Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 12

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) OTOMOBİL ÇARPMASI SONUCU HAYATIN KAYBEDEN 15 TEMMUZ GAZİSİ, KABURGASINA GİREN MERMİYLE YAŞIYORMUŞ
OTOMOBİL ÇARPAN 15 TEMMUZ GAZİSİ, HAYATINI KAYBETTİ (2)
KABURGASINA GİREN MERMİYLE YAŞIYORMUŞ

Rize’de yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren 15 Temmuz gazisi Muammer Uzun’un (47), taksicilik yaptığı İstanbul’da, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Çengelköy’de darbecilere karşı mücadele verirken açılan ateşle yaralandığı, 5 yıldır ise kaburgasına girip, hayati risk nedeniyle çıkarılamayan mermiyle yaşadığı ortaya çıktı.
VURULMA ANI KAMERAYA YANSIMIŞTI
Bu arada, darbe girişimi sırasında vurulma anı güvenlik kamerası görüntülerine de yansıyan, 1 çocuk babası Uzun’un inşaat işi nedeniyle İstanbul’dan memleketi Rize’ye geldiği öğrenildi. Devlet Övünç Madalyası beratı verilen Uzun’un cenazesi, Rize’de yarın düzenlenecek törenle uğurlanacak.

Görüntü Dökümü
———————–
-15 Temmuz gecesi güvenlik kamera görüntüsü
-Mermiyle yaşayan Muammer Uzun’un röntgen fotosu
-Devlet övünç madalyası fotolar

HABER KAMERA: RİZE/ DHA

========================================

2) ‘CİNSEL TERAPİ’ BAHANESİYLE KADINLARI İSTİSMAR EDEN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
 
ADANA’da, kendisini üniversitede psikoloji bölümü öğrencisi olarak tanıtarak E.M. isimli kadına, eski sevgilisini unutturmak için cinsel terapi yapma bahanesiyle yaklaşan ve olumsuz yanıt alınca da cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Sercan Keskinkılıç (26), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Benzer yöntemlerle başka kadınlara da cinsel saldırıda bulunduğu öne sürülen Keskinkılıç, sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Arkadaşını ziyaret için 19 Nisan’da Adana’ya gelen ve arkadaşının komşusu Sercan Keskinkılıç tarafından cinsel istismara uğradığını öne süren E.M., yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Parkta yürüme bahanesiyle Keskinkılıç tarafından ıssız alanlara götürüldüğünü ve önce sözlü tacize daha sonra ise cinsel istismara maruz kaldığını anlatan E.M., duyurusunun ardından kendisine diğer mağdurlardan gelen mesajları paylaştı.
ÇOCUK YAŞTAKİ KIZLARA İSTİSMAR İDDİASI
Aralarında 18 yaşından küçük kızların da bulunduğu birçok kişiyi istismar ettiği öne sürülen Keskinkılıç’ın yakalanmasını isteyen sosyal medya kullanıcıları internet üzerinden kampanya başlattı. Söz konusu paylaşımların ardından Adana Emniyet Müdürlüğü, Çukurova Üniversitesi’nde Psikoloji Bölümü’nde öğrenim gördüğünü ileri sürüp, kadınlarla iletişime geçerek istismarda bulunduğu iddia edilen Keskinkılıç’ın yakalanması için çalışma başlattı.
‘CİNSEL BİRLİKTELİKLE TERAPİ YAPIYORUM’
Şüphelinin farklı yöntemlerle iletişime geçtiği kadınları kandırmaya çalıştığı “Ben terapi yapıyorum, benimle cinsel birliktelik yaşarsan eski sevgilini unutursun” ifadelerini kullandığı ileri sürüldü. Keskinkılıç’ın ayrıca olumsuz cevaplar karşısında söz konusu mağdurlara yoğun ısrarda bulunduğu ve kendine karşı çıkan bazı kadınları darbettiği de iddia edildi.
KISA SÜREDE YAKALANDI
Polis, çalışma başlattıktan kısa süre sonra şüpheli Keskinkılıç’ın yerini tespit ederek gözaltına aldı. Ardından konuyla ilgili sosyal medya hesabında duyuru yapan Emniyet Genel Müdürlüğü paylaşımında, “Adana’da meydana gelen ‘Şüpheli Keskinkılıç’ın, kadınlar ve reşit olmayan kız çocuklarını zorlayarak cinsel şiddet uyguladığı’ yönündeki iddia ile ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Bazı sosyal medya platformlarına da yansıyan iddia ile ilgili firari şüpheli Keskinkılıç 29.05.2021 günü Adana Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştır” ifadelerine yer verdi.
Şüpheli Keskinkılıç, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Keskinkılıç, tutuklandı.

Reklam Alanı

HABER: ADANA, (DHA)

========================================

3) İRAN SINIRINDAKİ KÖY ÇOCUKLARININ HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
 
YOLLARDA Sevgi Dağıtanlar Derneği gönüllüleri, Türkiye’nin dört bir yanından bağışçıların destekleriyle aldıkları hediyeleri, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı İran sınırındaki Kızılkaya köyüne getirip, çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürdüler.
Pandemi öncesi başlattıkları ‘Hayallerin Peşindeyiz’ projesi kapsamında Doğubayazıt – İran sınırında bulunan Kızılkaya köyünde yaşayan çocuklardan  kendilerine hayallerini anlatan mektuplar yazmalarını isteyen Yollarda Sevgi Dağıtanlar Derneği (YolSevDer) gönüllüleri, çocukların mektuplarında yazdıkları hediyeleri bağışçılarının desteği ile alarak köyün yolunu tuttu. Temin ettikleri bisiklet, pasta, kırtasiye malzemesi ve çeşitli hediyelerle birlikte Kızılkaya köyüne giden dernek gönüllüleri, köy okulunda bir araya geldikleri çocuklara hediyelerini vererek onları sevindirdi.
Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Gölge Kaya, “Yollarda Sevgi Dağıtanlar Derneği  olarak Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı İran sınırında bulunan Kızılkaya köyüne geldik. Zamanında biz burada bulunan yaklaşık 200 köy çocuğundan hayallerini anlatan mektuplar istemiştik. Çocuklar bizlere gönderdikleri mektuplarında bisiklet, atkı, bere, kitap, kırtasiye malzemesi gibi çeşitli hediyeler istediler. Çocukların derneğimize göndermiş olduğu mektuplar doğrultusunda onların hayallerini, ‘Hayallerin Peşindeyiz’ projemiz ile gönüllülerimiz ve destekçilerimizin desteği ile köye gelerek gerçekleştirmeye çalıştık” dedi.
‘AMAÇ HAYALLERİNE DOKUNABİLMEKTİ’
Buradaki esas amacın çocuklarn eksikliklerini giderebilmek olduğunu ifade eden Kaya, “Bizlerin kolayca ulaşabildiği ancak onların zorluklarla ulaşabildiği materyalleri onlara ulaştırabilmek ve bir çocuğun hayallerine dokunabilmekti. Batıdan doğuya bir sevgi götürebilmekti. Biz de bu kapsamda bunu gerçekleştirdik. Destek veren tüm grup üyelerimize ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.”
Pandemi öncesinde hayallerini anlatan mektuplarda, istedikleri hediyeleri dernek üyelerinden teslim alan ve onlarla birlikte müzik eşliğinde oyunlar oynayıp eğlenceli vakit geçiren köy çocuklarından Esra Tilaver ise çok mutlu olduklarını söyledi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Dernek üyelerinin köy çocukları ile köy okulunda bir araya gelmesi
-Dernek üyelerinin sınıfta öğrencilere hediye vermesi
-Dernek üyelerinin okul bahçesinde çocuklara bisiklet vermesi ve çocuklarla oyunlar oynaması
-Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Gölge Kaya röportaj
-Dernek üyelerinin çocuklarla birlikte gitar çalıp şarkı söylemesi
-Köy Çocuklarından Esra Tilaver ve Özlem Yiğit röportaj

Haber-Kamera: Ramazan DEMİR / AĞRI, (DHA)- 

========================================

4) ‘DEVRAN’LI OPERASYONDA 62 KİLO EROİN ELE GEÇİRİLDİ
 
VAN’ın Gürpınar ilçesi kırsalında, jandarmanın narkotik köpeği ‘Devran’ ile yaptığı operasyonda, araziye gizlenen 62 kilo eroin bulundu. 
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, alınan ihbar üzerine Gürpınar ilçesine bağlı Taşdönderen Mahallesi Madensuyu mevkiine uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda, özel eğitimli köpek ‘Devran’ ile yapılan arama-tarama faaliyetinde, araziye gizlenmiş 62 kilo eroin ele geçirildi. Eroin paketlerinden ‘Van Gölü’ yazısı yazılırken, şüphelilerin tespitine yönelik çalışma başlatıldı. 

HABER: Behçet DALMAZ/ VAN,(DHA)- 

========================================

5) BİR EVİN ÇATISINDA BAŞLAYAN YANGINDA, ALEVLER YAKINDAKİ 2 EVİ DE YAKTI

DENİZLİ’nin Babadağ ilçesinde ahşap bir evde çıkan yangın, yanındaki 2 eve daha sıçradı. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yanan 3 evden 1’in koruma altındaki yapılardan olduğu öğrenildi.
Yangın, Cumhuriyet Mahallesi Düvenönü mevkiinde bugün saat 08.00 sıralarında yaşandı. Mustafa Işık’a ait boş ahşap evin çatısında başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Alevler evin bitişiğindeki Muharrem Girgin ile Ahmet Demirci’ye ait tek katlı müstakil evlere de sıçradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Evin çatısından yükselen alevler korku yarattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Sarayköy ve Babadağ ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında, 3 ev hasar görürken, Ahmet Demirci’yi ait evin yaklaşık 100 yıllık tarihi nedeniyle koruma altında olduğu öğrenildi. Polisin yangınla ilgili soruşturması sürerken, itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Görüntü Dökümü
————————
-Yangından cep telefonuyla çekilen görüntüler
-Evin çatısından yükselen alevlerden görüntü
-İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesinden görüntü

Haber: Türkay ARKADAŞ / BABADAĞ (Denizli), (DHA

==============================================

6) EDİRNE VE İLÇESİ KEŞAN’DA SAĞANAK ETKİLİ OLDU

EDİRNE ve Keşan ilçesinde sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi, bazı cadde ve sokaklar suyla kaplandı. 
Meteoroloji’nin yağış uyarısında bulunduğu Edirne’de sağanak yağış akşam saatlerinde etkili oldu. Hava sıcaklığının 20 derece olduğu kentteki yağış zaman zaman şiddetini artırdı. Kentin bazı mahallelerindeki sokak ve caddeler suyla kaplandı. Kısıtlamadan muaf olan vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanırken, suyla kapanan sokaklarda araçlar ilerlemekte güçlük çekti. 
Kocasinan Mahallesi Gazeteci İhsan Özüağ Caddesi üzerindeki evinden markete giden Filiz Saraçoğlu, dönüşünde caddenin suyla kaplanması nedeniyle evine giremedi. Bunun üzerine market çalışanları Saraçoğlu’nu kendi araçlarıyla suyla dolu yoldan geçirerek, apartmanın kapısına bıraktı. Her yağışta evlerinin bulunduğu caddenin suyla dolduğunu söyleyen Saraçoğlu, “Her yağışta bu felaketi yaşıyoruz. Maalesef sorunumuz bir türlü çözülemedi” dedi. Ekmek almaya giden Hüseyin Aday ise suyla kaplı caddeden çizmelerini giyerek geçmek zorunda kaydı. Aday, “Bu mahalleye hiç bakılmıyor. Ne kadar yağmur yağdı ki, bu böyle olursa biz bittik. Ne gelen ne de soran var” dedi.
Polis ekipleri suyla kaplanan bölgelerde önlem alarak, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Edirne’de yağışların aralıklarla salı gününe kadar devam edeceği belirtildi. 
KEŞAN’DA EVLERİN BAHÇELERİNİ SU BASTI
Edirne’nin Keşan ilçesinde akşamüstü etkili olan şiddetli sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının 24 derece olduğu Keşan’da akşamüstü başlayan şiddetli sağanak etkili oldu. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı evlerin ise bahçelerinde su baskınları oluştu. Yağmura hazırlıksız yakalananlar ise saçak altlarına sığındı. Yetkililer, olası su baskınlarına karşı halkı uyardı. Yağışın aralıklarla devam edeceği bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————–
EDİRNE
-Suyla kaplı caddeler
-Caddelerden zorla geçen araçlar
-Yağmur yağışı
-Araçla evine götürülen kadın
-Filiz Saraçoğlu ile röp.
-Ekmek almaya gidenler
-Motorlu kuryelerin sulardan geçmesi
-Suyun ortasındaki köpek
-Balkonlardan yağış izleyenler
-Hüseyin Aday ile röp
-Yağış ve suyla kaplı alanlar

KEŞAN
—————
-Şiddetli sağanak genel gör.
-Saçak altına akan sular
-Su basan bahçe
-Yolda akan sular
-Sağanakta yürüyenler
-Bahçesinin su giderini açan adam
-Yağışta seyreden araçlar
-Yağmurda saçak altına sığınan kedi
-Detaylar

Haber-Kamera: Olgay GÜLER -Ünsal YÜCEL-Resul ORUÇOĞLU/EDİRNE, (DHA)- 

===================================

7) BAKIMA ALINAN TEKNE VE SANDALDA YANGIN ÇIKTI

KOCAELİ’nin Darıca ilçesinde, bakım için boş araziye getirilen bir tekne ve bir sandal çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.
Olay, saat 17.30 sıralarında Darıca Piri Reis Mahallesi Şenol Sokak’ta meydana geldi. Bakım için boş araziye getirilen bir tekne ve bir sandalda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yükselen alevleri görenler, durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın nedeniyle tekne ve sandal kullanılamaz hale geldi.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 
 
Görüntü Dökümü
———————–
-İtfaiye ekiplerinin çalışmaları 
-Küle dönen tekne ve sandaldan görüntü 
-Detaylar 

HABER-KAMERA: Erol POLAT/DARICA(Kocaeli),(DHA) 

==============================================

8) TURİZM CENNETİ ÇEŞME’DE SIFIR VAKA

İZMİR’in turistik ilçesi Çeşme’de bugün itibariyle koronavirüs vakasına rastlanmadığı belirtildi. Turizmciler ve esnaf, tatilcileri Çeşme’ye davet etti. Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, “Çeşme ile gurur duyuyoruz. Çeşme’nin güvenli bir belde olduğu artık kanıtlanmış oldu. Çeşme gibi önemli bir turizm destinasyonu artık ‘sıfır vaka’ sloganını kullanacak” dedi.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan İzmir’in Çeşme ilçesinde Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre bugün itibariyle koronavirüs vakasına rastlanmadığı belirtildi. Açıklamada; “Yasaklar kalktı, nereye gitsek diye düşünmeyin. Sağlıklı tatil için Çeşme’ye gelin. İzmir Valiliği’nin açıkladığı verilere göre Çeşme’mizde yeni vakaya rastlanmadı” ifadeleri yer aldı. Çeşme’deki vaka sayısının sıfırlanmasının olumlu bir gelişme olduğunu ifade eden Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı (ÇEŞTOB) Yakup Demir, “Çeşme ile gurur duyuyoruz. Çeşme’nin güvenli bir belde olduğu artık kanıtlanmış olduö dedi.
‘BÜTÜN TEDBİRLER ALINDI’
Pandemi nedeniyle ikinci konutlarına gelenlerle Çeşme’nin nüfusunun arttığını ancak buna rağmen vaka sayısının sıfırlandığına dikkati çeken Demir, “Çeşme’ye ciddi bir akın var. Bugünlerde Çeşme’de yaşayan ve tatil yapan 350 bin kişi var buna rağmen vakanın sıfır olması çok sevindirici. Çeşme’de yaşayanlar koronavirüsle ilgili ne yapılması gerektiğini çok iyi biliyorlar. Geçen yıldan beri Çeşme’de koronavirüs ile ilgili sürekli eğitimler verildi. Turizm personelinin yüzde 90’ı aşılandı. Çeşme’de bütün tedbirlerin alındığını görüyoruz. Çeşme’de bundan önceki tarihlerde de vaka sayısı oldukça azdı. Bu güvenli bölge artık devletimiz tarafından da kesinleştirildi. Çeşme gibi önemli bir turizm destinasyonu artık ‘sıfır vaka’ sloganını kullanacak” diye konuştu.
‘ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER İÇİN ÜMİTLİYİZ’
Çeşme Alaçatı’da dondurma satışı yapan esnaflardan Ahmet Bağcı, “Çeşme’de artık koronavirüs diye bir şey kalmadı. Tüm müşterilerimizi buraya bekliyoruz. Vatandaşlarımız çok dikkatliydi. Bütün önlemler alındı. Herkes üzerine düşeni yaptı. Vatandaşlar rahatlıkla Çeşme’ye gelebilirler. İnsanlar bir ümitle yaşar. Biz önümüzdeki günler için ümitliyiz. Çeşme önümüzdeki günlerde çok kalabalık olacak. Bütün esnafın yüzü gülecek” dedi.
‘AKILLI DAVRANDIK’
Belediye’nin gerekli önlemleri aldığına dikkat çeken Çeşme’de takı satışı yapan Serdar Türel, “Temizlik çalışmaları oldukça iyiydi. İnşallah güzel bir yaz geçireceğiz. Çeşme halkı çok tedbirli davrandı. Yasaklara uyuldu böylelikle vaka sayıları sıfıra düştü. Bence akıllı davrandık. Vatandaşlarımız buraya gelsinler ancak yine dikkatli olmaya devam etsinler” diye konuştu.
‘SAYILAR KADEMELİ OLARAK DÜŞEREK YOK OLDU’
Vatandaşların önlemlere uyduğunu söyleyen Çeşme’de kumru sandviç satışı yapan esnaflardan Salih Tınaz, “Sokağa çıkma kısıtlamalarında herkes evlerinde kaldı ve bu yüzden kademeli olarak sayılar düşerek yok oldu. Esnaf olarak zor bir dönemden geçtik ancak son günlerde toparlamaya çalışıyoruz. Vatandaşları artık güvenli bir tatil bölgesi haline gelen Çeşme’ye bekliyoruz” dedi.
Pide salonu işletmecisi Selim Akbaykal ise, “Belediye başkanımız vakaların son bulduğunu belirtti. Biz de uzun zamandır çevremizde vaka duymuyoruz. Kıştan beri Çeşme’de pandemi nedeniyle yoğunluk vardı. Esnaf olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık. Çeşme’de önlemler iyi alındı ve yerleşim daha yaygın olduğu için mesafe iyi korundu. Toplu ulaşım da fazla olmadığı için pandemi dönemini daha kolay atlatıldı” dedi.

Görüntü Dökümü
————————
-ÇEŞTOB Başkanı Demir ile röp.
-Muhabir anonsu
-Çeşme’den genel detay görüntü
-Ilıca Plajı’ndan görüntüler
-Muhabir anonsu

Haber: Hande NAYMAN – Kamera: Mücahit BEKTAŞ / ÇEŞME (İzmir), (DHA)

==============================================

9) HONAZ KİRAZI ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

DENİZLİ’de coğrafi işaret olarak tescillenen ‘Honaz kirazının hasadına başlandı. Kalın kabuğu ve lezzeti sayesinde Avrupa ve İskandinav ülkelerinin sofralarını süsleyen Honaz kirazında, bu yıl yaşanan rekolte artışı, üreticilerin yüzünü güldürdü.
Honaz’da, lezzeti ve kalın kabuğu nedeniyle tercih edilen ve coğrafi işaret olarak tescillenen Honaz kirazı için çiftçiler yoğun bir hasat dönemine girdi. Üreticiler, erken saatlerde kiraz bahçelerine giderek, olgunlaşan kirazları toplama başladı. Yaklaşık 15 bin dönüm arazi üzerinde üretimi yapılan kirazın fiyatı ve kalitesi üreticiyi memnun etti.
Mevsim şartlarının elverişli gitmesi nedeniyle, Napolyon kirazı olarak da bilinen ‘A 900’ cinsi kiraz üretiminde geçmiş yıllara oranla yüzde 20’lik bir artış yaşandı. Kalitesine göre kilosu 40- 45 lira arasında alıcı bulan Honaz kirazı, iç piyasada tüketilmesinin yanı sıra Almanya, Hollanda, Norveç, Danimarka, İsveç gibi Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor.
KİLOSU KALİTESİNE GÖRE 40-45 LİRADAN ALICI BULUYOR
Honaz Ziraat Odası Başkanı Hasan Yelek, üreticilerin rekolte ve fiyattan memnun olduğunu belirtti. Honaz’da kiraz üreten yaklaşık 1300 çiftçinin bulunduğunu dile getiren Yelek, “Bu yıl 15-16 bin ton rekolte bekliyoruz. Rekoltemiz geçen yıla göre daha iyi. Geçen yıl yaklaşık 12 bin ton civarındaydı. Kiraz bu yıl yüz güldürdü. Kirazımızın kilosu kalitesine göre 40-45 liradan alıcı buluyor. Kirazımız kalın kabuğu ve lezzetli olması nedeniyle talep görüyor. Coğrafi işaret almasının ardından Honaz kirazı, markalaşarak gelecek yıla damgasını vuracakö dedi.
ÜRETİCİLER MEMNUN
Kiraz üreticisi Mehmet Tıraş, bu yıl fiyatların çiftçileri memnun ettiğini belirterek, “Geçen yıla oranla ürünümüz daha kaliteli. Rekolte de yüksek. Kiraz toplamak biraz meşakkatli bir iş. Bu yıl fiyatlarımız iyi. Memnunuz” dedi.
Bahçesinde kalitesine göre kirazlarını ayıklayan Havva Tıraş ise, “Saat 06.30’da çalışmaya başlıyoruz. Saat 17.00’ye kadar kiraz topluyoruz. Kiraz toplamak zor. ‘Cambaz’ adını verdiğimiz 3 ayaklı merdivene tırmanarak kirazları hasat ediyoruz” diye konuştu.

Görüntü Dökümü
————————
-Kiraz bahçesinden görüntü
-Kiraz toplayanlardan detaylar
-Kirazlardan görüntüler
-Kiraz ayıklayanlardan detaylar
-Honaz Ziraat Odası Başkanı Hasan Yelek ile röp.
-Kiraz üreticileri Mehmet Tıraş ve Havva Tıraş ile röp.

Haber-Kamera: Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!