Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 17

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

AK PARTİ’Lİ ÖZHASEKİ: KİTAPLARA KONU OLMUŞ HIRSIZLIKLARIN ALTINDA CHP VARDIR
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “İftiralar hava da uçuşuyor. Onlarla ilgimiz yok bizim. Ama tarihe kayıt düşmüş, kitaplara geçmiş, konu olmuş hırsızlıklara bakın, hepsinin altında CHP vardır” dedi. 
Bir dizi program için Muş’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkan Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada konuşan Özhaseki, hizmet aşkıyla işlerini sürdürdüklerinin belirterek, belediyecilik tarihine iz vuran hırsızlıklara bakıldığında çoğunun altında CHP’nin var olduğunu söyledi. Özhaseki, “Tescilli, iftiraları söylemiyorum. İftiralar hava da uçuşuyor. Onlarla ilgimiz yok bizim. Ama tarihe kayıt düşmüş, kitaplara geçmiş, konu olmuş hırsızlıklara bakın, hepsinin altında CHP vardır. Böyle bir dönemde bizler iş başına geldik. Şehirlerimize hizmetler etik. Elimizden geleni yaptık. Millet sevdi ve destekledi. İkinci bir seçim geldiğinde, yine bizlere oy verdi millet” diye konuştu.

KORONAVİRÜSLE ÖRNEK MÜCADELE
Türkiye’nin koronavirüsle örnek bir mücadele verdiğini kaydeden Özhaseki, kendi hastalığı döneminden de bahsederek şunları söyledi:

“Hastane kapıları milletine sonuna kadar açık olan, vatandaşından bir kuruş dahil almadan herkesi tedavi eden, binlerce doktor ve sağlıkçı ordusuyla milletin hizmetkarı olan bir ülke vardı, o da Türkiye’ydi. Ben hastalandığımda gittim şehir hastanesinde kaldım. Başka hastanelere de asla gitmedim. Haliyle hastalık döneminde konu komşuları gezdim. Herkes kovid geçiriyordu. Çünkü 1500 kovid hastası ile hastanede yatıyoruz. Emin olun normalde orada kalamayacak insanlar, bütçesi yetmeyecek insanlar hepsi oradalar. Doktorlar hizmetinde, gece-gündüz onların emrinde koşuyorlar ve onlarında dilinden durmadan dua eksik olmuyor. Böyle bir başarılı dönem atlattık.”

Şer güçlerin temsilciğini yapanlara karşı da partilileri uyaran Özhaseki, “Bunlara karşı da uyanık olacağız. Yıllardır bu ülkenin mücadele verdiği terör örgütlerinin sözcülüğünü yapanlar var. Amerika’nın emriyle burada onların sözcülüğünü yapanlar var. Burada Türkiye’nin iyiliğini istemeyenler var. Onlara karşı da uyanık olacağız” dedi. 
Görüntü dökümü
—————————
-Özhaseki’nin parti önünde karşılanmasından detaylar
-Özhaseki’nin konuşmasından detaylar

Haber-Kamera: Muhammed Sami MARAL/MUŞ, (DHA)

Reklam Alanı

==========

BAĞ EVİNDE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN BELEDİYE BAŞKANI: OLAYIN ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYORUM

KASTAMONU’nun Taşköprü ilçesinde, geçen yıl ziyarete gittiği babasının bağ evine silahla ateş edilen ve aracına not bırakılan Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Saldırıyı yapan ve yaptırandan şikayetçiyiz. Bu olayın çözülmesini talep ediyorum” dedi.

Kastamonu’nun Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, geçen yıl 25 Temmuz akşamı, babasının bağ evine gitti. Başkan Çatal, bahçede otururken, kimliği belirsiz kişiler tarafından eve doğru 5 el ateş edildi. Saldırıdan yara almadan kurtulan Çatal, 16 Ağustos 2020’de ise otomobilinin ön camındaki sileceklere sıkıştırılmış zarf buldu. İçindeki notta saldırının gerçekleştirildiği silahın gömülü olduğu yer ve şüphelilerin kimliklerine ilişkin iddialar yer aldı. Kimliği belirsiz kişinin notu üzerine silahın gömüldüğü belirtilen bahçede kazı yapıldı. Kazıda, saldırıda kullanılan tabanca bulundu. Bunun üzerine evinin bahçesinde tabanca ele geçirilen eczane çalışanı A.O., gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen A.O., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Saldırı saatinde eczanede olduğuna dair kamera kayıtlarını savcılığa sunan A.O., 25 gün sonra tahliye edildi. 

Belediye Başkanı Çatal, silahlı saldırı ve aracına not bırakılması ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirterek, “Biz bu saldırıyı yapan ve yaptırandan şikayetçiyiz. Suçu tespit olmayan hiç kimseden şikayetçi değiliz. Bu olayın çözülmesini talep ediyorum” dedi. 

Görüntü Dökümü:
-Belediyeden görüntü
-Belediye Başkanı Abdullah Çatal açıklama
-Bağ evinden görüntü
Haber-Kamera: Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, (DHA)-

==================

27 YIL HAPİSLE ARANAN HÜKÜMLÜ, BAĞ EVİNDE YAKALANDI
 
KAYSERİ’de çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 27 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.B. (38), saklandığı bağ evinde polisin operasyonuyla yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, ‘kasten öldürme’, ‘ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya bulundurma’, ‘güveni kötüye kullanma’ ve ‘hükümlü veya tutuklunun kaçması’ suçlarından hakkında 27 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.B’nin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. C.B.’nin Hacılar ilçesi Akdam Mahallesi’ndeki bir bağ evinde saklandığını saptayan ekipler, Özel Harekat polislerinin de desteğiyle operasyon düzenledi. Köpeklerle korunan eve kapıyı koçbaşı ile kırarak giren polis, C.B’yi yakaladı. Dronla havadan görüntülenen operasyonda gözaltına alınan C.B., emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.  

Görüntü Dökümü:
-Aranan şahısın emniyetten çıkış görüntüsü
-Polisin drone ile operasyonu
-Genel detay

Haber-Kamera:Harun Reşit SERBEST/KAYSERİ,(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!