Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) TARTIŞTIĞI EŞİNİ BOYNUNDAN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

KIRIKKALE’de Sezer Başkaya(29) tartıştığı eşi Hacer Başkaya’yı(26) boynundan bıçaklayarak öldürdü.
Olay, dün sabah saatlerinde Kıbrıs Caddesi Çelik Çekme Blokları’nda meydana geldi. Başkaya çifti henüz belirlenemeyen nedenle evlerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Sezer Başkaya, eline aldığı bıçakla eşi Hacer Başkaya’yı boynundan bıçakladı. Gürültüyü duyan apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Boynundan yaralanan Hacer Başkaya, olay yerinde 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. 4 yaşındaki bir çocuk annesi Hacer Başkaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Katil zanlısı Sezer Başkaya, emniyet ekiplerince olay yerine gözaltına alındı. Sezer Başkaya emniyete götürülürken, cinayetle ilgili de soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Apartman önündeki ekipler
-Detaylar

Haber-Kamera: Burak CAN /KIRIKKALE,(DHA)
06.06.2021 – Haber Kodu : 210606016
========================================================

2) 16 GÜN ÖNCE İNTİHAR EDEN MİZGİN’İN AĞABEYİ VE KIZ KARDEŞİ SİLAHLA VURULMUŞ HALDE BULUNDU

DİYARBAKIR’ın Silvan ilçesinde 16 gün önce intihar eden Mizgin Şimşek’in (23) ağabeyi İngilizce öğretmenliği mezunu Muhammed (26) ve kardeşi Rengin Şimşek (22), evlerinde silahla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan iki kardeşin durumunun ağır olduğu, yapılan ilk incelemede intihara kalkışmış olabilecekleri öğrenildi.
Olay, dün akşam saatlerinde Silvan ilçesine bağlı kırsal Beypınar mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 21 Mayıs günü tarım ilacı içerek intihar eden Mizgin Şimşek’in kardeşleri İngilizce öğretmenliği mezunu Muhammed ve Rengin, evlerinde silahla vurulmuş halde bulundu. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı iki kardeş, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil Servis’te tedaviye alınan Muhammed ve Rengin Şimşek kardeşlerin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.
Mahallede güvenlik önlemi de alan jandarmanın yaptığı ilk incelemede olayın intihar girişimi olduğu değerlendirilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Hastaneden genel ve detaylar

Haber-Kamera: Burak EMEK-Nurettin FİDANCAN /DİYARBAKIR,(DHA)
05.06.2021 – Haber Kodu : 210605171
========================================================

3) KALDIRIMDAKİ ANNE- KIZA KAMYONET ÇARPTI; ŞANS ESERİ KURTULAN KADIN YARDIMA KOŞTU

KAYSERİ’de, kaldırımda yürüyen Zeynep (40) ile bebek arabasındaki kızı İkra Yılmaz’a (4), kamyonet çarptı. Anne- kız ağır yaralanırken, yanlarında bulunan Yeşim isimli kadın ise kazadan şans eseri kurtulup, yardıma koştu. O anlar güvenlik kamerasınca görüntülendi.
Kaza, dün saat 22.20 sıralarında Melikgazi ilçesi İldem Yeşilyurt Mahallesi Hakan Türk Caddesi’nde meydana geldi. Yasin S. (28) yönetimindeki 35 DOJ 21 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kaldırımda yürüyen Zeynep ile bebek arabasındaki kızı İkra Yılmaz’a çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı anne ile kızını Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Jandarma kaza yerinde yaptığı incelemede 66 metre fren izi tespit ederken, sürücü Yasin S. gözaltına alındı.
KAZA KAMERADA
Öte yandan, yaşanan kaza ise bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; süratle kaldırıma çıkan kamyonet, anne ile kızına çarparken, yanlarında bulunan Yeşim isimli kadının ise kazadan son anda kurtulduğu görüldü. Yeşim isimli kadının kaza sonrası yaralananların yanına koştuğu, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yerindeki kazazedeler sağlık ekipleri ve vatandaşların müdahalesi
-Olay yerine ambulansların gelmesi
-Anne ve kızına çarpan minibüsün görüntüsü
-Kazada bebeğin bulunduğu pusetten görüntü
-Aracın fren izi ve çevreden görüntü
-Kaza anı güvenlik kamera görüntüsü

Haber-Kamera: Yasin DALKILIÇ /KAYSERİ,(DHA)
06.06.2021 – Haber Kodu : 210606009
========================================================

4) ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN ÇARPTIĞI BİSİKLETTEKİ 1’İ MÜEZZİN 2 KİŞİ AĞIR YARALANDI

KIRIKKALE’de, otomobilin çarptığı bisikletteki 1’i müezzin 2 kişi ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, sürücünün 1,29 promil alkollü olduğu belirlendi.
Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Alparslan Türkeş Bulvarı Döndü Kadın Camii önünde meydana geldi. Boran Koç (30) yönetimindeki 71 AAH 400 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu, bisiklet süren Dursun Açıkel (34) ve arkasında bulunan İsmail Korkmaz’a (70) çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan bisiklet sürücüsü Açıkel ve Korkmaz, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. 
Kazada yaralanan bisiklet sürücüsü Açıkel’in İbadullah Camii müezzin kayyumu olduğu öğrenildi. Açıkel ve Korkmaz’ın durumlarının ağır olduğu bildirilirken, otomobil sürücüsü Koç’un ise 1,29 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Kaza yeri ve araçlar
Polis ekipleri
Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Burak CAN /KIRIKKALE,(DHA)
06.06.2021 – Haber Kodu : 210606008
========================================================

5) UYUŞTURUCU İÇİN PARA VERMEYEN ANNESİNİ VE KENDİNİ BIÇAKLADI

ŞANLIURFA’da, krize giren madde bağımlısı olduğu belirtilen Mehmet Y. (28), annesinden uyuşturucu satın almak için para istedi. Olumsuz yanıt alan Mehmet Y. önce annesini daha sonra da kendisini bıçaklayarak yaraladı.
Olay, Şanlıurfa-Mardin karayolu üzerindeki kırsal Ulubağ Mahallesi’nde meydana geldi. Ailesiyle beraber yaşayan, uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Mehmet Y., iddiaya göre, annesi Meryem Y.’den uyuşturucu satın almak için para istedi. Olumsuz yanıt alan uyuşturucu krizindeki Mehmet Y. mutfaktan aldığı bıçakla önce annesini sonra da kendisini bıçakladı. Sesleri duyan komşuların ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Mehmet Y., ile bacağından yaralanan anne Meryem Y., sağlık ekiplerince Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
———————-
– Ambullansla hastaneye getirilen genç
– Sedye üzerinde acile götürülen genç
– Acil tabelası
– Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ali LEYLAK /ŞANLIURFA,(DHA)
05.06.2021 – Haber Kodu : 210605160
========================================================

6) ESKİ KAYINPEDERİNİ TABANCAYLA VURDU

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, Aytaç T. (36), eski kayınpederi Bilal Y.’yi (59) tabancayla vurarak yaraladı. Aytaç T. yakalanırken, Bilal Y. ise tedaviye alındı.
Olay, dün gece saatlerinde Kırmanlı Mahallesi Mehmet Çelikel Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Muradiye Y.’den boşanan Aytaç T., iki çocuğunun velayeti nedeniyle anlaşmazlık yaşadı. Aytaç T., eski kayınpederi Bilal Y.’nin evine gitti. Kapıda başlayan tartışma sonrasında belindeki tabancayı çıkaran Aytaç T., Bilal Y.’ye ateş etti. Eski kayınpederini kolundan ve ayağından vuran Aytaç T. kaçarken, Bilal Y. ise ihbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
YAKALANDI
Aytaç T., polis ekiplerince başlatılan çalışma sonucunda yakalanarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yeri
-Yaralıya müdahale
-Yaralının ambulansa taşınması
-Tanıkların olayı polise anlatması
-Damadın fotoğrafı
-Detaylar

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE /EREĞLİ(Zonguldak),(DHA)
06.06.2021 – Haber Kodu : 210606010
========================================================

7) İŞ YERİNDE ÇIKAN YANGINDA MAHSUR KALAN KİŞİYİ VATANDAŞLAR KURTARDI

ADANA’da iş yerinde çıkan yangında içeride mahsur kalan kişiyi çevredeki vatandaşlar kurtardı. Yangında iş yeri kullanılamaz hale gelirken kurtarılan kişinin hafif şekilde elinden yaralandığı belirtildi.  
Yangın merkez Çukurova ilçesine bağlı Ahmet Sapmaz Bulvarı üzerindeki bir züccaciye dükkanında meydana geldi. İş yerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdiği sırada içeride bir kişinin olduğunu fark ettiler. Vatandaşlar içerde mahsur kalan kişiyi kendi imkanlarıyla çıkarttı. Yangından kurtarılan kişinin elinden hafif şekilde yaralandığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken iş yeri kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Yangın anına ait cep telefonu görüntüsü
-Yanan dükkandan genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Yusuf KANTARLI /ADANA,(DHA)
05.06.2021 – Haber Kodu : 210605176
========================================================

8) HAVAİ FİŞEK ZEYTİNLİKTE YANGIN ÇIKARDI

KAHRAMANMARAŞ’ta, havai fişekten çıkan kıvılcımlar nedeniyle zeytinlikte çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Yangın, dün gece saatlerinde Boğaziçi Mahallesi’nin Pınarbaşı mevkiindeki zeytinlikte çıktı. Zeytinlikte kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce havai fişek atıldı. Bu sırada havai fişekten çıkan kıvılcımlar kuru otları tutuşturdu. Alevler rüzgarın da etkisiyle zeytin ağaçlarına da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın ekiplerin müdahalesiyle kısa söndürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Yangın çıkan zeytinlik
-Alevlerden detay
-İtfaiyenin gelmesi
-Alevlere müdahale etmesi
-Söndürme çalışmaları

Haber-Kamera: İskender ZENGİN /KAHRAMANMARAŞ,(DHA)
06.06.2021 – Haber Kodu : 210606005
========================================================

9) BACA TEMİZLİĞİ YANGINA NEDEN OLDU

MANİSA’nın Alaşehir ilçesinde, benzin dökülerek yapılan baca temizliği nedeniyle üst kattaki evde yangın çıktı. Yangın nedeniyle evde maddi hasar oluştu.
Yangın, gece yarısı Soğuksu Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki bir apartmanda çıktı. İddiaya göre Sabri A., evinin bacasını temizlemek için bacaya önce kağıt yerleştirdi ardından bir miktar benzin döktü. Kağıtları tutuşturmasıyla birlikte, Sabri A.’nın yaşadığı dairenin üst katındaki baca girişinden dışarı çıkan alevler evi tutuşturdu. Evdeki kişilerin üzerine bölgeye itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın söndürülürken, kimsenin yaşamadığı öğrenilen ev kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yangının çıkışını anlatan Sabri A., “Evin bacasını temizlemek için kağıtlar yerleştirdim, sonra üzerine çabuk yanması için bir miktar gaz döktüm. Kağıtları tutuştururken, alevler parladı. Üst katın yandığını görmedim. Komşular seslenince fark ettim. Böyle olacağını bilseydim gaz dökmezdim” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Yangından detay
-Sabri A. röp.
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Nurettin DOĞAN /ALAŞEHİR(Manisa),(DHA)
06.06.2021 – Haber Kodu : 210606011
========================================================

10) HOROZ DÖVÜŞÜ DÜZENLENEN DERNEĞE BASKIN: 69 KİŞİYE 431 BİN TL CEZA

KIRIKKALE’de horoz dövüşü düzenleyerek gelir elde eden derneğe yapılan baskında 69 kişiye, 431 bin 250 lira ceza kesildi.
Kırıkkale Eski Sanayi Sitesi’nde bir dernekte horoz dövüştürüldüğü ihbarı alan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Bürosu Amirliği ekipleri ile İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri harekete geçti. Polis, derneğin horoz dövüş düzenlediği binaya baskın yaptı. Dövüş için özel olarak hazırlanan ringde horoz dövüştüren 69 kişi, suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan kişilerin, polise mukavemet göstermesi üzerine arbede çıktı. Polis ekipleri, çıkan arbedeyi dağıtmak için dernekte bulunanlara biber gazıyla müdahale etti. Aralarında horoz sahiplerinin de bulunduğu 69 kişiye koronavirüs tedbirlerini ihlal etmek ve horoz dövüştürmekten toplam 431 bin 250 TL para cezası kesildi.
Ayrıca, 20 horoza el konularak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Baskın anı
İçerideki kişilerden görüntüler
Arbede anları
Genel ve detaylar
Horozlardan görüntüler

Haber-Kamera: Burak CAN /KIRIKKALE,(DHA)
06.06.2021 – Haber Kodu : 210606012
========================================================

11) ŞIRNAK’TAN BATI İLLERİNE SEVKE HAZIRLANAN 209 KİLO ‘EROİN’ ELE GEÇİRİLDİ

ŞIRNAK’ın Cizre ilçesinde, polis ekiplerince bir depoya düzenlenen, narkotik köpeğinin de destek verdiği operasyonda batı illerine sevk edilmeye hazırlanan 209 kilo eroin ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma kapsamında, Cizre ilçesinden batı illerine eroin sevkiyatı yapılacağı belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Cizre ilçesindeki bir depoya baskın yaptı. Depoda narkotik köpeğiyle yapılan aramada, 7 koli içerisinde 406 paket halinde 209 kilo eroin le geçirildi. Uyuşturucuya el koyan ekipler, olayla ilgili 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Depodan görüntü
Narkotik köpeğinin araması
Eroinin bulunması
Ele geçirilen eroin
Genel ve detay görüntüler

Haber: Sekvan KÜDEN /ŞIRNAK,(DHA)
05.06.2021 – Haber Kodu : 210605182
========================================================

12) BELEDİYE BAŞKANI SERTASLAN, GEMLİK’TE MÜSİLAJ İÇİN DALIŞ YAPTI

BURSA’nın Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, dalgıç kıyafetini giyerek, arkadaşlarıyla Küçük Kumla’da denizde dalış gerçekleştirdi. Sertaslan, deniz dibindeki müsilajı inceleyip, biriken çöpleri topladı. 
Marmara Denizi’ni kaplayan müsilajın etkisi sürerken, ‘5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde deniz temizliğine dikkat çekmek isteyen Gemlik Belediye Başkanı Sertaslan, Küçük Kumla’da dalış gerçekleştirdi. Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, İYİ Parti Gemlik Belediye Meclis Üyesi Sedat Akkuş ve BAKUT ekibi ile 5 metreye dalan Başkan Sertaslan, deniz dibinde müsilajı inceleyip, atıkları topladı. Kıyıya yakın bölgelerdeki çöpleri de toplayan Sertaslan, müsilaj ve kirliliğin insan eliyle oluştuğunu söyledi. Başkan Sertaslan, “Her fırsatta dedim ki ‘Ben bu şehirde yaşayan insanlara güveniyorum’ ama bunu gördükçe mahcup oluyorum, utanıyorum. Bunların hepsi insan eliyle ortaya çıkmış işler. ‘Belediye nerede, Büyükşehir nerede, Çevre Bakanlığı nerede?’ demenin bir alemi yok. Bunu elbirliği ile biz yapıyoruz. Denizi bu hale biz sokuyoruz. Bunu görün ve aynı şeylere yapan birini gördüğünüzde sorumlu bir yurttaş olarak, kafanızı çevirip ‘Allah kahretsin deyip’ gitmeyin. Üzülerek söylüyorum. Müsilaj denilen, bu yıl hepimizi görsel anlamda rahatsız eden şey aslında deniz altındaki yaşamı daha fazla rahatsız ediyor. Aşağı indiğimde anladım. Aşağıda gördüğünüz bu ölmüş organizmanın çöküntüleri yoğun şekilde mevcut. Bugünden başlarsak, bütün belediyeler eliyle sadece Gemlik Belediyesi’nin sadece Büyükşehir Belediyesi’nin yapacakları da yeterli değil. Bütün kurumlar ortak bir şey bugün yapmaya başlarlarsa 5-6 yıl sonra düzelme olur, diye umut edeceğiz. Bu tablo insan eliyle oldu, bu durum insana yakışmıyor. Sizler de dikkatli olun. Bugün bizlere destek olan balıkadam arkadaşlara, BAKUT yetkililerine ve Gemlik Kent Konseyi’mize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Su altından görüntüler
-Başkan Sertaslan’ın açıklamaları
-Çıkarılan materyaller
-Detaylar

Haber: Kazım BULUT /GEMLİK(Bursa),(DHA)
05.06.2021 – Haber Kodu : 210605148
========================================================

13) BALIKESİR’DE 2 SAATTE DENİZ İLE SAHİLDEN 1 TON ÇÖP TOPLANDI

BALIKESİR’in Bandırma ilçesinde, belediye tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde ‘Sıfır Atık Mavi Harekatı’ adı verilen temizlik etkinliği düzenlendi. Dalgıçların, müsilaj nedeniyle denizin altını temizlemekte zorluk çektiği etkinlikte denizden ve sahilden 2 saatte 1 ton 243 kilo çöp toplandı.
Bandırma Belediyesi’nin düzenlediği çöp toplama etkinliğine, aralarında dalgıçların da bulunduğu 150 çevre gönüllüsü katıldı. Dalgıç kıyafeti giyip, denize dalan gönüller, müsilaj nedeniyle temizlik yapmakta zorluk çekti. Dalgıçlar, denizden çok sayıda otomobil lastiği ve pet şişe ile bisiklet ve boru gibi atıkları çıkardı. Dalgıçlık eğitimi veren Serap Çıtak, müsilaj nedeniyle su altında görüşün düştüğüne dikkat çekerek, “Bu nedenle temizlik yapmakta zorlandık. Buna rağmen denizden bisiklet, lastik, pet şişe gibi atıklar çıkardık. Biz çevre gönüllüleri olarak ne kadar temizlik yaparsak yapalım hiç fark etmez. Kirliliğin önüne geçmedikten sonra hiçbir zaman temiz olamayız. Bu nedenle temizlik çalışmalarının artırılıp, halkın bilinçlendirilmesi gerekiyor. Suda hayat var, doğada hayat var ve biz insan olarak buna muhtacız” dedi.
Temizliğe katılan dalgıçlardan Murat Merdan, “Bandırma’da iki noktada dalış yaptık. Müsilaj aynı şekilde devam ediyor. Aşağıda yoğun bir tabaka var. Çevreyi koruyamadığımız sürece bu gibi olaylar artacak” diye konuştu.
Bandırma’da 2 saatte denizden ve sahilden toplanan 1 ton 243 kilo çöp, bir süre sergilendikten sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından atık dönüşüm tesisine gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Çöp toplanması
-Genel ve detay görüntüler

HABER: Tufan DALGIÇ /BANDIRMA(Balıkesir),(DHA) 
05.06.2021 – Haber Kodu : 210605163
========================================================

14) PARLAMENTERLER SPOR KULÜBÜ EGE’DE ‘DOSTLUK’ MAÇINA ÇIKTI

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Parlamenterler Spor Kulübü Futbol Takımı ile Ege Üniversitesi Masterler Futbol Takımı, dostluk maçında karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçın galibi  7-4’lük skorla Masterler Futbol Takımı oldu.
Koronavirüs ile mücadele kapsamında yeni normalleşme adımlarının ardından, Parlamenterler Spor Kulübü Meclis Spor Futbol Takımı ilk müsabakasını İzmir’de gerçekleştirdi. Meclis Spor, Ege Üniversitesi Masterler Futbol Takımı ile dostluk maçında bir araya geldi. Karşılaşmayı Halis Özkahya yönetirken, Meclis Spor Futbol Takımı’nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Masterler Futbol Takımı’nda EÜ Rektörü Necdet Budak forma giydi. Yoğun tempoda başlayan karşılaşmanın ilk yarısı 3-3 bitti. Dostluk maçının galibi 7-4’lük skorla EÜ Masterler oldu.
‘DAHA GÜZEL GÜNLERE YELKEN AÇACAĞIZ’
İzmir’in sporseverliğine vurgu yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Kovid- 19 mücadele kapsamında, yeni bir normalleşme sürecine girdik. Meclis Sporumuza teşekkür ediyoruz, 1 Haziran’dan sonraki programını İzmir’de gerçekleştirdi. Ege Üniversitesi Rektör hocamıza teşekkür ediyoruz. Güzel bir ev sahipliği gerçekleştirdi. İzmir’in spor severliğini, centilmenliğini, güzelliğini bugün sahada da inşallah göreceğiz. Sporun birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk havasını İzmir’in güzel iklimiyle birlikte bir araya getirip hem sahada güzel bir organizasyon ortaya koyacağız hem de inşallah Kovid- 19’da tünelin ucundaki ışığı görme durumu ile daha güzel günlere yelken açacağız” dedi.
Programdan dolayı mutlu olduğunu dile getiren EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ise “Ege Üniversitesi olarak milletvekillerimizi burada ağırlamaktan memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Bizlere onur ve şeref verdiler. Maçta da dostluk kazanır” diye konuştu.
TBMM Parlamenterler Spor Kulübü Adem Tatlı da “Güzel bir futbol maçı yapacağız, dostluk kazanacak. Milletvekilleri ve Ege Üniversitesi’ndeki öğretim üyelerini de ve veteran arkadaşları karıştırdık karma bir maç yapıp, dostluk kazanmış olacak” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Her iki takım oyuncularının sahadaki antrenmanlarından detay
-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın gelişinden detay
-Toplu fotoğraf çekmelerinden detay
-Hakemlere plaket verilmesinden detay
-Karşılaşmadan detay
-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Adem Tatlı açıklamaları
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Fırat AKAY /İZMİR,(DHA)
05.06.2021 – Haber Kodu : 210605174
========================================================

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!