olan neyse o olsun. Hayırlı olan kazansınö dedi.
Diğer muhtar adayı Oktay Sağlam, “Mahallemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ben de mahallemiz için bu kutsal göreve aday oldum. Güzel projelerimiz var. Hayırlısı ile hepsini yavaş yavaş yerine getirmeye çalışacağız. Mahallemize hizmet vermeye çalışacağızö şeklinde konuştu.
Mahallenin üçüncü muhtar adayı Fuat Güzey ise, “Büyükbakkalköy Mahallemiz için hayırlı olur inşallah. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin. Mahallemizdeki bu seçimin adil bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 
Seçmenler akşam saat 17.00’a kadar oylarını kullanarak muhtarlarını belirleyecek.

Görüntü Dökümü
——————
-Oy veren seçmenlerden görüntü
-Sandıklardan görüntü
-Seçimin yapıldığı okuldan görüntü
-Muhtar adayları ile röportaj

===================================

7 – (ÖZEL) AVCILAR’DA KADINA ŞİDDET ANLARI CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Haber: Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL,(DHA) Avcılar’da, özel bir hastanenin içinde bir kişinin, kadını azarlayıp, tokat attığı anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz akşam saat 22.00 sıralarında Avcılar Merkez Mahallesi’nde bulunan özel bir hastanede yaşandı. İddiaya göre, hastanenin ilk katında bir kadın ve erkek tartışmaya başladı. Tartıştığı kadına bağırmaya başlayan adam, daha sonra kadını itti. Bağırmaya devam eden adam, kadına herkesin içinde tokat attı. Tartışma vatandaşların araya girmesi ile son buldu. Yaşanan şiddet anları ise dışarıda bekleyen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Görüntü dökümü:
———————
-Kadına bağırması
-kadına tokat atması 
-Detaylar

=============================

8- (Özel) ŞİŞLİ’DE MAĞAZAYA MÜŞTERİ GİBİ GİRDİLER, MÜŞTERİNİN ÇANTASINI ÇALDILAR

Murat DELİKLİTAŞ-Cemil ÖZDEMİR/İstanbul,(DHA)
Şişli’de, bir giyim mağazasına  müşteri gibi giren 3 kadın, perdeleme yöntemiyle bir müşterinin çantasını çaldı. Mağazadaki tişörtlerden biriyle çantanın üzerini kapatıp, alışverişten vazgeçmişler gibi davranarak dışarı çıkan kadınların gerçekleştirdiği hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, perşembe akşamı Osmanbey Ergenekon Caddesi’ndeki giyim mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Hilal Karakaş , alışveriş yapmak için mağazaya girdi.  Çantasını koltuğa koyan  Karakaş, giysileri incelemeye başladı. Bu sırada, mağazaya giren 3 kadın,  alışveriş yapacakları izlenimi vermek için giysileri kontrol ederek Hilal Karakaş’ın yanına geldi. Tanınmamak için başörtüsü takan ve yüzlerini maskeyle gizleyen kadınların 2’si perdeleme denilen yöntemle mağaza çalışanlarını oyalarken, diğer kadın, Hilal Karakaş’a hissettirmeden çantasının üzerini mağazadaki bir tişörtle kapatarak, kucağına aldı. Kadınlar, daha sonra, alışveriş yapmaktan vazgeçmişler gibi davranarak çantayla birlikte dışarı çıkarak kayıplara karıştı.
Bir süre sonra çantasının bıraktığı yerde olmadığını fark eden Hilal Karakaş, durumu mağaza çalışanlarına ileterek güvenlik kameralarına bakmak istedi. Kamera görüntülerini izledikten sonra çantasının 3 kadın tarafından yanı başından çalındığını gören Karakaş, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

“BUNLAR BİR ŞEBEKE”
Mağaza sahibi Bahattin Çelik, öğretim görevlisi Hilal Karakaş’ın çantasını çalan 3 kadının bir süredir özellikle Arap turistlere yönelik hırsızlık olayları gerçekleştirdiğini belirterek “Bunlar bir şebeke. Aynı sistemle aynı numaraları tekrarlayıp hırsızlık yapıyorlar. Arap görünümünde geliyorlar. Özellikle Arap müşterileri tercih ediyorlar. Yüzlerini maske ile kapatıp, perdeleme sistemi yapıp hırsızlığı gerçekleştiriyorlar. Birkaç kere kayıt aldık, polise verdik. Bunun arkası kesilmiyor. Bu şebekeyi çökertmeleri gerekiyor. Çok mağdurlar var. Biz personelimizi uyarıyoruz, kendimiz tetikte oluyoruz. Özellikle yabancı turistleri mağdur etmemek için mücadele veriyoruz. Misafir olarak geldikleri Türkiye’de bu konuda sıkıntı olmadığını bildirmek için. Ama yine de kalabalığı tercih edip, yapıyorlar. Dün akşam da yine aynı şebeke, 3 kişiler. Aynı sistem; kalabalığı tercih edip perdeleme sistemiyle, elemanlarımızı oyalıyorlar, bizim ürünleri çalıp, alarm olmasına rağmen folyo ile ürünü kapatıp çantayla birlikte alıp çıkıyorlar. Geçen de bir müşterimizin 4 bin doları çalındı. Bir ay önce de 2 tane telefon çalındı. Özellikle bu bölge de takılıyorlar” diye konuştu.

“PROFESYONELCE YAPIYORLAR”
Çantasının içinde elektronik eşyaları ve okulla ilgili evraklar olduğunu söyleyen Hilal Karakaş ise “Dün sekiz sularında, akşam üzeri, alışveriş yapıyordum. Kapanmak üzereydi her yer. Çantamı önüme koydum, dizimin yanında. 3 kadın benimle birlikte girdiler. Hiçbir şey almadan çıktılar. Ve çıkarken de zaten önümü kapattıkları için mağaza müdürü ya da orada çalışanlar tam olarak orada ne olduğu görmedi.  Çantanın üzerini kapatarak gittiler. Ben fark ettiğimde zaten çıkmışlardı. Herkes de alıştığı için, kimse peşine de düşmedi. Orası zaten Osmanbey. Peşine düşsek de bulamayız. En son karakola gitmek zorunda kaldım. Daha dikkatli olacağım ama yine de çok üzgünüm. 3 tane kadın şehrin bir çok yerinde bir çok mağazada bunu profesyonelce yapıyorlar” dedi.

HIRSIZLIK KAMERADA
Mağazanın güvenlik kamerasına anbean yansıyan hırsızlık görüntülerinde, yüzleri cerrahi maskeli kadınların mağazaya girişi ve Hilal Karakaş’ın yanına yaklaşması görülüyor. Kadınlardan 2’si kıyafetlere bakmak bahanesiyle çalışanları oyalarken, diğer kadın üzerini tişörtle kapattığı çantayı alıyor. Soğukkanlılıkla hırsızlık yapan kadınlar daha sonra mağazadan çıkıyor.

Görüntü Dökümü
(GÜVENLİK KAMERASI)
-Yüzleri cerrahi  maskeli kadınların mağazaya girişi
-2 Kadının kıyafetlere bakması
-Diğer kadının çantayı çalması
-Kadınların mağazadan ayrılması
AKTÜEL
-Röportajlar
-Mağazadan görüntü
-Genel ve Detaylar

===================================

9- EMİNE ERDOĞAN, BEYOĞLU’NDA ATIKTAN DÖNÜŞTÜRÜLEN ÜRÜNLERİN YER ALDIĞI SERGİNİN AÇILIŞINI YAPTI

– Beyoğlu Belediyesinin Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte, toplanan atık malzemelerden üretilen ürünlere yer verilen serginin açılışına katılan Erdoğan, daha sonra Şişhane Meydanı’nda kurulan geri dönüşüm stantlarını gezdi

– Emine Erdoğan, etkinlikte, toplanan atık malzemelerin dönüşüm sürecinin uygulamalı olarak gösterildiği atölye çalışmalarını da izledi

İSTANBUL- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Beyoğlu Belediyesince 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne özel olarak düzenlenen Sıfır Atık etkinliği kapsamında, toplanan atık malzemelerden üretilen ürünlerin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştirdi.

Beyoğlu Belediyesi, Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte, ilçede Sıfır Atık Projesi kapsamında toplanan her bir atığın toplanış ve dönüşüm öyküsünü katılımcılarla paylaştı. Etkinliğe katılan Emine Erdoğan, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un eşi Sabriye Şentop ile Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde, toplanan atık malzemelerden üretilen ürünlerin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştiren Erdoğan, daha sonra Şişhane Meydanı’nda kurulan geri dönüşüm stantlarını gezdi.  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Emine Erdoğan’a ilçede yapılan geri dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

ATIK MALZEMELERİN GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILMASI UYGULAMALI OLARAK GÖSTERİLDİ
Beyoğlu’nda Sıfır Atık Projesi kapsamında iş birliği yapılan firmalar, Şişhane Meydanı’nda kurulan stantlarda, atık malzemelerin geri dönüşüme nasıl kazandırıldığını uygulamalı olarak katılımcılarla paylaştı. Etkinlikte ayrıca, kaynağında ayrı toplanan atık camların kırılıp işlemden geçirilerek yeni ürünlerin üretildiği atölye çalışması gerçekleştirildi. Emine Erdoğan da tarihi belediye binasının balkondan yapılan atölye çalışmalarını izledi. Emine Erdoğan, “Sıfır Atık” belgesini, Yıldız’a takdim etti. Erdoğan, Beyoğlu Belediyesinin Anı Defteri’ni de imzaladı.

BEYOĞLU BELEDİYESİ, ATIK MALZEMELERİ GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRIYOR
Beyoğlu Belediyesi, Emine Erdoğan’ın himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesi’ni kapsamında hummalı bir çalışma yürütüyor. Atık ilaçlar, organik atıklar, atık camlar, atık piller, bitkisel atık yağlar, atık elektrikli ve elektronik eşyalar ile tekstil atıkları kaynağında ayrı toplanarak geri dönüşüme kazandırılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının geri dönüşüm çalışmaları kapsamında belirlemiş olduğu tüm esasları eksiksiz bir biçimde yerine getiren Beyoğlu Belediyesi, 250 bin nüfusun altında Sıfır Atık Belgesini almaya hak kazanan öncü belediyelerden birisi oldu.

Görüntü dökümü:
—————-
-Erdoğan’ın serginin açılışını yapması
-Standları gezmesi
-Yıldız’ın görüntüsü
-Genel ve detaylar

=======================

10 – HAVALİMANINDA NİJERYA UYRUKLU YOLCUNUN MİDESİNDEN BİN 844 GRAM KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

Ali Çağlar TINBEK / İSTANBUL, (DHA) İstanbul Havalimanı’nda Nijerya uyruklu B.E.O. isimli kişinin midesinden 96 kapsül halinde bin 844 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Etiyopya-İstanbul uçuşuyla İstanbul’a gelen şüpheli havalimanında polis ekiplerinin güvenlik kameralarınca takibi sonucu gözaltına alındı. Şüphelinin havalimanına gelişi ve yakalanma anı kameralarla görüntülendi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, 30 Mayıs Pazar günü uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti çalışmaları kapsamında, İstanbul Havalimanı’nda Etiyopya-İstanbul uçağının yolcularından olan Nijerya uyruklu B.E.O. isimli kişiye operasyon düzenledi. Gözaltına alınan B.E.O. isimli yabancı uyruklu kişinin midesinden toplam 96 adet kapsül içerisinde bin 844 gram kokain maddesi ele geçirildi. Şüphelinin İstanbul Havalimanı’na geliş görüntüsü ve yakalanma anı güvenlik kameralarıyla kaydedildi. Gözaltına alınan Nijerya uyruklu  B.E.O., isimli şüpheli, 01 Haziran Salı günü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. 

Görüntü dökümü
————
-Şüphelinin pasaport kontrolünden geçiş görüntüsü
-Şüphelinin havalimanında çıkmak için çıkış kapısına yürüme görüntüsü
-Şüphelinin polis ekiplerince yakalanma görüntüsü
-Şüphelinin sindirim sisteminden çıkan uyuşturucu maddelerin görüntüsü
-Genel ve detaylar

============================

11- POLİSİN DÖVDÜĞÜ KADINA EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ÇİÇEK

Yılmaz OKUR/İSTANBUL,(DHA)- ESENYURT’ta polis tarafından dövülen kadın, yaşanan süreçte Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü’nün kendisine çiçek yollayıp telefonla arayarak destek verdiğini söyledi.
Esenyurt’ta 20 Aralık 2020’de bir site içinde dolaşan kadının, polis tarafından darp edilmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkmıştı. Yaşananlarını anlatan Gökçe Yaşar (32), “Yaşadığım site içerisinde, arkadaşımın evinden çıktım kendi evime giderken benim arkamdan polis girdi siteye ve direkt benim yanıma geldi. Nereye gittiğimi sordu, kaba bir üslupla. Evime gittiğimi söyledim. Daha sonra araçtan indi ve benden kimlik sordu. Tabii bu arada bana küfürler ediyor. Kimliğimin yanımda olmadığımı ve üzerimde şort olduğunu, eve gidersek kimliğimi alabileceğimi ve şortumu değiştirip karakola gidebileceğimizi söyledim. Bana yumruk attı ve ben yere düştüm. Benim göğüs kafesime oturup beni etkisiz hale getirdi. Dakikalarca beni darp etti. Zaten belli bir süre sonra bilincim kapandı benim. Daha sonra beni ters kelepçe yaparak ekip otosuna bindirdi.  Ekip otosunda da beni gidene kadar darp etti” ifadelerini kullandı.

“DOKTOR AZ BİLE BENZETMİŞSİNİZ DEDİ”
Yaşar, “Esenyurt Devlet Hastanesi’ne götürdüler beni. Orada beni hiç muayene bile etmeden darp raporu da vermediler. Sadece burnumda çizik olduğu söylendi. Oradaki doktor ‘Ne oldu bunu az benzetmişsin’ diyerek benim üzerime yürüdü. Daha sonra beni tekrar karakola götürdüler, sabah 7’de karakoldan çıktım ve Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne gitti ve oradan darp raporu aldım. Bunlar iki kişilerdi. Görüntülerde de var zaten, üç tane de güvenlik tepemde sadece bekliyorlar. Polis güvenliğin üstü olduğu için güvenlikler bir tepkide bulunamıyor. Şu an bekliyorum ve onun ceza almasını istiyorum” şeklinde konuştu.

‘ESENYURT İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ EVİME ÇİÇEK YOLLADI’
Olaydan sonra kendisi ile yakından ilgilenen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Recep Tepebaşı’na teşekkür eden Yaşar, “Bu süreçte Recep Tepebaşı, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü, bana destekleri için çok teşekkür ederim. Evime çiçek gönderdiler, aradılar, sordular. Bütün polislere karşı bir tepki değil aslında ama gerçekten böyle işini iyi yapmayan, kötüye kullanan polisler yüzünden de tabii ki iyileri karalamak istemem ama gerçekten böyle polislerin çalışmaması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

EMNİYETİN YAPTIĞI AÇIKLAMAYI KESİNLİKLE KABUL ETMİYORUM
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün konu ile ilgili yaptığı açıklamayı kabul etmediğini söyleyen Yaşar; “İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamayı okudum. Kesinlikle o açıklamayı kabul etmiyorum. Alkol oranı, promil çok düşük zaten. Ayrıca benim elimde çanta yoktu, ben hiçbir şekilde ona vurmadım. Ayrıca sitede dümdüz yürüyorum, bağırmadım, çağırmadım. Ben o suçlamaları kabul etmiyorum” ifadesini kullandı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili yazılı açıklama yapmıştı. Açıklamada, ” 20.12.2020 tarihinde saat 00:45 sıralarında gürültü konusunda gelen ihbar kapsamında haber merkezi anonsu ile görevlilerimizce olay yeri olan Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı üzerindeki adrese geçilmiş, olay yerinde G.Y. isimli şahsın sokağa çıkma yasağı saatinde dışarıda olduğu ve bağırarak çevreyi rahatsız ettiği anlaşılmış, kadın şahıs görevlilerimizce uyarılmış ise de uyarılara riayet etmemiş, mukavemet göstererek elindeki çanta ile görevlilere saldırarak yüzüne vurması akabinde görevlilerimizce zor kullanmak suretiyle yakalanmıştır.  Her iki tarafın alınan doktor raporlarında “Basit Tıbbi Müdahale ile Giderilebilir” yaraların olduğu belirtilmiş, kadın şahsın 0,61 promil alkollü olduğu tespit edilmiştir. Olay ile ilgili olarak her iki taraf hakkında adli işlem yapılmıştır. Görevli personel hakkında adli kovuşturma devam etmektedir” denilmişti.

Görüntü Dökümü:
———
-Yaşar ile röp.
-Olay anı

==============================

12- KARANTİNASIZ ALMANYA UÇUŞLARI BUGÜN BAŞLADI

İbrahim YILDIZ / İSTANBUL, (DHA) ALMANYA’NIN Türkiye’yi ‘çok yüksek riskli’ ülke statüsünden çıkarıp ‘riskli ülkeler’ listesine dahil etmesiyle ile birlikte bugünden itibaren bu ülkeye seyahat edecek yolcular, zorunlu karantina uygulamasından muaf tutulacaklar.
Türkiye’de 17 kentten Almanya’da 14 noktaya direkt tarifeli sefer sunan SunExpress, bugün itibarıyla karantinasız Almanya seferlerinin başladı. Türkiye ile Almanya arasında seyahat edecek yolcular her iki ülkeye girişte PCR veya hızlı antijen testi sonuçlarından birini veya aşı sertifikası ya da Covid-19 hastalığının son 6 ay içinde geçirildiğine dair resmi otoritelerce düzenlenen belgeyi ibraz etme zorunluluğu bulunuyor. SunExpress’in Antalya, İzmir, Ankara, Samsun, Adana, Gaziantep, Diyarbakir, Trabzon, Eskişehir, Kayseri, Elazığ, Konya, Hatay, Bodrum, Dalaman, Zonguldak ve Malatya olmak üzere Türkiye’de toplamda 17 şehirden direkt karşılıklı sefer sunduğu Alman destinasyonları şu şekilde: Berlin, Bremen, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln, Leipzig, Münih, Münster, Nürnberg, Saarbrücken ve Stuttgart.

==========================

13- KÜÇÜKÇEKMECE’DE LGS HEYECANI

Murat SOLAK – Ömer ÇETİNASLAN / İSTANBUL, (DHA)
YAKLAŞIK 1 milyon öğrencinin katılacağı Liselere Geçiş Sınavı’nın (LGS) ilk oturumu, saat 09.30’da başladı. Küçükçekmece’de özel bir okulda sınava giren öğrencilerin aileleri heyecanlı olduklarını söyledi.
Liselere Geçiş Sınavı’nın (LGS) ilk oturumu, saat 09.30’da başladı. 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı sınav, 12.50’de sona erecek. Sınav zamanı boyunca öğrenciler ve beraberindeki yakınları, 07.00 – 15.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak. Küçükçekmece’de özel bir okulda sınava giren öğrencilerin dışarıda bekleyen yakınlarının heyecanla sınavın bitimini beklediği görüldü.

“ÇOK EMEK VERDİLER”
Yeğeni Melek Irmak Arıcak’ı dışarıda bekleyen Filiz Bozkurt, “Biz, çocuklardan daha heyecanlıyız. Veliler için daha zor bir dönem oldu. Çocuklarımız da çok emek verdiler, çok uğraştılar. Sınava giren yeğenim ama ona hep ‘kızım’ derim. Sınava hazırlanabildiler. Tam kapanma dışındaki süreçte okulumuz hep açıktı. İki arkadaşı ve bir öğretmeni koronavirüse yakalandı ama ısrarla okula gitmeye devam etti. Başımıza kötü bir şey gelmedi, bu günlere geldik. Tüm evlatlarımız ve ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

“KENDİ İMKANLARIYLA UZAKTAN HAZIRLANDILAR”
Torunu Fatih Hamza Yıldız’a destek olmak için gelen Ahmet Türkçü, “Kızıma ve torunuma destek olmak için geldim. İnşallah hepsi başarılı olur, kimsenin emeği boşa çıkmaz. Çok heyecanlıyız. Heyecanlanmasın diye sınavla ilgili onun yanında da konuşmadık. Çok sıkıntılı bir süreç geçirdiler. Okula gelemediler. Annesi işe gidiyor. Kendi imkanlarıyla, uzaktan hazırlandılar. Zor bir süreç, inşallah çocuklarımız için hayırlısı olur” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Sınava giren öğrencilerden görüntü
-Ailelerden görüntü
-Aileler röp
-Genel ve detaylar

==========================

14- CADDEDE HIRSIZLIK YAPTILAR, ARA SOKAKTA PAYLAŞTILAR; O ANLAR KAMERADA

Haber: Hasan YILDIRIM – Özgür EREN İSTANBUL DHA
Şişli’de markete giden sürücünün park ettiği otomobile giren şüpheli, torpidodaki 10 bin 400 lirayı alarak kaçtı. Üç kişilik çete, çaldıkları paraları ara sokakta paylaştıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Kamera kayıtlarından tespit edilen iki şüpheli yakalandı.
Olay, Şişli 19 Mayıs Caddesi üzerinde Mayıs ayında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete giden bir kişi arabasını yol kenarına çekti. O sırada üç kişi park halindeki aracın yanına yanaştı. İki kişi çevrede gözcülük yaparken bir kişi otomobile girerek torpidodaki 10 bin 400 lirayı alarak uzaklaştı. Ara sokağa giren şüpheli, yanına gelen arkadaşları ile parayı bölüştükten sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Araç sahibi otomobiline binince parasının olmadığını fark etti. Olayı polise bildirdi. Polis ekipleri çevrede yaptıkları güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek üç şüphelinin eşkalini belirledi. Görüntülerden hırsızlık yapan kişinin Gürcü asıllı Buga, gözcülük yapanların kişilerin ise M.E. ve K.E.  olduğu tespit edildi. M.E ve K.E evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. İki şüpheli Şişli Polis Merkezi’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HIRSIZLIK KAMERADA
Otomobilden hırsızlık yapan şüpheli kameralara yansıdı. Görüntülerde, otomobilini park ederek markete giden sürücünün araçtan çıktığını gören şüpheli, hemen aracın yanına yanaşıyor. Etrafı kontrol ettikten sonra otomobile binerek torpidodaki 10 bin 400 lirayı alarak olay yerinden uzaklaşıyor. Ara sokağa giren şüpheli, gözcülük yapan arkadaşına çaldığı paradan payını veriyor. Şüpheliler olay yerinden uzaklaşıyor.

Görüntü Dökümü:
——————
Güvenlik kamerası görüntüsü
Park halindeki aracın yanına gelen şüpheli
Şüphelinin araca girmesi
Torpidodaki parayı alarak uzaklaşması
Parayı paylaşmaları
Şüphelilerin kaçışları
Genel ve detaylar

============================

15- BAHÇELİEVLER’DE UYUŞTURUCU İMALATI YAPAN BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ali Çağlar TINBEK/İSTANBUL,(DHA)                  
Bahçelievler’de uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı belirlenen bir kişi gözaltına alındı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada, saksılar içerisine dikilmiş halde 7 adet kök hint keneviri ele geçirildi. Baskında, elbise dolabı içerisine kurulu ısıtma ve havalandırma düzenekleri kameralarca görüntülendi.
Polis ekipleri, dün saat 00.25 sıralarında, Bahçelievler’de A.Ö. isimli  kişiyi durdurdu. Hareketlerinden şüphelendikleri kişinin uyuşturucu madde kullanmış olabileceğini değerlendiren ekipler A.Ö.’yü gözaltına aldı. Ekipler şüpheli A.Ö.’nün verdiği bilgi doğrultusunda Bahçelievler Mareşal Çakmak Mahallesi’nde bulunan ikametinde yapılan aramalarda, elbise dolabı içerisinde ısıtma ve havalandırma düzenekleri kurulu saksılara dikilmiş 7 adet kök hint keneviri bitkisi ele geçirildi. Uyuşturucu imalatı için özel sistemle kurulmuş düzenek kameralarca görüntülendi.
Gözaltına alınan A.Ö., isimli şüpheli “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti” suçundan dün adli makamlara sevk edildiği öğrenildi. 

Görüntü dökümü
———–
-Uyuşturucu madde için kurulan düzenek 
-Ele geçirilen uyuşturucu maddeler
-Genel ve detaylar
 
=================

16 – ATAŞEHİR’DE BEKÇİLER MOTOSİKLETİN BAGAJINDAKİ UYUŞTURUCULARI BÖYLE BULDU

Ali ÇAĞLAR TINBEK / İSTANBUL, (DHA) ATAŞEHİR’de polis kontrol noktasında durdurulan kuryenin kullandığı motosikletin bagaj kısmında uyuşturucu maddeler ele geçirildi.  Bekçiler, yağ tenekesinin içine poşet içerisinde zulalanmış uyuşturucu maddeleri ele geçirme anları kameraya yansırken, 2 kişi gözaltına alındı. 
Ataşehir İçerenköy Mahallesi Bostancı Köprüsü denetim noktasında görevli bekçiler, dün saat 02.00’da şüphe üzerine bir motosikletli kuryeyi durdurdu. Bekçilerce motosikletin çantalı bagaj kısmında yapılan aramada, yağ tenekesinin içine poşet içerisinde zulalanmış şekilde 27,9 gram marihuana ve 11 gram kokain maddesi ele geçirildi.  S.K. isimli şüpheli kişinin yapılan üst aramasında da uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 9 bin 765 lira, 20 dolar ve 2 adet cep telefonu ele geçirildi.  Gözaltına alınan şüpheliler B.Y. ve S.K. işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. 

Görüntü dökümü:
—————————-
-Ele geçirilen uyuşturucu maddeler
-Motosikletli kuryenin çantalı bagajında yapılan arama görüntüsü
-Zeytin yağı tenekesine zulalanmış uyuşturucu maddelerin görüntüsü
-Genel ve detaylar
               
==============

17- 25 BİN DOLARLIK ISLAK MENDİL DOLANDIRICILIĞI; 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Ali Çağlar TINBEK/İSTANBUL (DHA) GAZİANTEP’ten sipariş edilen 25 bin dolar değerindeki 2 bin 157 koli ıslak mendili, Beylikdüzü yerine Tekirdağ’a götüren 2 şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı.
Polis ekipleri, 31 Mayıs Pazartesi günü, Beylikdüzün’de S.Y. tarafından Gaziantep’ten sipariş verilen 25 bin dolar değerindeki 2 bin 157 koli ıslak mendilin Yakuplu Mahallesi Ambarlı Caddesi’ndeki adrese teslim edilmemesi üzerine harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda, ürünlerin yüklü olduğu TIR sürücüsünün, ıslak mendilleri, Sahil Mahallesi Kocatepe Caddesi  Bağlar Sokak üzerinde indirdiği, buradan da başka bir TIR’la Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Hıdırağa Mahallesi’ndeki bir adrese götürüldüğü tespit edildi. 3 Haziran Perşembe günü Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle Çorlu ilçesindeki adrese baskın yapıldı. Islak mendillerin ele geçirildiği adreste bulunan  V.K. ve M.K., gözaltına alındı. Şüpheliler dün adli makamlara sevk edildi.

Görüntü dökümü
————-
-Ele geçirilen hijyen malzemelerin görüntüsü
-Gözaltına alınan şüphelilerin görüntüsü
-Genel ve detaylar
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!