Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ -13

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) AMASYA’DA HEYELAN ANI KAMERADA

AMASYA’nın Taşova ilçesinde, sağanağın ardından meydana gelen heyelan anı, bir çiftçinin cep telefonu kamerasına yansıdı.
Taşova ilçesine bağlı Alpaslan köyünde, sağanağın ardından heyelan meydana geldi. O anlar ise bir çiftçi tarafından cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı. Heyelanı görüntüleyen vatandaş bu sırada büyük korku yaşadı. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı heyelan sonucu tarla zarar gördü.

Görüntü dökümü
——————
-Heyelan anı 

Haber: Sinan HARMANCI – AMASYA DHA

============================

2) DİCLE NEHRİ’NDE AKINTIYA KAPILAN GENÇ BOĞULDU

Reklam Alanı

DİYARBAKIR’da yüzmek için Dicle Nehri’ne giren Serhat Günel (16), akıntıya kapılarak boğuldu. 
Olay akşam saatlerinde Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesine bağlı Karpuzlu mahallesinde meydana geldi. Yüzmek için Dicle Nehri’ne giren Serhat Günel, akıntıya kapılarak bir süre sonra gözden kayboldu. Beraberindeki arkadaşı Günel’in ailesine haber verdi. Ailenin ihbarıyla olay yerine AFAD, UMKE, Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (JAK), sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Arama kurtarma ekiplerini beklemeden Günel’i bulmak için suya giren bir yakını, boğulma tehlikesi geçirince çevrede bulunanlar tarafından kurtarıldı. 3 saat süren aramanın ardından Serhat’ın cansız bedeni, Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (JAK) ekipleri tarafından nehirden çıkarıldı. 
Sağlık görevlilerince Serhat Günel’in cansız bedeni otopsi hastane morguna götürülürken ailesi gözyaşı döktü.

Görüntü Dökümü
———
-Dicle nehri olay yeri
-Boğulan çocuğun nehirden çıkartılması
-Jandarma su altı arama kurtarma ekibi
-Polis ekibleri
-Afad ekibi nehirde cesed arayan köylüler
-Nehir kenarında çalışmaları izlyen vatandaşlar
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mehmet Mucahit CEYLAN – Nurettin FİDANCAN/DİYARBAKIR,(DHA)

============================================

3) MERMER YÜKLÜ TIR TARLAYA DEVRİLDİ, BABA ÖLDÜ, OĞLU AĞIR YARALI

AFYONKARAHİSAR’da, sürücüsünün kontrolünden çıkan mermer yüklü TIR, yol kenarındaki ağaçları yıktıktan sonra tarlaya devrildi. Kazada Ali Mermer (66) yaşamını yitirirken, oğlu İbrahim Mermer (23) ise ağır yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Afyonkarahisar- Konya karayolunun 8’inci kilometresi Karaaslan köyü yakınlarında meydana geldi. İbrahim Mermer yönetimindeki 03 UV 338 plakalı mermer yüklü TIR, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarındaki ağaçları yıkıp, ardından tarım arazisine devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler yaklaşık yarım saatlik çalışma sonrası sürücü İbrahim Mermer ile yanındaki babası Ali Mermer’i sıkıştıkları yerden çıkarmayı başardı. Sağlık ekiplerince Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralılardan Ali Mermer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, İbrahim Mermer’in ise durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Kazada TIR’ın dorsesindeki tonlarca mermer ise tarım arazisine savruldu. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Görüntü Dökümü
————–
– Olay yerinden detaylar
– Ekiplerin yaralıları kurtarma çalışmaları

HABER- KAMERA: Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

============================

4) İNŞAAT İSKELESİ ÇÖKTÜ: 1 İŞÇİ YARALANDI  

KOCAELİ’nin Darıca ilçesinde inşaatın cephesine kurulan iskelenin çökmesi sonucu 1 işçi yaralandı. 
Olay öğleden sonra Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Biricik Sokak’ta meydana geldi. İnşaatın dış cephesine kurulan iskelede 1’inci kata yakın bölgede çalışan Şerif Bozkurt, iskelenin çökmesi sonucu yaralandı. İnşaatta çalışanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, Şerif Bozkurt’a ilk müdahalede bulundu. Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Şerif Bozkurt’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Görüntü Dökümü
—————
-İnşaat ve iskeleden görüntü
-Polis ekibinden görüntüler

HABER-KAMERA: Erol POLAT/DARICA(Kocaeli),(DHA)

========================================

5) DEVRİLEN MOTOSİKLETTEKİ ANNE VE OĞLU, METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Yusuf Balcı (19) ile arkasında oturan annesi Esengül Balcı (49) yaralandı.
Kaza, Bursa-Ankara karayolu Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı’nda meydana geldi. Yusuf Balcı’nın kontrolünü kaybettiği 16 ANP 119 plaka motosiklet, devrildi. Devrilen motosiklet yaklaşık 30 metre sürüklenerek, durdu. Kazada sürücü Yusuf Balcı ile arkasında yolcu konumunda bulunan annesi  Esengül Balcı, yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedaviye alındı. Yusuf Balcı’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü
————————————
-Kaza yapan motosikletten görüntü
-Yaralı anne ve oğlundan görüntü

Haber-Kamera:  Yavuz YILMAZ/İNEGÖL(Bursa), (DHA)

==========================================

6) TAKLA ATAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ KAÇTI

KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kaldırıma çarptıktan sonra takla attı. Olay yerinden yaralı olarak kaçtığı belirtilen sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
Kaza saat 20.00 sıralarında Gebze Eskihisar Kavşağı üzerinde meydana geldi. 34 FJ 332 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptıktan sonra takla attı. Kazayı görenler 112 Acil Servis’e haber verdi. Bu sırada iddiaya göre yaralı olarak otomobil içerisinden çıkan sürücü kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri, otomobil içerisinde ve çevresinde inceleme yaptı. Sürücünün tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

Görüntü Dökümü
——————
-Kaza yapan aracın görüntüsü
-Polis ekiplerinin çalışmaları
-Detaylar

Haber-Kamera: Haluk TURGUT/GEBZE(Kocaeli),(DHA)

=========================

7) KAYALIKLARDA MAHSUR KALAN ‘ZALİM’ İ İTFAİYE KURTARDI

KOCAELİ’nin Gölcük ilçesinde eski bir taş ocağında kayalıkların üzerinde mahsur kalan ‘Zalim’ isimli köpek itfaiye tarafından kurtarıldı.
Olay saat 18.30 sıralarında Halıdere yakınlarında bulunan eski bir taş ocağında meydana geldi. Taş ocağının güvenliğine ait ‘Zalim’ isimli köpek, yaklaşık 30 metre yüksekliğindeki kayalıkların üzerine çıktıktan sonra inemedi. Bekçinin haber vermesi üzerine taş ocağına itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu Zalim, merdiven yardımıyla indirildi. Yarası bulunmayan köpek sahibine teslim edildi.

Görüntü Dökümü
—————-
-Köpeğin kurtarılma anları
-Köpeğin sahibinin yanına gitmesi
-Detaylar

Haber-Kamera: Soner GÜLEZER/GÖLCÜK(Kocaeli),(DHA)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!