Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 18

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) AK PARTİ ŞIRNAK İL BAŞKANI: HDP’LİLER GRUBUMUZU TEHDİT EDİYOR
 
AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, geçen hafta İl Genel Meclisi Toplantısı’nda HDP grubuyla yaşanan tartışmanın ardından HDP milletvekilleri Hüseyin Kaçmaz ve Hasan Özgüneş tarafından tehdit edildiklerini öne sürdü.AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, düzenlediği basın toplantısında geçen hafta yapılan Belediye İl Genel Meclis Toplantısı’nda AK Parti ve HDP arasında çıkan tartışmanın ardından HDP milletvekilleri Hüseyin Kaçmaz ve Hasan Özgüneş’in partililerini tehdit ettiğini belirtti.
AK Parti olarak Belediye İl Meclisi’ne verdikleri tüm önergelerin HDP tarafından reddedildiğini aktaran Erkan, şunları söyledi:
“HDP’nin milletvekilleri Hüseyin Kaçmaz ve Hasan Özgüneş birçok defa yaptıkları açıklamalarda AK Parti grubunu net bir şekilde tehdit etmektedirler. Net bir şekilde halkın gözünde olmadığı şekilde göstermelerinin yanı sıra bugüne kadar arkalarını dayadığı dağa, teröre de şikayet etmektedirler. Bizim yüzlerce önergemiz hiçbir gerekçe gösterilmeden reddedilmektedir. Bizler bu toplumun huzuru, refahı, bu toplumun kalkınması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Bu toplumun gelişmesi yönünde atılacak her adımı AK Parti grubu olarak destekleyeceğiz. Ama artık HDP’nin de bunu çok net bilmesi gerekir ki kendilerini Kürt milletinin, Kürt vatandaşlarımızı temsilcileri gibi görmelerine hiç gerek yok. Bütün Kürt vatandaşlarımızın temsiliyetini kendi üstelerinde görme gibi bir haklarının olmadığını arz ediyorum. Ve kendilerinin yapmış olduğu açıklamalarda açık net bir tehdit dilini kullandıklarını, özellikle il genel meclis üyelerimizi ve AK Parti grubunu terör ile tehdit edecek kadar da cüretkar laflarını ve kelimelerini gizleyip tamamen bilinçli bir şekilde halka yaşanan olayları saptırırcasına aktarmalarını da bir siyasi yetersizlik, basiretsizlik olarak görüyorum” dedi.

Görüntü Dökümü:
—————————-
-Partililerin toplanması
-Başkan Erkan’ın açıklaması
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, (DHA)

2) POLİS ARACI İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2’Sİ POLİS 5 YARALI
 
KAYSERİ’de polis aracı ile otomobilin çarpıştığı kazada 2’si polis 5 kişi yaralandı.Kaza, saat 17.00 sıralarında Kocasinan ilçesi Yenimahalle’de meydana geldi. Kocasinan ilçesi Yenişehir Mahallesinde tartışan Necla ve Gökay Altıntaş çiftini polis aracına alarak, aile içi şiddet merkezine götüren polis memuru Burak Karaca yönetimindeki 38 A 7461 plakalı polis aracı, tali yoldan çıkan Hacer Özkan yönetimindeki 38 DF 271 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada polis memurları Burak Karaca ve Aslan Er ile diğer aracın sürücüsü Hacer Özkan araçta sıkışırken, Necla ve Gökay Altıntaş çifti ise yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralıları bulundukları yerden kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan yaralılar, çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.  

Görüntü Dökümü:
—————————-
– Olay yeri genel görüntü
– Kaza yapan otomobil ve polis aracından görüntü
– Yerdeki yaralılardan görüntü
– Araç içinde sıkışan kadın ve polisten görüntü
– Yaralıların kurtarılma çalışması görüntü
– Sıkıştıkları araçtan çıkarılan yaralıların sedye ile taşınma görüntüsü
– Diğer görüntüler

Haber: Yasin DALKILIÇ – Kamera:Harun Reşit SERBEST / KAYSERİ, (DHA)

Reklam Alanı

==============================================
3) KAYSERİ’DE, TIR’A ÇARPAN OTOMOBİLDE 4 KİŞİLİK AİLE YARALANDI
 
KAYSERİ- Sivas yolunda, kontrolden çıkıp, TIR’a arkadan çarpan otomobildeki sürücü ve eşi ile 2 kızı yaralandı. Kaza, Kayseri- Sivas yolunun 65’inci kilometresindeki Tatılı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Ramazan Akkaya (44) yönetimindeki 38 VV 284 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, Mustafa Kıvrık’ın kullandığı 38 ARP 991 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada sürücü Ramazan Akkaya ile otomobilde bulunan eşi Fatma (41), kızları Meryem (16) ve Belemir (15) Akkaya yaralandı. İhbarla kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı aileyi ambulanslarla Sarıoğlan Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü:
—————————-
-Olay yeri
-Kazanın drone ile görüntüsü
-Genel detay

Haber-Kamera:Özer KAYA/KAYSERİ,(DHA)

==============================================
4) BİSİKLETİYLE TEMEL İNŞAATINA DÜŞEN FATMA, YARALANDI
 
KÜTAHYA’da, bisikletiyle, yaklaşık 10 metre yükseklikten, inşaat temeline düşen Fatma Sude Cin (10), yaralandı. Emet ilçesi Hamam Mahallesi’nde yaşayan Fatma Sude Cin, bisikletiyle dolaşmaya çıktı. Bu sırada Fatma Sude Cin, kaldırımdan inşaat temeline düştü. Yaklaşık 10 metre yükseklikten toprak zemine çakılan Fatma Sude, yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla adrese sevk edilen sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı Cin, ambulansla Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Küçük Fatma’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Görüntü Dökümü:
—————————-
-Boş arazi görüntüsü
-Bisiklet tepeden görüntüsü
-Sağlıkçıların küçük kıza müdahalesi
-Ambulansın gidişi
-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Ercan KOLKU/ EMET(Kütahya),(DHA)

==============================================
5) GAZİANTEP’TE, 600 POLİSLE 9 SAATLİK UYUŞTURUCU OPERASYONU BAŞLADI
 
GAZİANTEP’te, 600 polisin katılımıyla uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon başlatıldı. 3 mahalleyi kapsayan ve 9 saat sürecek hava destekli operasyonda, özel harekat ekipleri de görev alıyor.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saat 15.00 sıralarında Güneykent, Beşyüzevler ve Yeditepe mahallelerinde uyuşturucu operasyonu başlattı. Özel harekat ekiplerinin de bulunduğu 600 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, narkotik köpekler de yer aldı. Önceden belirlenen 24 adrese eş zamanlı baskın yapan ekipler, bazı evlere kapıları koçbaşı ile kırarak girdi.
SOKAKLAR ABLUKAYA ALINDI
Mahallelerdeki cadde ve sokak girişleri, zırhlı araçlar ve özel harekat polisleri tarafından tutulurken, çevrede geniş güvenlik tedbirleri alındı. Hava destekli operasyonda, baskın yapılan adreslerdeki bazı şüpheliler gözaltına alındı. 

Görüntü Dökümü:
—————————-
– Özel Harekatın eve girişi
– Polislerin aramaları
– Dedektör köpek araması 
– Uyuşturucu madde aparatları
– Helikopter
– Genel ve detay görüntüler

Haber:Mustafa KANLI Kamera:Kadir GÜNEŞ- GAZİANTEP- (DHA)

==============================================
6) PATENLİ GENÇLERİN TEHLİKELİ YOLCULUĞU

MERSİN’in Tarsus ilçesinde patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kameralarına yansıdı.İlçeye bağlı Yeni mahalle Atatürk Caddesi boyunca aracın arkasına tutunarak yolculuk yapan 2 genci görenler, o anları cep telefonları ile kayda aldı.Otomobile yaklaşık 2 kilometre asılarak yolculuk yapan gençler, daha sonra gözden kayboldu.

Görüntü Dökümü:
—————————-
-Gençlerin otomobil arkasına tutunarak yolculuk yapması

Haber-Kamera: Okan ÇALIŞKAN/ TARSUS (Mersin), (DHA)

==============================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!