Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 21

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KAYSERİ’DE KAYIP OLARAK ARANAN ÇİFT, TANDIRA GÖMÜLMÜŞ HALDE BULUNDU

KAYSERİ’de 22 gün önce kayıplara karışan Mehmet Turhan (55) ve boşandıktan sonra birlikte yaşamaya devam ettiği eşi Firdevs Öztürk (52), tandıra gömülü halde bulundu. Çifti öldürerek yeni yapılan tandıra gömdükleri belirlenen Mehmet Turhan’ın kardeşi Yusuf, eşi Nejla ve oğlu Bedirhan Turhan gözaltına alındı.
Olay, Kocasinan ilçesi Emmiler Mahallesinde meydana geldi. Boşandıktan sonra yeniden bir araya gelen Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk, 19 Mayıs’ta kayıplara karıştı. Çocuklarının kayıp ihbarı üzerine polis olayla ilgili inceleme başlattı. Çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çiftin bulunması için yakınları ile iletişime geçti. Kayıp Mehmet Turhan’ın kardeşi Yusuf Turhan’ın çelişkili ifadeleri sonrası ekipler, takibe aldı. Yusuf Turhan’ın evinin yanına yeni tandır yaptırdığını belirleyen polis, arama çalışması yaptı.

ÇİFTİN CANSIZ BEDENLERİ BETON KALIBI İÇİNDE TANDIRDA BULUNDU
Kadavra köpeği ile yapılan aramalarda, çiftin cansız bedenlerinin beton dökülü tandırın içinde olduğu belirlendi. Tandırı kürek yardımı ile kıran ekipler, Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk’ün cansız bedenlerine ulaştı. Çiftin öldürüldükten sonra çuval ile tandırın içine atıldığı tespit edildi. Tandır içinden çıkarılan çiftin cenazeleri, otopsileri yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili Mehmet Turhan’ın kardeşi Yusuf, eşi Nejla ve oğlu Bedirhan Turhan yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yeri
-Genel detay

Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN /KAYSERİ,(DHA)
=========================

Reklam Alanı

TARLALARDA BALIK TUTTULAR
KOZAN’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ (3)

Kozandaki sağanak nedeniyle çiftliklerdeki balıklar, sel sularıyla birlikte tarlalara sürüklendi. Tarlalarında balıkları fark eden köylüler ise kovalarla topladı. Halen hayatta olduğu belirlenen balıklar ise yakındaki dereye bırakılarak hayatta kalmaları için mücadele verildi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Tarladaki balıklar
-Su birikintisinde çırpınan balıklar
-Vatandaşın elindeki balık
-Vatandaşların kova ve çuvalla topladıkları balıklar

Haber: Ali GÖKDAL/KOZAN(Adana),(DHA)
======================

KÖPEĞİ EZİP YOLUNA DEVAM ETTİ

KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde, hafif ticari araç sürücüsü yolda yatan sokak köpeğini ezdikten sonra yoluna devam etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 
Olay Gebze ilçesinde meydana geldi. Hafif ticari araç sürücüsü yolda yatan bir sokak köpeğinin üzerinden geçti. Olayın ardından araç sürücüsü durmayarak yoluna devam ederken köpek acı içinde kıvrandı. Bu sırada bir köpeğin aracın gitmesinin ardından acı içerisinde kıvranan köpeğin yanına gelerek yanında beklemesi dikkat çekti. O anlar çevrede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından kazadan sonra kaçan sürücüye tepki gösterildi.  

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay anının güvenlik kamerası görüntüsü 

Haber: Alişan KOYUNCU/GEBZE(Kocaeli),(DHA)
==========================

İŞLEK CADDEDE YOLA YATAN KADIN, HAYATINI VE TRAFİĞİ TEHLİKEYE DÜŞÜRDÜ

ADANA’da kimliği belirsiz bir kadın, işlek bir caddede yola yatıp, trafiği tehlikeye düşürdü. Tepki gösteren sürücülerin araçlarına da saldırarak zarar vermeye çalışan kadının bu davranışı bir kişi tarafından cep telefonu ile kayda alınıp, sosyal medyada paylaşıldı. 
Bugün yaşanan olayda, merkez Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi’nde bir kimliği belirsiz bir kadın, trafiğin yoğun olduğu saatlerde yola yatıp, araç trafiğini engelledi. Birkaç dakika süren bu olay ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kayda alınıp, sosyal medya platformunda paylaşıldı. Yola yatan kadın, kendisine tepki gösteren sürücülerin araçlarına da saldırarak zarar vermeye çalıştı. Yaşananlar soyal medya kullanıları tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, bazı kişiler ise kadını davranışından dolayı eleştiren yorumlarda bulundu. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
(Cep telefonu kamerası)
Kadının yola girerek yola yatması
Araçları durdurarak saldırması

Haber: ADANA,(DHA)
=================

BOLU BELEDİYESİ MECLİSİ’NDE ‘SU ZAMMI’ TARTIŞMASI

BOLU Belediyesi Meclisi’nde Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın su kullanım bedeline zam yapılmasının enflasyondan kaynaklandığını ifade etmesi, AK Parti’li meclis üyelerinin tepkisine neden oldu. 
Bolu Belediyesi Meclisi’nin Mayıs ayı oturumlarının ikincisi dün akşam saatlerinde Bolu Belediye Meclisi salonunda gerçekleştirildi. Kentteki su kullanım fiyatlarındaki artışın görüşüldüğü toplantıda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, artışa karşı çıkan AK Parti grubu ile tartıştı. Su fiyatının artmasını enflasyonun yükselmesine bağlayan Başkan Özcan, “Ekonomi benim işim değil. Böyle ekonomi yönetimi mi olur? Ondan sonra suya niye zam yapıyorsun? diyorlar. Ben yapmıyorum hükümet yapıyor.” ifadelerini kullandı. Bu ifadeler AK Partili meclis üyelerinin tepkisine neden oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Meclis toplantısından görüntüler 
-Başkan Özcan’ın konuşması 

Haber: Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)
===========================

BALKONDA STRAFOR YAKINCA MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDI
 
ANTALYA’da Serhan K.’nın evinin balkonunda yaktığı strafordan dağılan is ve duman apartman sakinleri başta olmak üzere mahallede tepkilere neden oldu. Şikayet üzerine gelen itfaiye ve polise uzun süre direndikten sonra gözaltına alınan Serhan K., “Kömür olmayınca strafor kullandım. Ben sadece deli numarası yapıyorum. Ama insanlar ne yapıyor biliyor musun? Akıllı numarası” diye konuştu. Olay saat 20.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Varlık Mahallesi 198 Sokak üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Serhan K.’nın balkonda ateş yaktığını görenler önce itfaiyeye, ardından polise haber verdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri, Serhan K.’nın kapıyı açmaması nedeniyle 4’ncü kat balkonundaki alevlere müdahale edemedi. Serhan K.’nın komşuları, daire kapısına yangın hortumu çeken itfaiyecileri, “İçeride doberman köpek var. Şahıs kapıyı açmıyor. Dikkat edin” diye uyardı. Balkondan kendisini izleyenlere tepki gösteren Serhan K. ise görüntüsünü çeken gazetecinin üzerine yanan bir madde fırlattı. O anlar kameraya yansıdı. Balkondaki alevler de bir süre sonra kendiliğinden söndü. Balkondan bağıran Serhan K., “Delirttiniz adamı be. Çileden çıkartınız beni. İnsan mısınız siz be. İnsan mısınız? Balkonda mangal yaktım. Ateş yakmayı çok seviyorum” dedi. Polisin ısrarı sonrasında kapıyı açan ve polis merkezine giderek ifade vermeyi kabul eden Serhan K., “Ya sadece balkonda piknik yaptım. Mangal yaktım. Ama kömür olmayınca strafor kullandım. Ben sadece deli numarası yapıyorum. Ama insanlar ne yapıyor biliyor musun? Akıllı numarası” diye konuştu. Polislerin maske verdiği Serhan K., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-İtfaiyenin gelişi ve binaya girişi
-Vatandaşların itfaiye erlerini uyarması
-Balkonda konuşan Serhan K.’nin görüntüsü
-Serhan K.’nin gazetecinin üzerine alev atması
-Serhan K.’nin balkondan konuşması
-Polislerin kapı arkasında Serhan K. ile konuşmaları
-Serhan K.’nin polis aracına gidişi ve gazetecilere konuşması
-Serhan K.’nin polis aracındaki görüntüsü
-Detaylar

Haber-Kamera: Süleyman EKİN /ANTALYA,(DHA)
=========================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!