Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) SİİRT’TE ASKERİ ÜS BÖLGESİNE SALDIRI: 1 KORUCU ŞEHİT
 
SİİRT’in Pervari ilçesindeki askeri üs bölgesine PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda güvenlik korucusu Mehmet Babat şehit oldu, Sıddık Bulut yaralandı.
Pervari ilçesindeki Doğan köyünde bulunan Değirmentaşı Üs Bölgesi’ne dün gece saatlerinde PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu. 1 güvenlik korucusunun şehit olduğu, 1’inin de yaralandığı saldırıya ilişkin Siirt Valiliği’nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:
“9 Haziran 2021 saat 22:40 sıralarında Pervari İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Doğan köyü Değirmentaşı Üs Bölgesi’ne, bölücü terör örgütü mensupları tarafından uzun namlulu silahlarla yapılan hain saldırı sonucunda üs bölgesinde görevli olan güvenlik korucusu Mehmet Babat şehit olmuş, güvenlik korucusu Sıddık Bulut yaralanmıştır. Şehit ve yaralı güvenlik korucularımız üs bölgesinden tahliye edilerek, askeri helikopter ile Siirt Eğitim ve Araştırmasına sevk edilmiştir. Bölgede terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan operasyonlara kararlılıkla devam edilmektedir. Şehit güvenlik korucumuz Mehmet Babat’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı, yaralı güvenlik korucumuza da Allah’tan acil şifalar dileriz” denildi.

HABER: Turan KOYUNCU/SİİRT,(DHA)-
================================================

2) ŞEHİT KOCASINI GÖZYAŞLARIYLA UĞURLAYAN ACILI EŞ: KIZIN ELİF SANA DOYAMADI
 
KARS’ın Kağızman ilçesinde keşfe giden askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Egemen Öztürk (29), memleketi İzmir’de gözyaşları içinde toprağa verildi. Şehidin eşinin törende sarf ettiği “Kızın Elif sana doyamadı” sözleri, yürek dağladı. Kars Kağızman ilçesine bağlı Karagüney köyüne keşif için giden askeri araç, şarampole devrildi. Kazada, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Egemen Öztürk şehit olurken, 2 avukat da hayatını kaybetti. 1 asker ise ağır yaralandı. Öztürk’ün cenazesi bu sabah, memleketi İzmir’e getirildi. Şehit Öztürk için Menderes’e bağlı Çatalca Mahallesinde tören düzenlendi. Çatalca Mahalle Camii’ndeki törene; şehidin eşi Birgül Öztürk, babası Orhan Öztürk, annesi Hacer Öztürk, kardeşi Kamil Öztürk ile İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ege Ordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purcu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ile vatandaşlar katıldı. Şehidin annesi ve eşi, tabutun başında gözyaşı döktü. Acılı eş Birgül Öztürk, tabutun başında ‘Kızın sana doyamadı’ diye feryat etti. Gözü yaşlı annenin bu sözleri yürek dağladı. İzmir İl Müftüsü Salih Sezik’in kıldırdığı namazın ardından cenaze Çatalca Mezarlığı’nda defnedildi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Cenazeden görüntü
-Namazdan görüntü
-Genel ve Detay görüntü

Haber-Kamera: Tolga TAHÇI-Tekin GÜRBULAK /İZMİR,(DHA)
09.06.2021 – Haber Kodu : 210609186
================================================

3) LÖSEV MİDİBÜSÜ DEVRİLDİ: 25 YARALI
 
DENİZLİ’nin Kale ilçesinde Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’na (LÖSEV) ait midibüs, virajlı yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada midibüste bulunan 25 kişi yaralandı.
Kaza, dün saat 17.30 sıralarında, Denizli-Muğla karayolunda meydana geldi. LÖSEV’e ait Özhan Aktaş yönetimindeki 06 L 2746 plakalı midibüs, Kale ilçesi çıkışında virajda yoldan çıkarak devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çevredeki vatandaşlar kazazedelerin yardımına koştu. Yaralılar midibüsün içinden çıkarıldı. Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla, çevre hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri ise karayolunda önlem aldı. Midibüste bulunan 25 kişinin, çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtildi. Midibüsün içindeki yolcuların ise LÖSEV’in tedavi ettirdiği çocukların yanı sıra hastalığı atlatan kişiler ile yakınları olduğu ve motivasyon amaçlı Muğla’ya gittikleri belirtildi.
4 YARALININ DURUMU AĞIR
Kazada midibüsün içinde yaşları 15 ile 20 arasında değişen 22 kişi, 2 personel ve 1 sürücünün bulunduğu belirlendi. Ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 25 yaralıdan 4’ünün durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazanın ardından Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Reklam Alanı

Görüntü Dökümü
———————–
-Midibüsten görüntü 
-Polis ekiplerinden detaylar
-Sağlık ekibinden görüntü
-Lösemi broşürlerinden detay
-Yan yatan midibüsün kaldırılması 
-Olay yerinden genel görüntüler
-Devrilen midibüsten detaylar
-Polis ekipleri ve acil sağlık ekiplerinden detaylar
-Yolcuların valizlerden detaylar

Haber-Kamera: Deniz TOKAT /DENİZLİ,(DHA)
09.06.2021 – Haber Kodu : 210609201 – 210609190
================================================

4) SERVİS MİDİBÜSÜ MOBİLYA MAĞAZASINA GİRDİ: 12 YARALI

İZMİR’de gece vardiyasından çıkan işçileri evlerine götüren servis midibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu mobilya mağazasına daldı. Kazada sürücü ile birlikte 12 kişi yaralandı. 
Kaza, gece saat 00.30 sıralarında Buca ilçesine bağlı İnönü Mahallesi 677 sokakta meydana geldi. Bir fabrika çalışan 16-24 vardiyasından çıkan işçileri taşıyan Mustafa Pakdemirli yönetimindeki 35 S 87139 plakalı servis midibüsü, Karabağlar’dan Buca yönüne giderken kontrolden çıktı. Sürücü Pakdemirli’nin direksiyon hakimiyetini kaybettiği midibüs kaldırıma çıkarak, mobilya mağazasına girdi. Mağaza ve binada hasara neden olan midibüste bulunan 11 işçi ile şoför Pakdemirli yaralandı.
BİNA SAKİNLERİ DEPREM KORKUSUYLA YATAKLARINDAN KALKTI
Bu sırada çarpışmanın şiddetiyle binada oturanlar ise yaşanan sarsıntı nedeniyle deprem olduğunu zannederek yatakların kalktı. Kaza olduğunu anlayan apartman sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada evlerinden çıkan bina sakinleri yaralıları midibüsten çıkardı. Olay yerine gelen polisler kaza yerine güvenlik şeridi çekti. İlk tedavileri olay yerinde yapılan yaralılardan 4’ü Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesine, 2 kişi Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine, 2 kişi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanesine, 1 kişi Dokuz Eylül Hastanesi ve 3 kişi ise Buca Seyfi Demirsay Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü
———————–
-Kaza yapan midibüs
-Ekipler ve çevredeki vatandaşlar
-Röportaj
-Yaralılardan görüntüler
-Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Halil İbrahim KARABIYIK-Fırat AKAY /İZMİR,(DHA)
10.06.2021 – Haber Kodu : 210610008 – 210610009
================================================

5) MARMARA DENİZİNDE MÜSİLAJ İSTİLASINDAKİ SULARDA CAN PAZARI YAŞANDI
 
BURSA’nın Mudanya ilçesi açıklarında teknesinin motor kısmına takılan müsilajı temizlemek isterken Marmara Deniz’ine düşen balıkçı Kerem Alberi (47), Sahil Güvenlik güvenlik ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı. Denizin yüzeyinde biriken yoğun müsilaj nedeniyle boğulma tehlikesi geçiren Keram Alberi tedavi altına alınırken, akıntıda başıboş halde sürüklenen tekne ise kayalıklara çarpmak üzereyken son anda durduruldu. Mudanya ilçesine bağlı Kumyaka Marina’dan 8 metre boyundaki ‘Kürşat Bey’ isimli teknesiyle Marmara Denizi’ne açılan Keram Alberi, bir süre sonra Yıldıztepe açıklarına geldi. Burada yoğun müsilaj tabakası nedeniyle teknesinin pervanesi arızalandı. Alberi pervaneye bakmak için demir çubukla motora dolanan müsilaj tabakasını sıyırmak istedi. Teknesinin motorunu müsilajdan kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Bu sırada pervaneleri dönmeye başlayan tekne bir anda sarsılarak yol alınca dengesini kaybeden Alberi, Marmara’nın müsilaj istilasındaki sularına düştü.
MÜSİLAJ TABAKASINDA HAYATTA KALMAYA ÇALIŞTI
Müsilaj tabakası nedeniyle suyun üzerine çıkmakta güçlük çeken 2 çocuk babası Alberi’nin yardım çığlıklarını duyan sahildeki vatandaşlar durumu Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bildirdi. Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığı harekat merkezine bir vatandaşın müsilajın yoğun olduğu bölgede tekneden düştüğü ve başı boş kalan teknenin de sürüklendiği ihbarı yapıldı.
BALIKÇININ KURTARILDIĞI OPERASYON SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ
Bu sırada olayın yaşandığı sırada Gemlik Körfezinde bir başka görevde olan Marmara Grup Komutanlığına bağlı TCSG 25 botu, bölgeye yönlendirildi. Sahil Güvenlik ekibi kısa sürede tekenin sürüklendiği bölgeye geldi. Arama çalışması başlatan ekipler akıntıda başı boş halde sürüklenen teknenin yerini tespit etti. Çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran ekipler teknenin yaklaşık 150 metre yakınında denize düşen ve müsailaj tabakasının içinde yaşam mücadelesi veren Alberi’yi buldu. Botun üzerine alınarak kurtarılan Kerem Alberi’ye ilk müdahale yine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yapıldı. Akıntıyla kayalıklara sürüklenen teknenin kurtarılması için de zaman karşı mücadele başlatıldı. Sahil Güvenlik Botu, kıyıya sürüklenen tekneye yanaşmayı başardı. Bu sırada bir personel tekneye atlayarak kontrol altına aldı. Ekiplerin ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesinin bulunmadığı tespit edilen Kerem Alberi, Arnavutköy Mudanya yat limanına getirildi. Operasyon ise saniye saniye görüntülendi.    

Görüntü Dökümü
———————–
-Kerem Alberi’nin sudan kurtarılması
-Alberi’nin teknesinin kurtarılması
-Operasyon anları detay

Haber: İsmail Hakkı SEYMEN /BURSA,(DHA)
09.06.2021 – Haber Kodu : 210609200
================================================

6) POLİS ARACI İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2’Sİ POLİS 5 YARALI
 
KAYSERİ’de polis aracı ile otomobilin çarpıştığı kazada 2’si polis 5 kişi yaralandı.
Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Kocasinan ilçesi Yenimahalle’de meydana geldi. Kocasinan ilçesi Yenişehir Mahallesinde tartışan Necla ve Gökay Altıntaş çiftini polis aracına alarak, aile içi şiddet merkezine götüren polis memuru Burak Karaca yönetimindeki 38 A 7461 plakalı polis aracı, tali yoldan çıkan Hacer Özkan yönetimindeki 38 DF 271 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada polis memurları Burak Karaca ve Aslan Er ile diğer aracın sürücüsü Hacer Özkan araçta sıkışırken, Necla ve Gökay Altıntaş çifti ise yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralıları bulundukları yerden kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan yaralılar, çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.  

Görüntü Dökümü
———————–
-Olay yeri genel görüntü
-Kaza yapan otomobil ve polis aracından görüntü
-Yerdeki yaralılardan görüntü
-Araç içinde sıkışan kadın ve polisten görüntü
-Yaralıların kurtarılma çalışması görüntü
-Sıkıştıkları araçtan çıkarılan yaralıların sedye ile taşınma görüntüsü
-Diğer görüntüler

Haber-Kamera: Yasin DALKILIÇ-Harun Reşit SERBEST /KAYSERİ,(DHA)
09.06.2021 – Haber Kodu : 210609183
================================================

7) KAYSERİ’DE KAYIP OLARAK ARANAN ÇİFT, TANDIRA GÖMÜLMÜŞ HALDE BULUNDU

KAYSERİ’de 22 gün önce kayıplara karışan Mehmet Turhan (55) ve boşandıktan sonra birlikte yaşamaya devam ettiği eşi Firdevs Öztürk (52), tandıra gömülü halde bulundu. Çifti öldürerek yeni yapılan tandıra gömdükleri belirlenen Mehmet Turhan’ın kardeşi Yusuf, eşi Nejla ve oğlu Bedirhan Turhan gözaltına alındı.
Olay, Kocasinan ilçesi Emmiler Mahallesinde meydana geldi. Boşandıktan sonra yeniden bir araya gelen Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk, 19 Mayıs’ta kayıplara karıştı. Çocuklarının kayıp ihbarı üzerine polis olayla ilgili inceleme başlattı. Çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çiftin bulunması için yakınları ile iletişime geçti. Kayıp Mehmet Turhan’ın kardeşi Yusuf Turhan’ın çelişkili ifadeleri sonrası ekipler, takibe aldı. Yusuf Turhan’ın evinin yanına yeni tandır yaptırdığını belirleyen polis, arama çalışması yaptı.
ÇİFTİN CANSIZ BEDENLERİ BETON KALIBI İÇİNDE TANDIRDA BULUNDU
Kadavra köpeği ile yapılan aramalarda, çiftin cansız bedenlerinin beton dökülü tandırın içinde olduğu belirlendi. Tandırı kürek yardımı ile kıran ekipler, Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk’ün cansız bedenlerine ulaştı. Çiftin öldürüldükten sonra çuval ile tandırın içine atıldığı tespit edildi. Tandır içinden çıkarılan çiftin cenazeleri, otopsileri yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili Mehmet Turhan’ın kardeşi Yusuf, eşi Nejla ve oğlu Bedirhan Turhan yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Görüntü Dökümü
———————–
-Olay yeri ve tandırdan görüntüler
-Genel detay

Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN /KAYSERİ,(DHA)
10.06.2021 – Haber Kodu : 210610006
================================================

8) KOZAN’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

ADANA’nın Kozan ilçesinde etkisini gösteren şiddetli yağış nedeniyle bir mahallede birçok iş yeri, ev ve tarım arazisi yaşanan su taşkını nedeniyle zarar gördü. İki balık üretim tesisinde yaşanan sel nedeniyle havuzlarda yetiştirilen balıklar ise, taşan suyun akıntısında kayboldu. İlçeye bağlı Acarmantaş Mahallesi’nde dün saat 17.00 sıralarında yağış başladı. Yağışın şiddetini arttırmasıyla mahallede birçok ev ve iş yerini su bastı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün önceden uyarılarına rağmen mahalledeki birçok vatandaş yağışa hazırlıksız yakalandı. Bölgede cadde ve sokaklarda yaşanan su taşkınları nedeniyle trafik durma noktasına gelirken, birçok tarla ve bahçe yağıştan dolayı zarar gördü.
BALIK ÜRETİM TESİSİNDE BALIKLAR TAŞKIN İLE SÜRÜKLENEREK KAYBOLDU
Mahallede bulunan iki balık üretim tesisinde ise yaşanan sel nedeniyle havuzlarda yetiştirilen balıklar taşan suyun akıntısına kapılarak kayboldu. Bir saat süren yağış daha sonra etkisini azalttı. Zarar gören bölgelerde suyu tahliye etmek için çalışma başlatıldı.
TARLALARDA BALIK TUTTULAR
Kozandaki sağanak nedeniyle çiftliklerdeki balıklar, sel sularıyla birlikte tarlalara sürüklendi. Tarlalarında balıkları fark eden köylüler ise kovalarla topladı. Halen hayatta olduğu belirlenen balıklar ise yakındaki dereye bırakılarak hayatta kalmaları için mücadele verildi. 

Görüntü Dökümü
———————–
-Selin ortasında kalmış bir adamın görüntüsü
-Su basan yerlerden detay görüntüler
-Ev ve iş yeri zarar gören vatandaşların konuşması
-Genel ve detay görüntüler
-Tarladaki balıklar
-Su birikintisinde çırpınan balıklar
-Vatandaşın elindeki balık
-Vatandaşların kova ve çuvalla topladıkları balıklar

Haber-Kamera: Ali GÖKDAL /KOZAN(Adana),(DHA)
10.06.2021 – Haber Kodu : 210610002 – 210609212 – 210609193
================================================

9) BİNGÖL’DE FIRTINA FABRİKASININ ÇATISINI UÇURDU

BİNGÖL’de etkili olan fırtına, tekstil fabrikasının çatısını uçurdu. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, maddi hasar oluştu.
Dün akşam saatlerinde Bingöl’de etkili olan fırtına ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Sanayi bölgesinde bulunan tekstil fabrikasının çatıları fırtına nedeniyle uçtu. Fırtınanın etkisiyle uçan çatıların kereste ve saçları mahalle içerisinde cadde ve sokaklara dağıldı. Olayda can kaybı yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Güvenlik kamerasına yansıyan çatının uçma anı
-Genel ve detay görüntüler

Kamera: Aziz ÖNAL/BİNGÖL,(DHA)
09.06.2021 – Haber Kodu : 210609206
================================================

10) PİZZA YERKEN NEFESSİZ KALAN ÇOCUĞU ‘HEİMLİCH’ MANEVRASIYLA KURTARDI

İZMİR’in Karabağlar ilçesindeki bir pizzacıda annesiyle pizza yerken nefes borusuna pizza kaçan çocuk, ilk yardım eğitimi alan işletme sahibi Serhat Pirim’in (35) uyguladığı ‘Heimlich’ manevrası yöntemiyle kurtarıldı. O anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, önceki gün saat 12.30 sıralarında, Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan bir pizzacıda meydana geldi. Annesiyle pizza yediği sırada nefes borusuna pizza takılan 2 yaşlarındaki çocuk, fenalaşmaya başladı. O sırada pizza işletmecisi Serhat Pirim çocuğun çırpındığını görünce, kollarına alarak ‘Heimlich’ manevrası uyguladı. Pirim’in uğraşları sonucu nefes borusuna kaçan pizza çıkarken, tedbir amaçlı yakındaki sağlık merkezine kaldırıldı. Yapılan tedavisinin ardından çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu olduğu öğrenildi.
Olay anı ise iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Görüntüde, pizza yiyen çocuğun nefes borusunun tıkanması ve aniden fenalaştığı annesinin panik içinde olduğu görülürken, işletme sahibi Serhat Pirim’in bebeği kucağına alarak Heimlich manevrası yaptığı anlar görüntülendi. Ayrıca görüntüde Pirim’in çocuğu kucağına alıp sağlık merkezine doğru gittiği yer aldı.
‘İLK YARDIM KONULARI MUTLAKA BİLİNMELİ’
İlk yardım bilgisinin herkes tarafından bilinmesinin önemine vurgu yapan Serhat Pirim, “Dün öğle saatlerinde bir aile, çocuğuyla geldi. Sipariş sonrası pizzamızı verdik. Yemeye başladıktan 5-10 dakika sonra, siparişleri gönderip, dışarı çıkmak istedim. O sırada oradan geçerken çocukta garip bir ses fark ettim. Annesinde panik havası vardı. Önce izledim ne olduğunu anlamak için. O sırada çocuğun nefes alamadığını gördüm. Gözlerinin yavaş yavaş kaydığını gördüm. Hemen bende müdahale ettim. Heimlich manevrasını yaptım. Daha önce de kendi çocuğumda başıma gelmişti. Hemen müdahalede bulundum. İlk hamlede boğazına kaçan şey çıkmadı, ikinci hamlede çıktı. O sırada hemen dışarı çıkardım. Yanımızda tıp merkezi var. Hemen oraya kucaklayarak götürdüm. Sonra durumundan haberdar olduk. Çocuk iyi çok şükür. Ufacık ilk yardım, bilgileriyle hayat kurtarılabiliyor. Çok basit olaylardan dolayı çocuğu kaybedebilirdik. Allah yüzümüze güldü çocuğun hayatını bağışladı. Bu tarz olaylarda soğuk kanlı kalsın aileler. Anne- baba adayları, ilk yardım konularını mutlaka bilmeleri lazım. Çünkü hepimizin başına gelebilir. Su içerken, yemek yerken boğazına bir şey kaçabilir. Bu ufacık bilgilerle çocuğun hayatını kurtarabiliriz” dedi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Serhat Pirim detay görüntü
-Serhat Pirim röp.
-Güvenlik kamerası görüntüsü
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Fırat AKAY /İZMİR,(DHA)
09.06.2021 – Haber Kodu : 210609181
================================================

11) İZMİR’DE 5 METRE YÜKSEKLİKTEN YUVARLANAN OTOMOBİLDE SIKIŞAN 2 KİŞİYİ TERK EDİP KAÇTI

İZMİR’in Konak ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıkarak 5 metre yükseklikten binaların arasında bulunan yeşil alana yuvarlandı. Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan sürücü olay yerinden kaçarken, araçta sıkışan 2 kişi ise itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.
Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Halil Rıfat Paşa Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü henüz öğrenilemeyen 35 DD 4863 plakalı otomobil, seyir halindeyken kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yoldan çıkarak, 5 metre yükseklikten binaların arasındaki yeşil alana yuvarlandı. Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan sürücü olay yerinden kaçarken, çevredekiler sağlık, 110 AKS ve polis ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine gelen 110 AKS ekiplerinin müdahalesi ile F.C.O. (26) ve Ö.D. (32), ezilen otomobilde sıkıştıkları yerden çıkarıldı. F.C.O.’nun durumunun iyi olduğu anlaşılınca ifadesi alınmak üzere polis merkezine, yaralanan Ö.D. ise ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ö.D.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirdi. Olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
‘BİNANIN YIKILDIĞINI SANDIK’
Kaza sırasında ailesi ile birlikte evinde oturan Gökhan Sayar, “Çok büyük bir ses duyduk. Arkadaki binanın yıkıldığını sandık. Çıktık baktık ve araç burada duruyor, içerisinde ise 2 kişi vardı. Durumları iyiydi ama çok da kendilerinde değillerdi. Görevliler geldi ve yaralıları sıkıştıkları araçtan sağ salim çıkardı” dedi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Olay yerinden görüntü
-Otomobilden görüntü
-Polis ekiplerinden görüntü
-Gökhan Sayar röp.
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Halil İbrahim KARABIYIK-Fırat AKAY /İZMİR,(DHA)
10.06.2021 – Haber Kodu : 210610010
================================================

12) ÇOCUK PARKINDA PANİK VE KORKU YAŞATAN SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI
 
EDİRNE’nin Keşan ilçesinde çocuk parkında oturan S.G., kimliği belirsiz 2 kişi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralandı. Silah sesleri nedeniyle parkta bulunan aileler ve çocukları korku ve panik yaşarken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.
Olay, dün saat 19.45 sıralarında, Yukarı Zaferiye Mahallesi Park Caddesi üzerinde bulunan çocuk parkında meydana geldi. Parktaki kafeteryada oturan S.G.’nin yanına gelen 2 kişiden 1’i, belinden çıkardığı tabancayı çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında art arda ateşledi. S.G., sol ayağına isabet eden kurşunla yere yığılıp acı içinde kıvranırken, saldırganlar ise yaya olarak kaçtı.
PARKTA PANİK VE KORKU YAŞANDI
Saldırının gerçekleştiği saatte kafeteryanın birkaç metre uzağında bulunan çocuk oyun alanında ise onlarca çocuğun bulunduğu öğrenildi. Art arda silah sesleri aileler ile çocuklarda korku ve paniğe neden oldu. Çocuklarını kucaklayan aileler panik içerisinde bölgeden uzaklaşmaya çalışırken, olay sırasında seken kurşunların parkta bulunanlara isabet etmemesi ise büyük şans olarak ifade edildi. İhbar üzerine parka, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı S.G., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polis, kaçan 2 şüphelinin kimliklerinin belirlenerek, yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Görüntü Dökümü
———————–
-Olay yerindeki polis ekipleri
-Çevrede toplananlar
-Olay yeri genel gör.
-Polisin incelemesi
-Parktaki çocuklu aile
-Görgü tanığı röp.
-Detaylar

Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/ KEŞAN(Edirne),(DHA)
09.06.2021 – Haber Kodu : 210609210
================================================

13) TARTIŞTIĞI ELTİSİNİ SOPAYLA DÖVEREK HASTANELİK ETTİ
 
SİVAS’ta, M.T. evde tartıştığı eltisi F.T.’yi sopayla döverek hastanelik etti. Başından ve yüzünden yaralanan F.T. tedavi altına alınırken, saldırgan ise polis merkezine götürüldü. Olay, saat 17.00 sıralarında Alibaba Mahallesi 117’nci Sokak’ta bulunan müstakil evde meydana geldi. İddiaya göre uzun süredir aralarında anlaşmazlık bulunduğu öğrenilen M.T. ile eltisi F.T. evde tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle M.T. eline geçirdiği sopayla eltisi F.T.’yi darbetti. Kavga seslerini duyan komşuları polise haber verdi. Eve gelen ekipler F.T.’yi kanlar içinde yerde yatarken buldu. Başına ve yüzüne aldığı darbelerle yaralanan F.T., ambulansla Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. F.T.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada saldırgan M.T. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Eltisinin kaldırıldığı hastanede sağlık kontrolünden geçirilen M.T. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Görüntü Dökümü
———————–
-Olay yeri görüntüleri
-Yaralanan kadının ambulansla götürülmesi
-Sağlık kontrolüne getirilen şüpheli

Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI-Alperen YILDIZ /SİVAS,(DHA) 
09.06.2021 – Haber Kodu : 210609187
================================================

14) 8’İNCİ KATTAN DÜŞEN İNŞAAT İŞÇİSİ YAŞAMINI YİTİRDİ
 
DENİZLİ’nin Merkezefendi ilçesinde, bir inşaatın 8’inci katından düşen Suriye uyruklu inşaat işçisi Mahmut Elkurdi (55) yaşamını yitirdi.
Olay, dün saat 17.00 sıralarında Şemikler Mahallesi 4804 Sokak üzerinde inşası süren bir binada meydana geldi. İnşaat işçisi Mahmut Elkurdi iskele üzerinde kalıp çaktığı sırada dengesini kaybedip 8’inci kattan düştü. İnşaatta çalışan diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, Elkurdi’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan Elkurdi’nin iş arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Savcının incelemesinin ardından Elkurdi’in cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü
———————–
-İnşaattan görüntü
-Polis ekiplerinden detay
-Savcının inceleme yapması
-Gözyaşı dökenlerden görüntü 

Haber-Kamera: Deniz TOKAT /DENİZLİ,(DHA)
09.06.2021 – Haber Kodu : 210609204
================================================

15) KÖPEĞİ EZİP YOLUNA DEVAM ETTİ

KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde, hafif ticari araç sürücüsü yolda yatan sokak köpeğini ezdikten sonra yoluna devam etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Gebze ilçesinde meydana geldi. Hafif ticari araç sürücüsü yolda yatan bir sokak köpeğinin üzerinden geçti. Olayın ardından araç sürücüsü durmayarak yoluna devam ederken köpek acı içinde kıvrandı. Bu sırada bir köpeğin aracın gitmesinin ardından acı içerisinde kıvranan köpeğin yanına gelerek yanında beklemesi dikkat çekti.
O anlar çevrede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından kazadan sonra kaçan sürücüye tepki gösterildi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Olay anının güvenlik kamerası görüntüsü 

Haber: Alişan KOYUNCU/GEBZE(Kocaeli),(DHA)
10.06.2021 – Haber Kodu : 210610003
================================================

16) GAZİANTEP’TE, 600 POLİSLE 9 SAATLİK UYUŞTURUCU OPERASYONU BAŞLADI
 
GAZİANTEP’te, 600 polisin katılımıyla uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon başlatıldı. 3 mahalleyi kapsayan ve 9 saat sürecek hava destekli operasyonda, özel harekat ekipleri de görev alıyor.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün saat 15.00 sıralarında Güneykent, Beşyüzevler ve Yeditepe mahallelerinde uyuşturucu operasyonu başlattı. Özel harekat ekiplerinin de bulunduğu 600 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, narkotik köpekler de yer aldı. Önceden belirlenen 24 adrese eş zamanlı baskın yapan ekipler, bazı evlere kapıları koçbaşı ile kırarak girdi.
SOKAKLAR ABLUKAYA ALINDI
Mahallelerdeki cadde ve sokak girişleri, zırhlı araçlar ve özel harekat polisleri tarafından tutulurken, çevrede geniş güvenlik tedbirleri alındı. Hava destekli operasyonda, baskın yapılan adreslerdeki bazı şüpheliler gözaltına alındı. 

Görüntü Dökümü
———————–
-Özel Harekatın eve girişi
-Polislerin aramaları
-Dedektör köpek araması 
-Uyuşturucu madde aparatları
-Helikopter
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mustafa KANLI-Kadir GÜNEŞ /GAZİANTEP,(DHA)
09.06.2021 – Haber Kodu : 210609175
================================================

17) ŞEHİT ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN’IN ADI KÜLTÜR MERKEZİNE VERİLDİ

BATMAN’ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017’de PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın ismi, memleketi Çorum’da inşa edilen kültür merkezine verildi. Kadınlara ve gençlere yönelik eğitim verilecek atölyelerden oluşan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi için şehidin babası Sadık Yalçın’ın da katılımıyla açılış töreni düzenlendi. Törene, Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Jandarma Komutanı Albay İlhan Uzunoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Garnizon Komutanı Albay Ferhan Işık, şehit aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Başkanı Galip Deniz, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, kamu kurum müdürleri, siyasiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
‘DEVLET VARSA MİLLET VAR’
Törende konuşma yapan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın babası Sadık Yalçın kızının isminin kültür merkezine verilmesine vesile olanlara teşekkür etti. Yaşadığı acıyı tarif etmekte zorlandığını dile getiren Yalçın, ailece metanetli davranabilmelerinde Türk milletinin kadirşinaslığının büyük payı olduğunu vurguladı. Türkiye’nin etrafındaki ateş çemberiyle kaplı olduğunu söyleyen Yalçın, “Devlet varsa millet var, millet varsa devlet var. Devletimizin varlığına şükretmeliyiz” dedi.
DUALARLA AÇILDI
Konuşmaların ardından İl Müftüsü Muharrem Biçer’in dualarının ardından protokol ve katılımcılar merkezin açılış kurdelesini birlikte kesti. Başkan Aşgın, törenin ardından Vali Çiftçi, şehit babası Yalçın ve beraberindekilere kültür merkezini gezdirdi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Kültür merkezi
-Açılış
-Aybüke öğrenmenin babası Sadık Yalçın Konuşma
-Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın Konuşma
-Çorum Valisi Mustafa Çiftçi konuşma
-Detaylar

Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR /ÇORUM,(DHA)
09.06.2021 – Haber Kodu : 210609185
================================================

18) POLİSTEN 15 KİLOMETRE KAÇAN EHLİYETSİZ SÜRÜCÜYE CEZA YAĞDI

ADANA’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp, yaklaşık 15 kilometre kaçtık sonra yakalanan ehliyetsiz sürücü Halil A.’ya (34), 18 bin lira para cezası kesildi.
Saat 03.00 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi’nde devriye görevindeki polis ekibi, durumundan şüphelendiği 01 ABM 306 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçmaya başladı. Ara sokaklarda izini kaybettirmek isteyen sürücü, Özdemir Caddesi’ne çıkıp, polis ekiplerinin ikazlarına aldırış etmeden kaçmaya devam etti. Daha sonra merkez Sehyan ilçesi Kasım Gülek Bulvarı’na geçen sürücü, buradan da Cevat Yurdakul Caddesi’ne dönüp, kaçmayı sürdürdü. Ardından Ziyapaşa Bulvarı’na ve Sefa Özler Caddesi’ne çıkan sürücü, Bakımyurdu Caddesi’ne geçti. Otomobil, 15 kilometrelik kovalamaca sonrası Hurmalı Mahallesi ara sokaklarında durduruldu. Yanındaki nişanlısı ile kıskıvrak yakalanan Halil A., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ehliyeti olmadığı için kaçtığını söyledi. Gözaltına alınıp, polis merkezine götürülen ehliyetsiz sürücüye trafik kurallarını ve koronavirüs tedbirlerini ihlal etmekten 18 bin lira, nişanlısına ise koronavirüs tedbirlerini ihlalden 3 bin 150 lira para cezası kesildi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Yakalanan otomobil ve çevresindeki polisler
-Yerde oturan sürücü ve yanındaki polisler
-Sürücü Halil A.’nın ehliyeti olmadığı için kaçtığını anlatması
-Araçta arama yapan polisler
-Polis araçları

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ /ADANA,(DHA)
10.06.2021 – Haber Kodu : 210610011
================================================

19) AK PARTİ ŞIRNAK İL BAŞKANI: HDP’LİLER GRUBUMUZU TEHDİT EDİYOR
 
AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, geçen hafta İl Genel Meclisi Toplantısı’nda HDP grubuyla yaşanan tartışmanın ardından HDP milletvekilleri Hüseyin Kaçmaz ve Hasan Özgüneş tarafından tehdit edildiklerini öne sürdü. AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, düzenlediği basın toplantısında geçen hafta yapılan Belediye İl Genel Meclis Toplantısı’nda AK Parti ve HDP arasında çıkan tartışmanın ardından HDP milletvekilleri Hüseyin Kaçmaz ve Hasan Özgüneş’in partililerini tehdit ettiğini belirtti.
AK Parti olarak Belediye İl Meclisi’ne verdikleri tüm önergelerin HDP tarafından reddedildiğini aktaran Erkan, şunları söyledi:
“HDP’nin milletvekilleri Hüseyin Kaçmaz ve Hasan Özgüneş birçok defa yaptıkları açıklamalarda AK Parti grubunu net bir şekilde tehdit etmektedirler. Net bir şekilde halkın gözünde olmadığı şekilde göstermelerinin yanı sıra bugüne kadar arkalarını dayadığı dağa, teröre de şikayet etmektedirler. Bizim yüzlerce önergemiz hiçbir gerekçe gösterilmeden reddedilmektedir. Bizler bu toplumun huzuru, refahı, bu toplumun kalkınması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Bu toplumun gelişmesi yönünde atılacak her adımı AK Parti grubu olarak destekleyeceğiz. Ama artık HDP’nin de bunu çok net bilmesi gerekir ki kendilerini Kürt milletinin, Kürt vatandaşlarımızı temsilcileri gibi görmelerine hiç gerek yok. Bütün Kürt vatandaşlarımızın temsiliyetini kendi üstelerinde görme gibi bir haklarının olmadığını arz ediyorum. Ve kendilerinin yapmış olduğu açıklamalarda açık net bir tehdit dilini kullandıklarını, özellikle il genel meclis üyelerimizi ve AK Parti grubunu terör ile tehdit edecek kadar da cüretkar laflarını ve kelimelerini gizleyip tamamen bilinçli bir şekilde halka yaşanan olayları saptırırcasına aktarmalarını da bir siyasi yetersizlik, basiretsizlik olarak görüyorum” dedi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Partililerin toplanması
-Başkan Erkan’ın açıklaması
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Sekvan KÜDEN /ŞIRNAK,(DHA)
09.06.2021 – Haber Kodu : 210609184
================================================

20) BOLU BELEDİYESİ MECLİSİ’NDE ‘SU ZAMMI’ TARTIŞMASI

BOLU Belediyesi Meclisi’nde Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın su kullanım bedeline zam yapılmasının enflasyondan kaynaklandığını ifade etmesi, AK Parti’li meclis üyelerinin tepkisine neden oldu. 
Bolu Belediyesi Meclisi’nin Mayıs ayı oturumlarının ikincisi dün akşam saatlerinde Bolu Belediye Meclisi salonunda gerçekleştirildi. Kentteki su kullanım fiyatlarındaki artışın görüşüldüğü toplantıda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, artışa karşı çıkan AK Parti grubu ile tartıştı. Su fiyatının artmasını enflasyonun yükselmesine bağlayan Başkan Özcan, “Ekonomi benim işim değil. Böyle ekonomi yönetimi mi olur? Ondan sonra suya niye zam yapıyorsun? diyorlar. Ben yapmıyorum hükümet yapıyor.” ifadelerini kullandı. Bu ifadeler AK Partili meclis üyelerinin tepkisine neden oldu.

Görüntü Dökümü
———————–
-Meclis toplantısından görüntüler 
-Başkan Özcan’ın konuşması 

Haber: Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)
10.06.2021 – Haber Kodu : 210610001
================================================

21) BALKONDA STRAFOR YAKINCA MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDI
 
ANTALYA’da Serhan K.’nin evinin balkonunda yaktığı strafordan dağılan is ve duman apartman sakinleri başta olmak üzere mahallede tepkilere neden oldu. Şikayet üzerine gelen itfaiye ve polise uzun süre direndikten sonra gözaltına alınan Serhan K., “Kömür olmayınca strafor kullandım. Ben sadece deli numarası yapıyorum. Ama insanlar ne yapıyor biliyor musun? Akıllı numarası” diye konuştu. Olay saat 20.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Varlık Mahallesi 198 Sokak üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Serhan K.’nin balkonda ateş yaktığını görenler önce itfaiyeye, ardından polise haber verdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri, Serhan K.’nin kapıyı açmaması nedeniyle 4’üncü kat balkonundaki alevlere müdahale edemedi. Serhan K.’nin komşuları, daire kapısına yangın hortumu çeken itfaiyecileri, “İçeride doberman köpek var. Şahıs kapıyı açmıyor. Dikkat edin” diye uyardı. Balkondan kendisini izleyenlere tepki gösteren Serhan K. ise görüntüsünü çeken gazetecinin üzerine yanan bir madde fırlattı. O anlar kameraya yansıdı. Balkondaki alevler de bir süre sonra kendiliğinden söndü. Balkondan bağıran Serhan K., “Delirttiniz adamı be. Çileden çıkartınız beni. İnsan mısınız siz be. İnsan mısınız? Balkonda mangal yaktım. Ateş yakmayı çok seviyorum” dedi. Polisin ısrarı sonrasında kapıyı açan ve polis merkezine giderek ifade vermeyi kabul eden Serhan K., “Ya sadece balkonda piknik yaptım. Mangal yaktım. Ama kömür olmayınca strafor kullandım. Ben sadece deli numarası yapıyorum. Ama insanlar ne yapıyor biliyor musun? Akıllı numarası” diye konuştu. Polislerin maske verdiği Serhan K., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Görüntü Dökümü
———————–
-İtfaiyenin gelişi ve binaya girişi
-Vatandaşların itfaiye erlerini uyarması
-Balkonda konuşan Serhan K.’nin görüntüsü
-Serhan K.’nin gazetecinin üzerine alev atması
-Serhan K.’nin balkondan konuşması
-Polislerin kapı arkasında Serhan K. ile konuşmaları
-Serhan K.’nin polis aracına gidişi ve gazetecilere konuşması
-Serhan K.’nin polis aracındaki görüntüsü
-Detaylar

Haber-Kamera: Süleyman EKİN /ANTALYA,(DHA)
09.06.2021 – Haber Kodu : 210609211
================================================

22) İŞLEK CADDEDE YOLA YATAN KADIN, HAYATINI VE TRAFİĞİ TEHLİKEYE DÜŞÜRDÜ

ADANA’da kimliği belirsiz bir kadın, işlek bir caddede yola yatıp, trafiği tehlikeye düşürdü. Tepki gösteren sürücülerin araçlarına da saldırarak zarar vermeye çalışan kadının bu davranışı bir kişi tarafından cep telefonu ile kayda alınıp, sosyal medyada paylaşıldı. 
Dün yaşanan olayda, merkez Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi’nde bir kimliği belirsiz bir kadın, trafiğin yoğun olduğu saatlerde yola yatıp, araç trafiğini engelledi. Birkaç dakika süren bu olay ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kayda alınıp, sosyal medya platformunda paylaşıldı. Yola yatan kadın, kendisine tepki gösteren sürücülerin araçlarına da saldırarak zarar vermeye çalıştı. Yaşananlar soyal medya kullanıcıları tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, bazı kişiler ise kadını davranışından dolayı eleştiren yorumlarda bulundu. 

Görüntü Dökümü
———————–
(Cep telefonu kamerası)
-Kadının yola girerek yola yatması
-Araçları durdurarak saldırması

Haber: ADANA,(DHA)
10.06.2021 – Haber Kodu : 210610005
================================================

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!