Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 14

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KAÇAK KAZIDA METAN GAZI ZEHİRLENMESİ: 2 ÖLÜ (2) 
KUYUDAKİ DEFİNECİNİN CESEDİ ÇIKARILDI

Aydın’ın Söke ilçesinde, kaçak kazı sırasında metan gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Erdinç Yaver’in (40) cesedi, yaklaşık 5 saat süren çalışmalar sonucunda AFAD ve UMKE ekipleri tarafından kuyudan çıkartıldı. Ali Uludağ’ın (24) ardından çıkartılan Yaver’in cenazesi de Söke Faik Kocagöz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan, define aramak için gelen ancak kuyuya girmeyen 5 kişi ise jandarma tarafından gözaltına alındı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kuyudan yapılan çalışma ve cesedin taşınmasından görüntü

Haber-Kamera: Burhan CEYHAN /AYDIN,(DHA)
==========================

MALATYA’DA ÖLEN İKİ KİŞİNİN CENAZELERİ KARIŞTI, AİLELERİ ŞAŞKINLIK YAŞADI

MALATYA Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden biri kadın 2 kişinin cenazeleri karıştı. Karışıklık, ölen kadını son kez görmek isteyen aile bireylerinin tabutu açmasıyla ortaya çıktı. 
Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi’nde dün hayatlarını kaybeden Naciye Şentürk (71) ile Bülent Ö.’nün cenazeleri karıştı. Naciye Şentürk geçirdiği kalp krizi sonucu, Bülent Ö. ise koronavirüsten nedeniyle yaşamını yitirdi. Karışan cenazeleri fark eden Naciye Şentürk’ün yakını Ramazan Gedik, durumu sosyal medyadan paylaşarak bu olaya tepki gösterdi. 
Gedik, kadın ve erkek cenazelerinin karışmasının affedilir bir hata olmadığını belirterek, Cumartesi gecesi yakınım Naciye Şentürk, kalp krizi geçirdi. Kaldırıldığı Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi’nde vefat etti. Bizler de sabah cenazemizi almaya geldiğimizde morgda açıp bakmak istedik. Açtığımızda bize verilen cenazenin Naciye Şentürk olmadığını gördük. Bizim cenaze 71 yaşındaki Naciye Şentürk olması gerekirken tabutta olan 30’lu yaşlarda genç bir erkekti. Şaşırıp kaldık dedi.
Tabutun içindeki cenazenin kendilerine ait olmadığını anladıklarını ve hemen görevlilerle iletişime geçtiklerini anlatan Gedik, İlgililere durumu izah ettik. Oradaki morg görevlisi arkadaş, ‘hayır, bu cenaze sizin’ dedi. Bülent Özer’in yakınları bizden önce bizim cenazemizi alıp defnet etmek üzere ayrılmışlardı. Hemen ambulans şoförünü arayıp, durumu izah ettik. Bizi beklemelerini söyledik. Ve kendi cenazelerini de kontrol etmelerini söyledik. Bize bırakılan cenaze Covid hastasıymış. Aile bu yüzden kendi sağlığını tehdit etmemek için kontrol etmeden teslim almış. Biz de kendi cenazemiz diye rahat bir şekilde morga girdik. Bu affedilmeyecek bir hata. Sonuç itibariyle mezarlığa gelip cenazeleri değiştirdik diye konuştu.
Gedik, olayın peşini bırakmayacağını ve hukuki yollara da başvuracaklarını ifade ederek, Hastanenin başhekimiyle görüştüğümüzde konuya inanamadığını söyledi. Başhekim, ‘Olayın üzerine gidip sorumlular hakkında gerekli işlemleri yapacağım’ dedi. Ben bu işin peşini bırakmayıp, sonuna kadar kanuni yoları deneyeceğim. Bugün bu yanlışı düzeltmezsek yarın daha ciddi sorunlar ortaya çıkabilir diye konuştu.
Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Erdal Aktük ise cenazelerin karışmasıyla ilgili, görevli hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Cenazeden görüntü
-Naciye Şentürk’ün cenaze namazı
-Ramazan Gedik ile röp.
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Taha AYHAN /MALATYA,(DHA)
=======================

DEFİNE ARARKEN GÖÇÜK ALTINDA KALDI, 2 KATLI EV İSE ÇÖKME ENDİŞESİYLE BOŞALTILDI

KONYA’da 2 katlı evinin bodrumunda kaçak kazı yaparak define aradığı iddia edilen Yılmaz Teke (58), 25 metre derinlikteki çukurda toprak kayması yaşanınca göçük altında kaldı. Beline kadar toprak ve moloza gömülen Teke, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 2 katlı ev ise çökme tehlikesine karşı boşaltıldı.
Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Sonarzu Sokak’ta bulunan 2 katlı müstakil evde meydana geldi. Evinin bodrum katında kaçak kazı yaparak define aradığı öne sürülen Yılmaz Teke, kazılan 25 metre derinlikteki çukurda toprak kayması nedeniyle göçük altında kaldı. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Evin kiler bölümünden geçilerek girilen kazı alanına gelen ekipler, yaklaşık 25 metre derinlikteki çukurda mahsur kalan Yılmaz Teke’yi 3 saat süren çalışmalar sonucunda sıkıştığı yerden kurtardı.

SU KUYUSU İÇİN KAZI YAPTIKLARI BELİRTİLDİ
Yılmaz Teke ve yakınlarının polise verdikleri ilk ifadesinde evlerinin altını su kuyusu için kazdıklarını söylediği öğrenildi. Ambulansla Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Yılmaz Teke’nin bacaklarında kırıklar olduğu öğrenildi.

ÇÖKME RİSKİ NEDENİYLE 2 KATLI EV BOŞALTILDI
Bu arada belediye ekiplerince yapılan inceleme sonucunda kazı nedeniyle 2 katlı evde çökme riski bulunduğu belirlendi. Bunun üzerine ekipler tarafından evde oturanlar tahliye edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-AFAD ve itfaiye ekilerinin kurtarma çalışması
-Olay yerinden görüntüler
-Boşaltılan bina
-Göçük altında kalan Yılmaz Teke’nin ambulansa alınması
-Genel ve detay

Haber-Kamera: Adem YILDIZ /KONYA,(DHA)
========================

AYRI YAŞADIĞI EŞİNİN KALDIĞI EVİ KUNDAKLADI 

MANİSA’nın Yunusemre ilçesinde Aygün Ş., çocuğuna aldığı bebek yürütecini ayrı yaşadığı eşi Meryem Ş.’nin evine getirdi. İddiaya göre Merşem Ş.’nin kapıyı açmaması ve yürüteci kabul etmediğini söylemesi üzerine sinirlenen Aygün Ş., evi benzin dökerek yaktı. Olaydan sonra kaçan Aygün Ş., polis ekipleri tarafından aranıyor.
Olay, dün saat 23.40  sıralarında Yunusemre ilçesine bağlı Tevfikiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre,  Aygün Ş., çocuğu için aldığı bebek yürütecini ayrı yaşadığı eşi Meryem Ş.’nin kaldığı eve getirdi. Meryem Ş.’nin, Aygün Ş.’ye kapıyı açmaması ve bebek yürütecini kabul etmemesi üzerine, sinirlenen Aygün Ş., pet şişe içerisine doldurduğu benzini, zemin kattaki evin penceresinden içeriye dökerek yaktı. Öfkeli koca olay yerinden kaçarken, Meryem Ş.’nin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kısa sürede yaptığı müdahale sonucunda, yangın büyümeden söndürüldü. Yangında herhangi bir yaralanan olmazken, evde maddi hasar meydana geldi.
Meryem Ş.’nin şikayetçi olması üzerine polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Olaydan sonra kayıplara karışan Aygün Ş.’nin, yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kundaklanan evden detay
-Yanan evin içinden detay

Haber-Kamera: Ersan ERDOĞAN /MANİSA,(DHA)
===========================

İŞÇİLERİN KALDIĞI KONTEYNERDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

KOCAELİ’nin Gebze ilçesindeki bir geri dönüşüm deposunda işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın korkuttu. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. 
Olay akşam saatlerinde Gebze İstasyon Mahallesi 1485. Sokak üzerindeki bir geri dönüşüm deposunda meydana geldi. İşçilerin kaldığı konteynerde henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Konteynerden çıkan işçilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürülürken, konteynerde hasar meydana geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yerinden görüntüler 
-Ekiplerin çalışmaları 
-Detay 

Haber-Kamera: Erol POLAT /GEBZE(Kocaeli),(DHA) 
=======================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!